Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 nikt go nie kocha :gwizdanie: nikt go nie kocha :gwizdanie: Marjo go kocha :polew: a Wy co się mądrzycie ? widziałem Was kiedy sie przyznacie, że jesteście parą ?
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 nikt go nie kocha :gwizdanie: Marjo go kocha :polew: fakt i to w każdej pozycji
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 nikt go nie kocha :gwizdanie: Marjo go kocha :polew: fakt i to w każdej pozycji lepiej odpowiedz na to co ja napisałem, a nie cfaniakujesz :gwizdanie: nikt go nie kocha :gwizdanie: nikt go nie kocha :gwizdanie: Marjo go kocha :polew: a Wy co się mądrzycie ? widziałem Was kiedy sie przyznacie, że jesteście parą ? [br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 21:26_________________________________________________OFFLINE - typowa reakcja leszcza
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 nikt go nie kocha :gwizdanie: Marjo go kocha :polew: fakt i to w każdej pozycji lepiej odpowiedz na to co ja napisałem, a nie cfaniakujesz :gwizdanie: nikt go nie kocha :gwizdanie: nikt go nie kocha :gwizdanie: Marjo go kocha :polew: a Wy co się mądrzycie ? widziałem Was kiedy sie przyznacie, że jesteście parą ? [br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 21:26_________________________________________________OFFLINE - typowa reakcja leszcza potwierdzam: jesteście z mario parą
Grisza79 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ide do wyra.... Jestem wyjabany całym dniem grania w pokera :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 nikt go nie kocha :gwizdanie: Marjo go kocha :polew: fakt i to w każdej pozycji lepiej odpowiedz na to co ja napisałem, a nie cfaniakujesz :gwizdanie: nikt go nie kocha :gwizdanie: nikt go nie kocha :gwizdanie: Marjo go kocha :polew: a Wy co się mądrzycie ? widziałem Was kiedy sie przyznacie, że jesteście parą ? [br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 21:26_________________________________________________OFFLINE - typowa reakcja leszcza potwierdzam: jesteście z mario parą spoko to każdy wie ale kiedy...no wiesz...Ty i Kędzior się ujawnicie :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 21:35_________________________________________________ Ide do wyra.... Jestem wyjabany całym dniem grania w pokera :gwizdanie: uważaj bo mój dobry ziom wtopił w to 40k niedawno...ale cóż kto bogatym zabroni
Kędzior Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 uważaj bo mój dobry ziom wtopił w to 40k niedawno...ale cóż kto bogatym zabroni tyle to ja nawet rocznie niezarobie
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 uważaj bo mój dobry ziom wtopił w to 40k niedawno...ale cóż kto bogatym zabroni tyle to ja nawet rocznie niezarobie ta kutwa czesze ze 20k netto miesiąc w miesiąc ale c**j zrucham mu laskę i chuuj z tych jego pieniędzy
Kędzior Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 nikt go nie kocha :gwizdanie: nikt go nie kocha :gwizdanie: Marjo go kocha :polew: a Wy co się mądrzycie ? widziałem Was kiedy sie przyznacie, że jesteście parą ? co cie h*ju poj*balo?? :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 21:41_________________________________________________ uważaj bo mój dobry ziom wtopił w to 40k niedawno...ale cóż kto bogatym zabroni tyle to ja nawet rocznie niezarobie ta kutwa czesze ze 20k netto miesiąc w miesiąc ale ch*** zrucham mu laskę i chuuj z tych jego pieniędzy zeby bylo sprawiedliwie ja tez ja chce zruchac a co tam u tej cycatki? nadal sama?
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 nikt go nie kocha :gwizdanie: nikt go nie kocha :gwizdanie: Marjo go kocha :polew: a Wy co się mądrzycie ? widziałem Was kiedy sie przyznacie, że jesteście parą ? co cie h*ju poj*balo?? :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 21:41_________________________________________________ uważaj bo mój dobry ziom wtopił w to 40k niedawno...ale cóż kto bogatym zabroni tyle to ja nawet rocznie niezarobie ta kutwa czesze ze 20k netto miesiąc w miesiąc ale ch*** zrucham mu laskę i chuuj z tych jego pieniędzy zeby bylo sprawiedliwie ja tez ja chce zruchac a co tam u tej cycatki? nadal sama? no widzisz mieszkanie kupiła
Kędzior Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 no widzisz mieszkanie kupiła ty patrz a ja szukam, moze by mi wynajela jakis maly pokoik
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 no widzisz mieszkanie kupiła ty patrz a ja szukam, moze by mi wynajela jakis maly pokoik nie, bo jesteś niewypłacalny
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 no widzisz mieszkanie kupiła ty patrz a ja szukam, moze by mi wynajela jakis maly pokoik kupiła 110m za 380k nawet b5 by weszło
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 no widzisz mieszkanie kupiła ty patrz a ja szukam, moze by mi wynajela jakis maly pokoik kupiła 110m za 380k nawet b5 by weszło sukaaaaa kaj to kupiła ?
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 no widzisz mieszkanie kupiła ty patrz a ja szukam, moze by mi wynajela jakis maly pokoik kupiła 110m za 380k nawet b5 by weszło sukaaaaa kaj to kupiła ? w Tychach
Kędzior Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 no widzisz mieszkanie kupiła ty patrz a ja szukam, moze by mi wynajela jakis maly pokoik nie, bo jesteś niewypłacalny jakos bysmy sie dogadali no widzisz mieszkanie kupiła ty patrz a ja szukam, moze by mi wynajela jakis maly pokoik kupiła 110m za 380k nawet b5 by weszło sukaaaaa kaj to kupiła ? niemow tak o niej :decayed: no widzisz mieszkanie kupiła ty patrz a ja szukam, moze by mi wynajela jakis maly pokoik kupiła 110m za 380k nawet b5 by weszło noi gites wezme jeden pokoj i garaz w gratisie
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 idę w kimę mam przejebany tydzień
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 idę w kimę mam przejebany tydzień w tygodniu spotkanie z mario ?
Kędzior Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 idę w kimę mam przejebany tydzień ile ona ma lat ta cycatka? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 idę w kimę mam przejebany tydzień ile ona ma lat ta cycatka? :gwizdanie: czy to ważne.... miałem ją [br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 22:23_________________________________________________byłem już u niej z kolędą
Rekomendowane odpowiedzi