keżor Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 Fakt jest jeden, każdy kozak ma małego pyrdka ja jestem wyjątkiem potwierdzającym regułe
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 :decayed: :decayed: cofiemy się w rozwoju ?
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 :decayed: :decayed: cofiemy się w rozwoju ? dzwon po vin niepierdziel
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Chłopaki Nie Płaczą (2000) - CAŁY FILM
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 :decayed: :decayed: cofiemy się w rozwoju ? dzwon po vin niepierdziel chyba mnie namówiłeś, ile można jeździć autem, które nie ma 200PS.... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 :decayed: :decayed: cofiemy się w rozwoju ? dzwon po vin niepierdziel chyba mnie namówiłeś, ile można jeździć autem, które nie ma 200PS.... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 :decayed: :decayed: cofiemy się w rozwoju ? dzwon po vin niepierdziel chyba mnie namówiłeś, ile można jeździć autem, które nie ma 200PS.... :gwizdanie: nie musisz go od razu przeciez kupowac, a sprawdzisz vin juz bedziesz wiedzial cos wiecej czy odpuscic czy brac
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 :decayed: :decayed: cofiemy się w rozwoju ? dzwon po vin niepierdziel chyba mnie namówiłeś, ile można jeździć autem, które nie ma 200PS.... :gwizdanie: nie musisz go od razu przeciez kupowac, a sprawdzisz vin juz bedziesz wiedzial cos wiecej czy odpuscic czy brac a jak się okaże, że ok to będzie kusić :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 :decayed: :decayed: cofiemy się w rozwoju ? dzwon po vin niepierdziel chyba mnie namówiłeś, ile można jeździć autem, które nie ma 200PS.... :gwizdanie: nie musisz go od razu przeciez kupowac, a sprawdzisz vin juz bedziesz wiedzial cos wiecej czy odpuscic czy brac a jak się okaże, że ok to będzie kusić :gwizdanie: jak bedzie dobry to okazja wiec nic tylko brac
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 :decayed: :decayed: cofiemy się w rozwoju ? dzwon po vin niepierdziel chyba mnie namówiłeś, ile można jeździć autem, które nie ma 200PS.... :gwizdanie: nie musisz go od razu przeciez kupowac, a sprawdzisz vin juz bedziesz wiedzial cos wiecej czy odpuscic czy brac a jak się okaże, że ok to będzie kusić :gwizdanie: jak bedzie dobry to okazja wiec nic tylko brac skończcie pier**lić tylko linka ślijcie
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 skończcie pieprzyć tylko linka ślijcie co mojego auta nieznasz?
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 skończcie pieprzyć tylko linka ślijcie co mojego auta nieznasz? sprzedajesz ?
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 skończcie pieprzyć tylko linka ślijcie co mojego auta nieznasz? sprzedajesz ? Stasiek sie zastanawia czy nie wziasc :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 skończcie pieprzyć tylko linka ślijcie co mojego auta nieznasz? sprzedajesz ? Stasiek sie zastanawia czy nie wziasc :gwizdanie: ładnie musieliście pochlać
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 skończcie pieprzyć tylko linka ślijcie co mojego auta nieznasz? sprzedajesz ? Stasiek sie zastanawia czy nie wziasc :gwizdanie: ładnie musieliście pochlać chlac bedziemy byc moze przy finalizacji transakcji a wtedy moga dziac sie cuda i auto moze zostac sprzedane za dziwne "kwoty"
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 skończcie pieprzyć tylko linka ślijcie co mojego auta nieznasz? sprzedajesz ? Stasiek sie zastanawia czy nie wziasc :gwizdanie: ładnie musieliście pochlać chlac bedziemy byc moze przy finalizacji transakcji a wtedy moga dziac sie cuda i auto moze zostac sprzedane za dziwne "kwoty" wtedy to nawet i 5k mógłbyś dostać
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 skończcie pieprzyć tylko linka ślijcie co mojego auta nieznasz? sprzedajesz ? Stasiek sie zastanawia czy nie wziasc :gwizdanie: ładnie musieliście pochlać chlac bedziemy byc moze przy finalizacji transakcji a wtedy moga dziac sie cuda i auto moze zostac sprzedane za dziwne "kwoty" wtedy to nawet i 5k mógłbyś dostać albo 2x0,7
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 skończcie pieprzyć tylko linka ślijcie co mojego auta nieznasz? sprzedajesz ? Stasiek sie zastanawia czy nie wziasc :gwizdanie: ładnie musieliście pochlać chlac bedziemy byc moze przy finalizacji transakcji a wtedy moga dziac sie cuda i auto moze zostac sprzedane za dziwne "kwoty" wtedy to nawet i 5k mógłbyś dostać albo 2x0,7 to by była uczciwa cena...ale bez zimówek
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 skończcie pieprzyć tylko linka ślijcie co mojego auta nieznasz? sprzedajesz ? Stasiek sie zastanawia czy nie wziasc :gwizdanie: ładnie musieliście pochlać chlac bedziemy byc moze przy finalizacji transakcji a wtedy moga dziac sie cuda i auto moze zostac sprzedane za dziwne "kwoty" wtedy to nawet i 5k mógłbyś dostać albo 2x0,7 to by była uczciwa cena...ale bez zimówek i 18" w gratisie
Rekomendowane odpowiedzi