Grisza79 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 :decayed::decayed:Zaraz tu wpadnie miszka coś czuje ... :polew::polew: ---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:32 ---------- Moja koleżanka z pracy ... http://img842.imageshack.us/img842/9357/paulinabi.jpg Uploaded with ImageShack.us fajna ruda suczka Ja mam słabość do rudych
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Rude podobno są lepsze w sexxxie...
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 siemanko, Mario to ze ta ruda pracuje tam gdzie ty to nie oznacza ze jest twoja kolezanka, bo pewnie nawet nie wie ze ty tam pracujesz a co do sprzegla to zapytaj sie Qriego bo cos mi sie kojarzy ze on robil u radzika sprzeglo.
A4 Mario Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 :decayed::decayed:Zaraz tu wpadnie miszka coś czuje ... :polew::polew: ---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:32 ---------- Moja koleżanka z pracy ... http://img842.imageshack.us/img842/9357/paulinabi.jpg Uploaded with ImageShack.us fajna ruda suczka :naughty:
Grisza79 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Wymieniał ktoś u siebie głośniczek (buzzer) pod licznikiem... ? Bo z tego co czytałem na forum to samego głośniczka nie kupie tylko cały licznik, przynajmniej tak pisali. A jak już to wymieniają na jakiś z słuchawek... A mój wychodzi na to że padł i przydałoby się wymienic.....
diman Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Wymieniał ktoś u siebie głośniczek (buzzer) pod licznikiem... ? Bo z tego co czytałem na forum to samego głośniczka nie kupie tylko cały licznik, przynajmniej tak pisali.A jak już to wymieniają na jakiś z słuchawek... A mój wychodzi na to że padł i przydałoby się wymienic..... ja wymieniałem a raczej koleś w Gliwicach mi wymieniał podjechałem do niego jak już miał ten głośniczek, wymontował mi licznik, poszedł do chaty z nim, wylutował mi mój wlutował nowy i zamontował spowrotem licznik, gdzieś powinienem mieć namiary na gościa
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Jeśli mówimy o tym samym buzzerku to mam chyba nowy w domu prosto z ASO... Koszt to ok. 45plnów. ALe nie wiem czy mówimy o tym samym? Ten od PDC?
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Z tego co czytałem to w elektroniku można kupić taki za parę groszy ale dźwięk prawdopodobnie nie jest za specjalny
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 :hi:akjam nabyłem węższe oponki także jutro moje będą do odbioru
Grisza79 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Wymieniał ktoś u siebie głośniczek (buzzer) pod licznikiem... ? Bo z tego co czytałem na forum to samego głośniczka nie kupie tylko cały licznik, przynajmniej tak pisali.A jak już to wymieniają na jakiś z słuchawek... A mój wychodzi na to że padł i przydałoby się wymienic..... ja wymieniałem a raczej koleś w Gliwicach mi wymieniał podjechałem do niego jak już miał ten głośniczek, wymontował mi licznik, poszedł do chaty z nim, wylutował mi mój wlutował nowy i zamontował spowrotem licznik, gdzieś powinienem mieć namiary na gościa Poszukaj namiarów, Ja jak nic nie zorganizuje tu u mnie to najwyżej podjade do Gliwic. Zapytam Siemiana może on będzie coś wiedział.... Akjam nie od PDC
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 :hi:akjam nabyłem węższe oponki także jutro moje będą do odbioru
Grisza79 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Wybiera się ktoś jutro do Żor na spota ?
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja może bo będę w Katowicach i będę miał wolny czas...
Grisza79 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja na chwile obecną się wybieram, a co będzie jutro to się okaże
A4 Mario Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja może bo będę w Katowicach i będę miał wolny czas... Weź mi batmana i uncharted 2 także wpadaj ja bede bankowo
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Przyjedźcie, przyjedźcie, będzie spora ekipa, wszyscy się organizują
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja może bo będę w Katowicach i będę miał wolny czas... Weź mi batmana i uncharted 2 także wpadaj ja bede bankowo Jak będę to wezmę.
A4 Mario Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja może bo będę w Katowicach i będę miał wolny czas... Weź mi batmana i uncharted 2 także wpadaj ja bede bankowo Jak będę to wezmę. No to w pyte misia ... A teraz pssyyttt po ciężkim dniu ... dziura 10 m dł i 1,5m gł wykopanana i 2 tony żwiru przeniesione w rekach .....
Rekomendowane odpowiedzi