stanley Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 ---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:20 ---------- ale klasyk
A4 Mario Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Pakowanko .... pssyyttt i klasyk ... http://www.youtube.com/watch?v=SDa6nkEvY3c ---------- Post added at 23:24 ---------- Previous post was at 23:23 ---------- ehh ze ja kuzwa nie jade Żałuj .... :whistling:
stanley Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 ehh ze ja kuzwa nie jade nie pier**l bo ci zajebe
stanley Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Pakowanko .... pssyyttt i klasyk ... http://www.youtube.com/watch?v=SDa6nkEvY3c ---------- Post added at 23:24 ---------- Previous post was at 23:23 ---------- ehh ze ja kuzwa nie jade Żałuj .... :whistling: dobry wałek
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 ehh ze ja kuzwa nie jade nie pier**l bo ci zajebe za***ie - sie pisze
stanley Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 wy tez zalujcie ze nie jade dla Ciebie:
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 wy tez zalujcie ze nie jade dla Ciebie: :kox:
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 dobra czas spac bo jutro do roboty niebede wam zyczyl udanej imprezy bo to normalne ze bedzie sajgon i wogole dojebanie wiec szerokosci bawta sie i tam moje zdrowko ciulnijcie, a i poprosze o jakies mms co bym w miare wiedzial co sie tam dzieje hehe
stanley Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 dobra czas spac bo jutro do roboty niebede wam zyczyl udanej imprezy bo to normalne ze bedzie sajgon i wogole dojebanie wiec szerokosci bawta sie i tam moje zdrowko ciulnijcie, a i poprosze o jakies mms co bym w miare wiedzial co sie tam dzieje hehe nie i chvj
Pucek Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Szkoda Kędzior, myślałem że będe miał z kim latać po dachach, a tak ? będzie tylko ta sztywna wawa
Grisza79 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 dobra czas spac bo jutro do roboty niebede wam zyczyl udanej imprezy bo to normalne ze bedzie sajgon i wogole dojebanie wiec szerokosci bawta sie i tam moje zdrowko ciulnijcie, a i poprosze o jakies mms co bym w miare wiedzial co sie tam dzieje hehe nie i chvj :dancing::brzydkibanan:
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Szkoda Kędzior, myślałem że będe miał z kim latać po dachach, a tak ? będzie tylko ta sztywna wawa odbijemy w zatorze
Pucek Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Szkoda Kędzior, myślałem że będe miał z kim latać po dachach, a tak ? będzie tylko ta sztywna wawa odbijemy w zatorze No tak, tam też będzie się działo...
stanley Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Szkoda Kędzior, myślałem że będe miał z kim latać po dachach, a tak ? będzie tylko ta sztywna wawa jaaaa, on przy Ewelinie to pysk po jedzeniu serwetką wyciera.... a Ty mu o dachach gadasz...
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Szkoda Kędzior, myślałem że będe miał z kim latać po dachach, a tak ? będzie tylko ta sztywna wawa jaaaa, on przy Ewelinie to pysk po jedzeniu serwetką wyciera.... a Ty mu o dachach gadasz... dlatego stosuje taktyke lisa, i ja wkurwiam zeby pojechala do domu i wtedy jestem nie do ogarniecia
Pucek Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Szkoda Kędzior, myślałem że będe miał z kim latać po dachach, a tak ? będzie tylko ta sztywna wawa jaaaa, on przy Ewelinie to pysk po jedzeniu serwetką wyciera.... a Ty mu o dachach gadasz... dlatego stosuje taktyke lisa, i ja wkurwiam zeby pojechala do domu i wtedy jestem nie do ogarniecia No w to Ci uwierzę, jak to było? "nie będę inwestował w związek w którym nie ma przyszłości"
Rekomendowane odpowiedzi