Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 nie wypowiem się ale coś w tym prawdy musi być to tak, jak kiedyś w auto świecie fiat stilo pokonał w każdej kategorii golfa chyba pod względem ceny bo reszta mi nie przychodzi do głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 http://moto.gadu-gadu.pl/5702277866388949223/test-koranskie-auto-pokonalo-audi-q71 eeee tam.... pierdołami się przejmujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 nie wypowiem się ale coś w tym prawdy musi być to tak, jak kiedyś w auto świecie fiat stilo pokonał w każdej kategorii golfa chyba pod względem ceny bo reszta mi nie przychodzi do głowy dla mnie Golf jest wzorem w swojej klasie i nie piszę tego dlatego, że pracuję w VW bo mam to gdzieś. Jechałem nową astrą, focusem i stwierdziłem, że do Golfa im czegoś brakuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 bylem przepalic furacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 no VW to troszkę inna liga i nie można go porównać też do Astry ,czy idąc w drugą stronę A3 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 bylem przepalic furacza przeciez masz nowe aku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 nie wypowiem się ale coś w tym prawdy musi być to tak, jak kiedyś w auto świecie fiat stilo pokonał w każdej kategorii golfa chyba pod względem ceny bo reszta mi nie przychodzi do głowy dla mnie Golf jest wzorem w swojej klasie i nie piszę tego dlatego, że pracuję w VW bo mam to gdzieś. Jechałem nową astrą, focusem i stwierdziłem, że do Golfa im czegoś brakuje :gwizdanie: bylem przepalic furacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 bylem przepalic furacza przeciez masz nowe aku nom, ale wolalem dla pewnosci przepalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 bylem przepalic furacza przeciez masz nowe aku nom, ale wolalem dla pewnosci przepalic ja kiedyś w liceum w zimie żeby rano odpalić malacza wstawałem 2 razy w nocy i rundka po osiedlu na przepał i rano odpalał od strzału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 bylem przepalic furacza przeciez masz nowe aku nom, ale wolalem dla pewnosci przepalic ja kiedyś w liceum w zimie żeby rano odpalić malacza wstawałem 2 razy w nocy i rundka po osiedlu na przepał i rano odpalał od strzału no ................. jest to jakieś rozwiązanie ale ,czy by mi się chciało teraz gonić do klekota by go przez osiedle przewieźć to chyba za stary dziś na to jestem i zbyt leniwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 bylem przepalic furacza przeciez masz nowe aku nom, ale wolalem dla pewnosci przepalic ja kiedyś w liceum w zimie żeby rano odpalić malacza wstawałem 2 razy w nocy i rundka po osiedlu na przepał i rano odpalał od strzału no ................. jest to jakieś rozwiązanie ale ,czy by mi się chciało gonić do klekota by go przez osiedle przewieźć to chyba za stary dziś na to jest i zbyt leniwy no ja też ale za małolata się chciało - jaki to był prestiż podjechać do szkoły malaczem za 400zł przy -20 a inne lepsze fury nie dojeżdżały hehe, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 normalnie szacun [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:59_________________________________________________kiedyś to posiadanie takiej furki znaczyło coś ,a dziś byłe chłystek A4 jeździ :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 normalnie szacun [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:59_________________________________________________kiedyś to posiadanie takiej furki znaczyło coś ,a dziś byłe chłystek A4 jeździ :decayed: :decayed: no ale wiesz sama fura jeszcze o niczym nie świadczy choć w PL często tak jest, że fura to wyznacznik bogactwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 chodzi mi o to ,że kiedyś malacz to było coś ,a dziś nie ważne co bo każdy ma coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Miszka, jest herbatka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Miszka, jest herbatka ? powiem tak: odstawiłem leki i znalazłem jakąś wiśniową naleweczkę i się leczę [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 23:10_________________________________________________ chodzi mi o to ,że kiedyś malacz to było coś ,a dziś nie ważne co bo każdy ma coś żyje się lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 szczęściarze ja w pracy kibluję ,a wypiłbym taką tyjkę z rumem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ja tam mam skromne piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 JA mykam. Herbatke z miodem i z cytrynką zrobie i do wyra..... Dobranoc Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 JA mykam. Herbatke z miodem i z cytrynką zrobie i do wyra..... Dobranoc Panowie. narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi