Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 jak się jest dorosłym to trzeba wiedzieć i się liczyć z tym ,że zło jest karalne jak jej dziecko wypadlo w domu czy cos nom to wiadomo moze sie zdarzyc no niestety wypadek, ale skad pomysl zeby tak dalej postapic to jzu rece opadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 jak się jest dorosłym to trzeba wiedzieć i się liczyć z tym ,że zło jest karalne jak jej dziecko wypadlo w domu czy cos nom to wiadomo moze sie zdarzyc no niestety wypadek, ale skad pomysl zeby tak dalej postapic to jzu rece opadaja no więc k..wa właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 jak się jest dorosłym to trzeba wiedzieć i się liczyć z tym ,że zło jest karalne jak jej dziecko wypadlo w domu czy cos nom to wiadomo moze sie zdarzyc no niestety wypadek, ale skad pomysl zeby tak dalej postapic to jzu rece opadaja no więc k..wa właśnie strach ? szok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ] A często zarzucacie mi, że się dopierdalam do ludzi ze Sosnowca...no fucki'n comments coś w tym jest pie*dolisz glupoty nie pieprzę coś w tym jest,że stało się to w SO niebede tego komentowal bo i tak niema sensu no nie ma , nie ma http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/potworni-rodzice-zywcem-zakopali-malenkie-dziecko_143275.htmlmasz cos jeszcze do powiedzenia?[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 00:34_________________________________________________ jak się jest dorosłym to trzeba wiedzieć i się liczyć z tym ,że zło jest karalne jak jej dziecko wypadlo w domu czy cos nom to wiadomo moze sie zdarzyc no niestety wypadek, ale skad pomysl zeby tak dalej postapic to jzu rece opadaja no więc k..wa właśnie strach ? szok ? niewiem niejestem jakims sedzia czy cos ale w glowie sie niemiesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 przecież to jej dziecko było ,a nie telefon wypuszczony z ręki żyjemy jak cywilizowani ludzie ,czy dalej jak zwierzęta ? bo ja to mam mieszane odczucia czasem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ] A często zarzucacie mi, że się dopierdalam do ludzi ze Sosnowca...no fucki'n comments coś w tym jest pie*dolisz glupoty nie pieprzę coś w tym jest,że stało się to w SO niebede tego komentowal bo i tak niema sensu no nie ma , nie ma http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/potworni-rodzice-zywcem-zakopali-malenkie-dziecko_143275.htmlmasz cos jeszcze do powiedzenia? oj tam oj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/potworni-rodzice-zywcem-zakopali-malenkie-dziecko_143275.html curva dożywocie za moje pieniądze :rant: :rant: :rant: :rant: kula w łeb -to jest prewencja ,a nie ja na Rodzinę zapier.alam ,a z podatków państwo utrzymuję takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ehhh [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 00:40_________________________________________________ oj tam oj tam noi widzisz, niemierz wszystkich jedna miara http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/potworni-rodzice-zywcem-zakopali-malenkie-dziecko_143275.html curva dożywocie za moje pieniądze :rant: :rant: :rant: :rant: kula w łeb -to jest prewencja ,a nie ja na Rodzinę zapier.alam ,a z podatków państwo utrzymuję takich rowniez jestem za kara smierci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 zobaczymy co jutro będą mówić ale dobrze, że się wyjaśniło a co teraz mówią o tym chłopczyku co go w Cieszynie znaleźli - do dziś nie wiadomo kto to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 zobaczymy co jutro będą mówić ale dobrze, że się wyjaśniło a co teraz mówią o tym chłopczyku co go w Cieszynie znaleźli - do dziś nie wiadomo kto to takie wychowanie teraz jest, kazdy mysli tylko o sobie a drugiego ma w pupie dlatego tak sie dzieje na tym swiecie jak sie dzieje, ale to jzu inny tematczas sie zbierac spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 rowniez jestem za kara smierci zapominam o sprawie skrzyni i przekładni Adama :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 00:46_________________________________________________o tym chłopcu to już dawno ucichło .............. ciekaw jestem co Policja wie o tej sprawie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 rowniez jestem za kara smierci zapominam o sprawie skrzyni i przekładni Adama :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 00:46_________________________________________________o tym chłopcu to już dawno ucichło .............. ciekaw jestem co Policja wie o tej sprawie :gwizdanie: no właśnie ale ile to już czasu i echo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 czas spac narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 czas spac narka no dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ani nie mów [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 00:54_________________________________________________ trzymajcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 PATOLOGIA :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi