akjam Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ja też wreszcie dotarłem na chatę... :gwizdanie: Dzięki za miłe spotkanko wszystkim którzy byli i "byli"... CO do tutułu dla dimana to ja też jestem za tym żeby został ojcem roku. A ta polewa... Mniam... :kox:
keżor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 ej w ogóle nie wiem czy widzieliści jak przedemną na bane wjechała corsa bez świateł j**any kaskader k**wa . wymrugałem go długimi to wkońcu właczył.
akjam Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 ej w ogóle nie wiem czy widzieliści jak przedemną na bane wjechała corsa bez świateł j**any kaskader ku*** . wymrugałem go długimi to wkońcu właczył. Ja nie widziałem bo jechałem w drugą stronę. Spiżdżam bo za 5 godzin pobudka i długa droga! Narta!
seves Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 BTW wracałem ze spota i pod AWFem zatrzymał mnie Pan Policjant do kontroli :gwizdanie: oczywiście obyło się bez mandatu a zatrzymał Cie po co? za brak świateł? dmuchałeś? rutynowa kontrola Jeszcze w życiu nie dmuchałem... :gwizdanie: widocznie nie spoktałeś na tyle atrakcyjnej policjantki ej w ogóle nie wiem czy widzieliści jak przedemną na bane wjechała corsa bez świateł j**any kaskader ku*** . wymrugałem go długimi to wkońcu właczył. no są przekozaki [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 23:37_________________________________________________ Spiżdżam bo za 5 godzin pobudka i długa droga! Narta! szerokiej tam i spokojnej ja tez spadam
hubtychy Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 ja tam nie dziękuję bo niby za co ? I Tyś jest z Tychów Wstyd A ja nie dojechałem bo ciezko pracowałem... Taa :polew: Wiedziałeś że jak przyjedziesz to będziesz musiał postawić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak prowadzę, to raczej nie piję :gwizdanie: W małych ilościach zapomniałeś dodać
danielom Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Panowie kto nie doczytal/nie dostał PW jeszcze raz zapraszam na spota do Żor w czwartek
hubtychy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Chyba w końcu zima się zaczyna Może jednak będą białe święta :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Chyba w końcu zima się zaczyna Może jednak będą białe święta :gwizdanie: wątpię
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=35760.msg412388#msg412388
seves Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Chyba w końcu zima się zaczyna Może jednak będą białe święta :gwizdanie: u nas biało też mam taką nadzięję... jak Miron załatwi to i śnieg w czerwcu będzie :polew: :polew:
keżor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 siema... będe musiał chyba zimówki w końcu wciepnąć
hubtychy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 siema... będe musiał chyba zimówki w końcu wciepnąć Mówiłem Ci wczoraj :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Stan umówiłem się na jutro na 10:30 dzięki za info
keżor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Spisek żarówkowy - nieznana historia zaplanowanej nieprzydatności jak ktoś ma więcej czasu to polecam. to jest jakaś masakra jakimi jesteśmy pionkami na świecie
hubtychy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale pięknie sypie :naughty: Drogi białe,moja w aucie blada :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A mi się micha cieszy :>
keżor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale pięknie sypie :naughty: Drogi białe,moja w aucie blada :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A mi się micha cieszy :> zaktualizowałem podpis
hubtychy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ale pięknie sypie :naughty: Drogi białe,moja w aucie blada :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A mi się micha cieszy :> zaktualizowałem podpis :polew: :polew: zazdrośnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi