Kędzior Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 także tego :gwizdanie: na ktora mamy byc? nie ma mnie w weekend to zostaw klucze pod wycieraczka jak zawsze po prostu nie będe zamykał - jak zawsze luz fajnie ze pozwalasz mi na organizacjie gang bangow u ciebie na chacie
A4 Mario Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 także tego :gwizdanie: na ktora mamy byc? nie ma mnie w weekend to zostaw klucze pod wycieraczka jak zawsze po prostu nie będe zamykał - jak zawsze luz fajnie ze pozwalasz mi na organizacjie gang bangow u ciebie na chacie Na to to i ja jestem chętny ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 także tego :gwizdanie: na ktora mamy byc? nie ma mnie w weekend to zostaw klucze pod wycieraczka jak zawsze po prostu nie będe zamykał - jak zawsze luz fajnie ze pozwalasz mi na organizacjie gang bangow u ciebie na chacie Na to to i ja jestem chętny ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: sorki, tylko ja i stado napalonych lachonow 3lachony na 1 m²
A4 Mario Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 także tego :gwizdanie: na ktora mamy byc? nie ma mnie w weekend to zostaw klucze pod wycieraczka jak zawsze po prostu nie będe zamykał - jak zawsze luz fajnie ze pozwalasz mi na organizacjie gang bangow u ciebie na chacie Na to to i ja jestem chętny ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: sorki, tylko ja i stado napalonych lachonow 3lachony na 1 m² No to szacun.... szkoda że wszystkie sztuczne gumowe ... :polew:
hubtychy Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 No i w końcu po pracy,jeszcze jutro Zaczynam tą robotą.Chyba trzeba poszukać nowej Ale optymistycznie Już leżakuje w lodówce więc będzie dobry weekend :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Luty 2012, 23:24_________________________________________________ A Ty co dostałeś rachunek za golfa
akjam Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 także tego :gwizdanie: na ktora mamy byc? nie ma mnie w weekend to zostaw klucze pod wycieraczka jak zawsze po prostu nie będe zamykał - jak zawsze luz fajnie ze pozwalasz mi na organizacjie gang bangow u ciebie na chacie Wpadnę i wezmę kamerę... Co jest Miszka?
Miszka82 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Golfa dziś odbieram albo jutro a stukałem łbem o ścianę bo dopiero co wróciłem z roboty wczoraj
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Jebłem żem :polew: :polew: :polew: Żydowi, Murzynowi i Niemcowi urodzili się synowie (wszyscy tacy sami). Pielęgniarka zapomniała ich oznaczyć i nie wiedziała, który jest czyj. - Przepraszam panów ale nie wiem, który to czyj bo zapomniałam oznaczyć. Proszę wejść może panowie poznają. Wchodzi i wychodzi Żyd: - Wszystkie takie same nie mam pojęcia. Wchodzi i wychodzi Murzyn: - Myślałem, że mój będzie czarny ale jednak i to nie. Nie mam pojęcia. Wchodzi Niemiec, wychodzi z dzieckiem na ręce i mówi: - Ten jest mój, tamten żyda a Tamten Murzyna. - Skąd wiesz? - Wszedłem i powiedziałem "hi Hitler". Mój się wyprostował, Żyda się zesrał a Murzyna posprzątał. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
hubtychy Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Golfa dziś odbieram albo jutro a stukałem łbem o ścianę bo dopiero co wróciłem z roboty wczoraj Sam żeś se taką robotę wybrał
stanley Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 samochód oddany do ASO bedzie nowy kpl hampli przód
Miszka82 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 samochód oddany do ASO bedzie nowy kpl hampli przód burżuj
diman Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 11:52_________________________________________________ samochód oddany do ASO bedzie nowy kpl hampli przód burżuj a co kto bogatemu zabroni
stanley Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 11:52_________________________________________________ samochód oddany do ASO bedzie nowy kpl hampli przód burżuj a co kto bogatemu zabroni a jak....
diman Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 11:52_________________________________________________ samochód oddany do ASO bedzie nowy kpl hampli przód burżuj a co kto bogatemu zabroni a jak....
diman Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Co wrzucasz stanley ? pewnie 345 :kox: i na tył 300
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 W B5 nie ma takiej opcji . B6 i B7 mają zupełnie inne możliwości
Rekomendowane odpowiedzi