diman Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 siemacie katowiczanie cześć Sąsiad siema
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 siemacie katowiczanie cześć Sąsiad siema aż taka lipa z suszowaniem?
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Maxito opera to taka przeglądarka internetowa w jakim świecie Ty żyjesz? w swiecie prostym bez internetu ja z tymi nowinkami internetowymi to 100 lat za murzynami a pucek jak różowe barwy przybrał to nawet kapelusza na katowicach nie podnosi co ten kolor z ludzi robi :shocked: a taki fajny ziomek z niego był czasem wpadał pogadał ....
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Maxito opera to taka przeglądarka internetowa w jakim świecie Ty żyjesz? w swiecie prostym bez internetu ja z tymi nowinkami internetowymi to 100 lat za murzynami a pucek jak różowe barwy przybrał to nawet kapelusza na katowicach nie podnosi co ten kolor z ludzi robi :shocked: a taki fajny ziomek z niego był czasem wpadał pogadał .... :polew:
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 siemacie katowiczanie cześć Sąsiad siema ello diman :hi:
diman Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 siemacie katowiczanie cześć Sąsiad siema aż taka lipa z suszowaniem? no nie bylo jak se poszalec bo lodu ze hoho nie bylo jak hamowac skrecac poracha
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 diman i co na stoku gdzieś byłeś w weekend[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 22:47_________________________________________________pytanie nieaktualne uprzedziłeś mnie
diman Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no bylem dzisiaj ale poracha totalna bylem na czantori w ustroniu
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 hmm ciekawe czy jakiś śnieg w najbliższym czasie będzie
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 i pewnie wszyscy na gliwice spierdzielili ;( ja nie wiem gdzie ci wszyscy forumowicze z katowic chyba faktycznie trza sie do gliwic przeprowadzić [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 22:51_________________________________________________ hmm ciekawe czy jakiś śnieg w najbliższym czasie będzie somes fele wypolerowałeś ???
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 i pewnie wszyscy na gliwice spierdzielili ;( ja nie wiem gdzie ci wszyscy forumowicze z katowic chyba faktycznie trza sie do gliwic przeprowadzić nie maż się jak baba ja tu jestem
diman Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 hmm ciekawe czy jakiś śnieg w najbliższym czasie będzie tak bedzie ale w alpach :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 hmm ciekawe czy jakiś śnieg w najbliższym czasie będzie tak bedzie ale w alpach :gwizdanie: ja mam nadzieję że u nas już nie.. założę sobie letnie koła bo na te jak patrzę to mi się rzygać chce
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja tu jestem ale jakby cie n ie było co jest z keżorem jakąś laske wyrwał ... bo ciągle go nie ma
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 hmm ciekawe czy jakiś śnieg w najbliższym czasie będzie tak bedzie ale w alpach :gwizdanie: ja mam nadzieję że u nas już nie.. założę sobie letnie koła bo na te jak patrzę to mi się rzygać chce somes co ty gadasz zima ma być ze śniegiem mrozem mam nadzieję że do wtorku napada nowego puchu to sobie znowu bokiem polatamy
krolu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 właśnie co z Keżorem Cos chyba na uczelnie robi... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi