Kędzior Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 ja fajnie Stasiu lub Basia ze wszystkim opowiedzieliscie co bylo ostatnio ... ciulam juz do wyrka bajo
Pucek Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 ja fajnie Stasiu lub Basia ze wszystkim opowiedzieliscie co bylo ostatnio ... ciulam juz do wyrka bajo Przestań Na zbiorniku tak pisało
stanley Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 do dzisiaj ---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:24 ---------- ja fajnie Stasiu lub Basia ze wszystkim opowiedzieliscie co bylo ostatnio ... ciulam juz do wyrka bajo ale tylko Pucek się wygadał ---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:24 ---------- joke
hubtychy Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Ehh zazdroszczę Wam tej Bukowiny Ja niestety nie wyrobiłem finansowo i do tego mała ma jeszcze ospę tak że lipa po całości Może na przyszły rok coś się uda wykombinować Tak że chlejta i bawta się za wszystkich których nie ma w BT. Ja będę chlał ale w domu
Arturoo Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Ehh zazdroszczę Wam tej Bukowiny ..........................Tak że chlejta i bawta się za wszystkich których nie ma w BT. ........... no też bym z chęcią spakował dziewczyny i pojechał Maleństwo jest za małe na takie wojaże także odbijemy sobie w przyszłym roku udanego szaleństwa życzymy
Mativo Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 ---------- Post added at 10:20 ---------- Previous post was at 10:19 ---------- Pytanko ma ktoś z Was chłopaki 1,8T AEB ? ważna sprawa jest potrzebuje zeby ktos mi sprawdził pewną rzecz...
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 jeszcze tylko dziś i jutro z rana na moto
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 siemanko i weekend, kurde dobrze ze jednak nie pojechalem do BT bo sie rozchorowalem 38.5 goraczki Mativo musisz poczekac az chlopaki wroca z BT ja mialem AEB w prawdzie niedlugo ale mialem, moze bede wiedzial pytaj
PiterA4 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 jeszcze tylko dziś i jutro z rana na moto ja dzisiaj juz wyciagam i to dupc.....
Rekomendowane odpowiedzi