stanley Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 szacunek fajna robota tylko zalezy gdzie sie trafi byle nie w zagłebiu
PiterA4 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 wiesz ja robilem w siemianowicach a 80% zalogi to zaglebie :gwizdanie: wiec jestem przyzwyczajony,oczywiscie bede zadal dodatek za prace w ciezkich warunkach
akjam Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 witam wszystkich ja z innej bajki z wiazku z tym ze dzisiaj tak fajnie na weekend zwolnilem sie z mojej pracy po 6 latach poszukuje pracy w obrebie slaska.praca jaka mnie interesuje to na jakiejs produkcji,utrzymanie ruchu itp jakby ktos gdzies cos slyszal cos widzial :> bylbym wdzieczny za informacje Już nie mogłeś wytrzymać? Zwolniłeś się bez żadnej perspektywy? No to szacun. No chyba, że masz sporo zaskórniaków...
PiterA4 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 poltora roku czekalem na obiecanki prezesoe i kierownikow zreszta juz wczesniej paru kolego wczesniej sie zwolnilo to czas i namnie przyszedl;)
Miszka82 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 witam wszystkich ja z innej bajki z wiazku z tym ze dzisiaj tak fajnie na weekend zwolnilem sie z mojej pracy po 6 latach poszukuje pracy w obrebie slaska.praca jaka mnie interesuje to na jakiejs produkcji,utrzymanie ruchu itp jakby ktos gdzies cos slyszal cos widzial :> bylbym wdzieczny za informacje Już nie mogłeś wytrzymać? Zwolniłeś się bez żadnej perspektywy? No to szacun. No chyba, że masz sporo zaskórniaków... tak gadają, że powinno się mieć odłożone na ok 6msc życia w momencie jak się zwalniasz ale czy każdy na to może sobie pozwolić
PiterA4 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 na wyzszym stanowisku moze tak ale jako fizol watpie
OKO Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 witam wszystkich ja z innej bajki z wiazku z tym ze dzisiaj tak fajnie na weekend zwolnilem sie z mojej pracy po 6 latach poszukuje pracy w obrebie slaska.praca jaka mnie interesuje to na jakiejs produkcji,utrzymanie ruchu itp jakby ktos gdzies cos slyszal cos widzial :> bylbym wdzieczny za informacje złóż podanie do BREMBO w DG, byłem na tam tydzień temu i ludzie z UR mówili że są przyjęcia. Jak jesteś elektrykiem lub automatykiem to spróbuj też tutaj : http://www.jtcsa.com.pl/index.php?option=com_content&view=category&id=32&Itemid=12
akjam Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 witam wszystkich ja z innej bajki z wiazku z tym ze dzisiaj tak fajnie na weekend zwolnilem sie z mojej pracy po 6 latach poszukuje pracy w obrebie slaska.praca jaka mnie interesuje to na jakiejs produkcji,utrzymanie ruchu itp jakby ktos gdzies cos slyszal cos widzial :> bylbym wdzieczny za informacje Już nie mogłeś wytrzymać? Zwolniłeś się bez żadnej perspektywy? No to szacun. No chyba, że masz sporo zaskórniaków... tak gadają, że powinno się mieć odłożone na ok 6msc życia w momencie jak się zwalniasz ale czy każdy na to może sobie pozwolić No jasne, że nie ale zwalniać się nie mając żadnych perspektyw? Jak już wytrzymuje się półtora roku czekając na poprawę to można czegoś szukać w międzyczasie i wtedy działać... Ale to tylko moje zdanie.
PiterA4 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 witam wszystkich ja z innej bajki z wiazku z tym ze dzisiaj tak fajnie na weekend zwolnilem sie z mojej pracy po 6 latach poszukuje pracy w obrebie slaska.praca jaka mnie interesuje to na jakiejs produkcji,utrzymanie ruchu itp jakby ktos gdzies cos slyszal cos widzial :> bylbym wdzieczny za informacje złóż podanie do BREMBO w DG, byłem na tam tydzień temu i ludzie z UR mówili że są przyjęcia. Jak jesteś elektrykiem lub automatykiem to spróbuj też tutaj : http://www.jtcsa.com.pl/index.php?option=com_content&view=category&id=32&Itemid=12 dzieki kolego
OKO Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 :yeah: [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 13:00_________________________________________________
keżor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 :yeah: [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 13:00_________________________________________________ czarnuchu [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 13:52_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 siema ale popruszylo no no nic ino na sankach smigac wygralem szacunek fajna robota tylko zalezy gdzie sie trafi byle nie w zagłebiu wp***dol wiesz ja robilem w siemianowicach a 80% zalogi to zaglebie :gwizdanie: wiec jestem przyzwyczajony,oczywiscie bede zadal dodatek za prace w ciezkich warunkach ty tez wp***dol :decayed: [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 13:55_________________________________________________ :yeah: [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 13:00_________________________________________________ getto
Miszka82 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 wałek na dziś Kaliber 44 - Gruby czarny kot
OKO Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 wałek na dziś Kaliber 44 - Gruby czarny kot uj mu w du pe nawet 13 w piątek :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 14:16_________________________________________________klasyka :kox:
akjam Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Qrrwa jak chciał złapać samochód... :polew: wałek na dziś Kaliber 44 - Gruby czarny kot
keżor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 wygralem no wstałem dziś tak wcześnie , bo musiałem wziąć o 14 antybiotyk i mnie mama obudziła
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 wałek na dziś Kaliber 44 - Gruby czarny kot good szit
keżor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 <_XaL_> Gust gustem, ale czarno-biały film się ciężko ogląda na dłuższą metę... <er'nest> Coś Ty ku*wa poedział? <er'nest> NOSZ do ch**a pana! <er'nest> Trzy reinstalki kodeków, pięć różnych playerów, siódmy torrent, a Ty mi dopiero teraz mówisz, że ten film jest oryginalnie CZARNO-BIAŁY?! :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi