krolu Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Dzięki za dzisiejszego spota, jak zawsze udany - jako, że mam najszybsze auto -jestem pierwszy w domu :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Krolu 10min pozniej i tez jestem w domu tylko, ze w Gliwicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Krolu 10min pozniej i tez jestem w domu tylko, ze w Gliwicach Ja do Gliwic jadę 7 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Krolu 10min pozniej i tez jestem w domu tylko, ze w Gliwicach Ja do Gliwic jadę 7 minut to moj rekord ale jak mialem Audi 80 7 min z pszczynskiej w SG do francuskiej SK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Aha krolu zapomnialem dodac, ze stalem jeszcze 10min pod domem, a 7 min to chyba od momentu wjazdu na autostrade i zjazdu, bez remontow, bo najwiecej czasu zajmuje dostanie sie na autostrade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 siema panowie, spocik udany jak zwykle , szkoda że frekwencja nie dopisała i tylko 25samochodów było :( Aha krolu zapomnialem dodac, ze stalem jeszcze 10min pod domem, a 7 min to chyba od momentu wjazdu na autostrade i zjazdu, bez remontow, bo najwiecej czasu zajmuje dostanie sie na autostrade nie zapomnij , że jeszcze złapałeś kapcia , potem turbo padło i musiałeś wymienić na postoju i babcie przez pasy przeprowadzałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 siema panowie, spocik udany jak zwykle , szkoda że frekwencja nie dopisała i tylko 25samochodów było :( No to rzeczywiście nie wiele... Grill się udał? Ja niestety musiałem być w pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 siema panowie, spocik udany jak zwykle , szkoda że frekwencja nie dopisała i tylko 25samochodów było :( Aha krolu zapomnialem dodac, ze stalem jeszcze 10min pod domem, a 7 min to chyba od momentu wjazdu na autostrade i zjazdu, bez remontow, bo najwiecej czasu zajmuje dostanie sie na autostrade nie zapomnij , że jeszcze złapałeś kapcia , potem turbo padło i musiałeś wymienić na postoju i babcie przez pasy przeprowadzałeś Juz o tym nie wspominalem, zeby nie dobic krola siema panowie, spocik udany jak zwykle , szkoda że frekwencja nie dopisała i tylko 25samochodów było :( No to rzeczywiście nie wiele... Grill się udał? Ja niestety musiałem być w pracy! Grill byl mega udany... w Mc Donaldzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Witam wszystkich siema panowie, spocik udany jak zwykle , szkoda że frekwencja nie dopisała i tylko 25samochodów było Niestety nie moglem wczoraj dluzej zostac a szkoda Grill byl mega udany... w Mc Donaldzie To pewnie super smakowaly potrawy z "grilla" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Musze przyznac, ze dobre i pikantne :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 siema panowie i panie [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 19:47_________________________________________________za niedługo będzie ogłszenie w "sprzedam" pokazane więc oglądaj a narazie http://moto.allegro.pl/item748199264_audi_a4_orginalne_niemieckie_felgi.html dla klubowiczów rabaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 siema panowie i panie [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 19:47_________________________________________________za niedługo będzie ogłszenie w "sprzedam" pokazane więc oglądaj a narazie http://moto.allegro.pl/item748199264_audi_a4_orginalne_niemieckie_felgi.html dla klubowiczów rabaty A może by tak 10x0% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 siema panowie i panie [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 19:47_________________________________________________za niedługo będzie ogłszenie w "sprzedam" pokazane więc oglądaj a narazie http://moto.allegro.pl/item748199264_audi_a4_orginalne_niemieckie_felgi.html dla klubowiczów rabaty Zamieściłem w dziale "sprzedam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 siema panowie i panie [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 19:47_________________________________________________za niedługo będzie ogłszenie w "sprzedam" pokazane więc oglądaj a narazie http://moto.allegro.pl/item748199264_audi_a4_orginalne_niemieckie_felgi.html dla klubowiczów rabaty txn krolu :good: Zamieściłem w dziale "sprzedam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Maxito1981 jak ci się jeździ na 17ach? Co kupiłeś? Jakie masz gumy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 sie ma panowie i panie [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 19:47_________________________________________________za niedługo będzie ogłoszenie w "sprzedam" pokazane więc oglądaj a nakazie http://moto.allegro.pl/item748199264_audi_a4_orginalne_niemieckie_felgi.html dla klubowiczów rabaty A może by tak 10x0% a czy ja wyglądam na instytucję charytatywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 sie ma panowie i panie [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 19:47_________________________________________________za niedługo będzie ogłoszenie w "sprzedam" pokazane więc oglądaj a nakazie http://moto.allegro.pl/item748199264_audi_a4_orginalne_niemieckie_felgi.html dla klubowiczów rabaty A może by tak 10x0% a czy ja wyglądam na instytucję charytatywna nie..na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Maxito1981 jak ci się jeździ na 17ach? Co kupiłeś? Jakie masz gumy? sie ma ziom 235 45 17 powiem ci większej różnicy nie zuważyłem ale efekt na pewno o niebo lebszy niż na kołpakach :polew: poważnie bardziej sie drogi trzyma nie wiem czy mi spalanie nie wzrosłol ale może to tylko złudzenie [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 22:46_________________________________________________tak ... tylko mamy kryzys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Maxito1981 jak ci się jeździ na 17ach? Co kupiłeś? Jakie masz gumy? sie ma ziom 235 45 17 powiem ci większej różnicy nie zuważyłem ale efekt na pewno o niebo lebszy niż na kołpakach :polew: poważnie bardziej sie drogi trzyma nie wiem czy mi spalanie nie wzrosłol ale może to tylko złudzenie [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 22:46_________________________________________________tak ... tylko mamy kryzys no wlasnie... dlatego10x0% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Jakby Max dał 10x0% to pewnie były by do tego jakieś * i coś jeszcze małym druczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi