talib1990 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witka :hi: Kędzior... mój brat sie przyjal teraz na wesołą... już tydziej robi :naughty: ja dzisiaj chyba nie dotre na spota.. po 18 jade obejrzec fure na zamiane
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 odpalila ale na spota i tak nie jedziesz poki co jade Witka :hi: Kędzior... mój brat sie przyjal teraz na wesołą... już tydziej robi :naughty: ja dzisiaj chyba nie dotre na spota.. po 18 jade obejrzec fure na zamiane nom teraz wciul nowo przyjetych, i co podoba mu sie w jakim oddziale robi? przypuszczam ze moze sie zdziwic jakie sa slabe zarobki i zrezygnuje
talib1990 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 odpalila ale na spota i tak nie jedziesz poki co jade Witka :hi: Kędzior... mój brat sie przyjal teraz na wesołą... już tydziej robi :naughty: ja dzisiaj chyba nie dotre na spota.. po 18 jade obejrzec fure na zamiane nom teraz wciul nowo przyjetych, i co podoba mu sie w jakim oddziale robi? przypuszczam ze moze sie zdziwic jakie sa slabe zarobki i zrezygnuje pod Remagumem robi.. narazie nie narzeka.. ciekawe co potem
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 a to pod firma robi a nie pod kopalnia [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 16:57_________________________________________________co to za zamiane wychaczyles? :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 a to pod firma robi a nie pod kopalnia [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 16:57_________________________________________________co to za zamiane wychaczyles? :gwizdanie: hyundai coupe 2.0 kolo 150 koni 2003 rok
hubtychy Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ja dziś też nie dotrę Mała chora a moja jest w robocie. odpalila W południe to nic takiego Ja z rana znów za drugim razem zapaliłem.Chyba trzeba będzie świece zmienić :gwizdanie: Jutro ma być -22 chyba spróbuję podwójnego grzania świec
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 a to pod firma robi a nie pod kopalnia [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 16:57_________________________________________________co to za zamiane wychaczyles? :gwizdanie: hyundai coupe 2.0 kolo 150 koni 2003 rok do wyrywania dupeczek?
talib1990 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 podoba mi sie bo w automacie, skórach, climatronic itp itd.. i za fajna kaske:)
talib1990 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 chcesz sie zamienic? :gwizdanie: tak i on dopłaca
tolek85 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ze względu na wrodzone lenistwo oraz straszne jak dla mnie mrozy na dworze, rezygnuję z dzisiejszego spota A tak na serio jeszcze w robocie taki zamęt, że walne se browar i idę zaraz spać Udanego spota
Miszka82 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ja dziś też nie dotrę Mała chora a moja jest w robocie. odpalila W południe to nic takiego Ja z rana znów za drugim razem zapaliłem.Chyba trzeba będzie świece zmienić :gwizdanie: Jutro ma być -22 chyba spróbuję podwójnego grzania świec no ja kupiłem świece właśnie, a ile za wymianę mogą liczyć ?
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ja dziś też nie dotrę Mała chora a moja jest w robocie. odpalila W południe to nic takiego Ja z rana znów za drugim razem zapaliłem.Chyba trzeba będzie świece zmienić :gwizdanie: Jutro ma być -22 chyba spróbuję podwójnego grzania świec no ja kupiłem świece właśnie, a ile za wymianę mogą liczyć ? A co masz dwie lewe ręce żeby samemu wymienić. W serwisie pewnie Cię skasują koło 100 :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Pod nową częścią Silesi :gwizdanie: parking z królikiem
hubtychy Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ja dziś też nie dotrę Mała chora a moja jest w robocie. odpalila W południe to nic takiego Ja z rana znów za drugim razem zapaliłem.Chyba trzeba będzie świece zmienić :gwizdanie: Jutro ma być -22 chyba spróbuję podwójnego grzania świec no ja kupiłem świece właśnie, a ile za wymianę mogą liczyć ? Ja mam osobistego mechanika z serwisu skody i tak liczę że z 30-40 zeta max mnie wymiana wyniesie. Za klocki z wymianą zapłaciłem mu 80 zeta,za rozrząd bez części jak dobrze pamiętam 300 zeta. Ja dziś też nie dotrę Mała chora a moja jest w robocie. odpalila W południe to nic takiego Ja z rana znów za drugim razem zapaliłem.Chyba trzeba będzie świece zmienić :gwizdanie: Jutro ma być -22 chyba spróbuję podwójnego grzania świec no ja kupiłem świece właśnie, a ile za wymianę mogą liczyć ? A co masz dwie lewe ręce żeby samemu wymienić. W serwisie pewnie Cię skasują koło 100 :gwizdanie: Jak masz garaż to możesz sobie wymieniać sam.Ale w moim przypadku pod chmurką w tej temperaturze to życzę powodzenia
Miszka82 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ja dziś też nie dotrę Mała chora a moja jest w robocie. odpalila W południe to nic takiego Ja z rana znów za drugim razem zapaliłem.Chyba trzeba będzie świece zmienić :gwizdanie: Jutro ma być -22 chyba spróbuję podwójnego grzania świec no ja kupiłem świece właśnie, a ile za wymianę mogą liczyć ? A co masz dwie lewe ręce żeby samemu wymienić. W serwisie pewnie Cię skasują koło 100 :gwizdanie: chwilowo nie mam gdzie, chwilowo nie mam klucza dynamometrycznego, nie chcę ukręcić żadnej ze świec bo łatwo można to zrobić, dlatego wolę dać do mechanika ale już dzwoniłem do tego co zawsze robię i 50zeta krzyknął więc luzik To żebyś se nie kupił skarbonki
Rekomendowane odpowiedzi