Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szacunek :decayed: fajna robota tylko zalezy gdzie sie trafi :)

byle nie w zagłebiu :rolleyes:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiesz ja robilem w siemianowicach a 80% zalogi to zaglebie :gwizdanie: wiec jestem przyzwyczajony,oczywiscie bede zadal dodatek za prace w ciezkich warunkach :polew:

Opublikowano

:hi: witam wszystkich ja z innej bajki :wink4: z wiazku z tym ze dzisiaj tak fajnie na weekend zwolnilem sie z mojej pracy po 6 latach :naughty: poszukuje pracy w obrebie slaska.praca jaka mnie interesuje to na jakiejs produkcji,utrzymanie ruchu itp jakby ktos gdzies cos slyszal cos widzial :> bylbym wdzieczny za informacje :)

Już nie mogłeś wytrzymać? Zwolniłeś się bez żadnej perspektywy? No to szacun. :naughty: No chyba, że masz sporo zaskórniaków... :evil:
Opublikowano

poltora roku czekalem na obiecanki prezesoe i kierownikow zreszta juz wczesniej paru kolego wczesniej sie zwolnilo to czas i namnie przyszedl;)

Opublikowano

:hi: witam wszystkich ja z innej bajki :wink4: z wiazku z tym ze dzisiaj tak fajnie na weekend zwolnilem sie z mojej pracy po 6 latach :naughty: poszukuje pracy w obrebie slaska.praca jaka mnie interesuje to na jakiejs produkcji,utrzymanie ruchu itp jakby ktos gdzies cos slyszal cos widzial :> bylbym wdzieczny za informacje :)

Już nie mogłeś wytrzymać? Zwolniłeś się bez żadnej perspektywy? No to szacun. :naughty: No chyba, że masz sporo zaskórniaków... :evil:

tak gadają, że powinno się mieć odłożone na ok 6msc życia w momencie jak się zwalniasz ale czy każdy na to może sobie pozwolić :no:

Opublikowano

na wyzszym stanowisku moze tak ale jako fizol watpie :tongue4:

Opublikowano

złóż podanie do BREMBO w DG, byłem na tam tydzień temu i ludzie z UR mówili że są przyjęcia.

Jak jesteś elektrykiem lub automatykiem to spróbuj też tutaj :

http://www.jtcsa.com.pl/index.php?option=com_content&view=category&id=32&Itemid=12

:wink4:

Opublikowano

tak gadają, że powinno się mieć odłożone na ok 6msc życia w momencie jak się zwalniasz ale czy każdy na to może sobie pozwolić :no:

No jasne, że nie ale zwalniać się nie mając żadnych perspektyw? :mysli: Jak już wytrzymuje się półtora roku czekając na poprawę to można czegoś szukać w międzyczasie i wtedy działać... Ale to tylko moje zdanie. :hi::naughty:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

złóż podanie do BREMBO w DG, byłem na tam tydzień temu i ludzie z UR mówili że są przyjęcia.

Jak jesteś elektrykiem lub automatykiem to spróbuj też tutaj :

http://www.jtcsa.com.pl/index.php?option=com_content&view=category&id=32&Itemid=12

:wink4:

dzieki kolego :)
Opublikowano

:yeah: :yeah:

[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 13:00_________________________________________________ :pali:

Opublikowano

[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 13:00_________________________________________________ :pali:

:good: czarnuchu :decayed:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 13:52_________________________________________________Flatbed-car-loading-fail.gif
Opublikowano

siema ale popruszylo no no nic ino na sankach smigac :decayed:

wygralem :decayed:

szacunek :decayed: fajna robota tylko zalezy gdzie sie trafi :)

byle nie w zagłebiu :rolleyes:

wp***dol

wiesz ja robilem w siemianowicach a 80% zalogi to zaglebie :gwizdanie: wiec jestem przyzwyczajony,oczywiscie bede zadal dodatek za prace w ciezkich warunkach :polew:

ty tez wp***dol

:decayed: :decayed: :decayed:

[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 13:55_________________________________________________

getto :decayed:
Opublikowano

uj mu w du pe nawet 13 w piątek :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 14:16_________________________________________________klasyka :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

wygralem :decayed:

no wstałem dziś tak wcześnie , bo musiałem wziąć o 14 antybiotyk i mnie mama obudziła :disgust:
Opublikowano
Opublikowano

<_XaL_> Gust gustem, ale czarno-biały film się ciężko ogląda na dłuższą metę...

<er'nest> Coś Ty ku*wa poedział?

<er'nest> NOSZ do ch**a pana!

<er'nest> Trzy reinstalki kodeków, pięć różnych playerów, siódmy torrent, a Ty mi dopiero teraz mówisz, że ten film jest oryginalnie CZARNO-BIAŁY?!

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: