talib1990 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 :hi: ja spadam do szpitala na kontrole po wypadku
stanley Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 :hi: ja spadam do szpitala na kontrole po wypadku pamiętaj, że na głowę już za późno [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 08:46_________________________________________________w ogóle to piątek PS. cały boży tydzień zero alko ( aż się dziwnie czuję)
QRi Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 dzięki jeszcze raz Stanley za udostępnienie podnośnika dla Ciebie na spocie - chociaż nie - Ty nie pijesz - może lepiej zgrzewkę wody mineralnej
stanley Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 dzięki jeszcze raz Stanley za udostępnienie podnośnika dla Ciebie na spocie - chociaż nie - Ty nie pijesz - może lepiej zgrzewkę wody mineralnej true sprzedane ?
seves Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 :hi: ja spadam do szpitala na kontrole po wypadku mam nadz ze nic powaznego
Miszka82 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 ja mam dziś wigilię w robocie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 ja mam dziś wigilię w robocie :gwizdanie: czyli wóda do ryja ?
hubtychy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 11:56_________________________________________________ :hi: ja spadam do szpitala na kontrole po wypadku pamiętaj, że na głowę już za późno [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 08:46_________________________________________________w ogóle to piątek PS. cały boży tydzień zero alko ( aż się dziwnie czuję) Kurde zaczyna się tu robić klub abstynenta ja mam dziś wigilię w robocie :gwizdanie: No to może zaczniesz w końcu mówić ludzkim głosem :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
QRi Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 dzięki jeszcze raz Stanley za udostępnienie podnośnika dla Ciebie na spocie - chociaż nie - Ty nie pijesz - może lepiej zgrzewkę wody mineralnej true sprzedane ? ta tzn zadatkowane z umową przedwst. - czyli można powiedzieć że już nie mam czarnej mamby ;(
Miszka82 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 dzięki jeszcze raz Stanley za udostępnienie podnośnika dla Ciebie na spocie - chociaż nie - Ty nie pijesz - może lepiej zgrzewkę wody mineralnej true sprzedane ? ta tzn zadatkowane z umową przedwst. - czyli można powiedzieć że już nie mam czarnej mamby ;( czy ja Ciebie dziś nie widziałem Micrą w Katowicach na blachach SW ? chwilkę po 12
akjam Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Miszka żebyś nie przybił gwoździa po tak dłuuuugiej abstynencji.
Miszka82 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Miszka żebyś nie przybił gwoździa po tak dłuuuugiej abstynencji.
akjam Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Miszka żebyś nie przybił gwoździa po tak dłuuuugiej abstynencji. Przyczep sobie na wszelki wypadke kartkę z adrsem jakby co. :decayed:
Miszka82 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Miszka żebyś nie przybił gwoździa po tak dłuuuugiej abstynencji. Przyczep sobie na wszelki wypadke kartkę z adrsem jakby co. :decayed: moja po mnie przyjedzie dostała prikaz, że jak nie będę odbierał tel i nie oddzwonię do 15min znaczy że ma palić maszynę i wio po mnie
akjam Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Miszka żebyś nie przybił gwoździa po tak dłuuuugiej abstynencji. Przyczep sobie na wszelki wypadke kartkę z adrsem jakby co. :decayed: moja po mnie przyjedzie dostała prikaz, że jak nie będę odbierał tel i nie oddzwonię do 15min znaczy że ma palić maszynę i wio po mnie Przezorny zawsze ubezpieczony. :polew: :polew:
seves Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Miszka żebyś nie przybił gwoździa po tak dłuuuugiej abstynencji. Przyczep sobie na wszelki wypadke kartkę z adrsem jakby co. :decayed: moja po mnie przyjedzie dostała prikaz, że jak nie będę odbierał tel i nie oddzwonię do 15min znaczy że ma palić maszynę i wio po mnie :polew: :polew: Miszka bardzo roztropnie bo jak się stracisz z jakąś mega d*pą i nie będziesz odbierał.. to kto będzie winien Twoja bo się okaże że nie dopilnowała i nie zdążyła w te 15 minut :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Miszka żebyś nie przybił gwoździa po tak dłuuuugiej abstynencji. Przyczep sobie na wszelki wypadke kartkę z adrsem jakby co. :decayed: moja po mnie przyjedzie dostała prikaz, że jak nie będę odbierał tel i nie oddzwonię do 15min znaczy że ma palić maszynę i wio po mnie :polew: :polew: Miszka bardzo roztropnie bo jak się stracisz z jakąś mega d*pą i nie będziesz odbierał.. to kto będzie winien Twoja bo się okaże że nie dopilnowała i nie zdążyła w te 15 minut :polew: :polew: :polew: :naughty: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi