Bulczas Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 właśnie skończyłem odśnieżać przed firmą
RoBi_Rs Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Jakiś drifcik po mieście dzisjaj Panowie i Panie ?
OKO Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 właśnie skończyłem odśnieżać przed firmą FWD radzi sobie nawet w kopnym śniegu, po nocy nie trzeba odśnieżać Audi 2,5tdi snow plow by OKO
A4 Mario Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 hehehe ja też mam już od tego zakwasy A my mamy od tego odśnieżarke ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
OKO Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Jakiś drifcik po mieście dzisjaj Panowie i Panie ? łiii, drifcik sobie urządzam we własnym zakresie [br]Dopisany: 16 Luty 2012, 10:14_________________________________________________ hehehe ja też mam już od tego zakwasy A my mamy od tego odśnieżarke ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: burżuj
A4 Mario Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Jakiś drifcik po mieście dzisjaj Panowie i Panie ? łiii, drifcik sobie urządzam we własnym zakresie [br]Dopisany: 16 Luty 2012, 10:14_________________________________________________ hehehe ja też mam już od tego zakwasy A my mamy od tego odśnieżarke ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: burżuj Leon w sniegu daje rade ale wiesz B8 musi miec idealne warunki ... :polew:
OKO Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Jakiś drifcik po mieście dzisjaj Panowie i Panie ? łiii, drifcik sobie urządzam we własnym zakresie [br]Dopisany: 16 Luty 2012, 10:14_________________________________________________ hehehe ja też mam już od tego zakwasy A my mamy od tego odśnieżarke ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: burżuj Leon w sniegu daje rade ale wiesz B8 musi miec idealne warunki ... :polew: :gwizdanie:
addassko Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Już mnie ręcę bolą od odśnieżania! zakładaj do quad`a jakas decha i wsiooo
PiterA4 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 [br]Dopisany: 16 Luty 2012, 15:17_________________________________________________ jak to dobrze ze nie robie niemusze odsniezac
Miszka82 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Jebłem żem :polew: :polew: :polew: Żydowi, Murzynowi i Niemcowi urodzili się synowie (wszyscy tacy sami). Pielęgniarka zapomniała ich oznaczyć i nie wiedziała, który jest czyj. - Przepraszam panów ale nie wiem, który to czyj bo zapomniałam oznaczyć. Proszę wejść może panowie poznają. Wchodzi i wychodzi Żyd: - Wszystkie takie same nie mam pojęcia. Wchodzi i wychodzi Murzyn: - Myślałem, że mój będzie czarny ale jednak i to nie. Nie mam pojęcia. Wchodzi Niemiec, wychodzi z dzieckiem na ręce i mówi: - Ten jest mój, tamten żyda a Tamten Murzyna. - Skąd wiesz? - Wszedłem i powiedziałem "hi Hitler". Mój się wyprostował, Żyda się zesrał a Murzyna posprzątał.
diman Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Jebłem żem :polew: :polew: :polew: Żydowi, Murzynowi i Niemcowi urodzili się synowie (wszyscy tacy sami). Pielęgniarka zapomniała ich oznaczyć i nie wiedziała, który jest czyj. - Przepraszam panów ale nie wiem, który to czyj bo zapomniałam oznaczyć. Proszę wejść może panowie poznają. Wchodzi i wychodzi Żyd: - Wszystkie takie same nie mam pojęcia. Wchodzi i wychodzi Murzyn: - Myślałem, że mój będzie czarny ale jednak i to nie. Nie mam pojęcia. Wchodzi Niemiec, wychodzi z dzieckiem na ręce i mówi: - Ten jest mój, tamten żyda a Tamten Murzyna. - Skąd wiesz? - Wszedłem i powiedziałem "hi Hitler". Mój się wyprostował, Żyda się zesrał a Murzyna posprzątał. :polew: :polew: no muszę się przyznać, że też się lekko po pokoju pokulałem
Kędzior Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 siemanko, Jakiś drifcik po mieście dzisjaj Panowie i Panie ? moze snieg wytrzyma do wtorku to na doline podjedziemy sie poslizgac
stanley Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 siemanko, Jakiś drifcik po mieście dzisjaj Panowie i Panie ? moze snieg wytrzyma do wtorku to na doline podjedziemy sie poslizgac zrobić kogoś "na stłuczkę" ?
Bulczas Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Z tego co widziałem to ma być odwilż :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 siemanko, Jakiś drifcik po mieście dzisjaj Panowie i Panie ? moze snieg wytrzyma do wtorku to na doline podjedziemy sie poslizgac zrobić kogoś "na stłuczkę" ? z czegos trzeba zyc hehe Z tego co widziałem to ma być odwilż :gwizdanie: moze jaednak sie jakos utrzyma
Rekomendowane odpowiedzi