Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

fura z rosji mistrzostwo świata i te komentarze gość mił tupet żeby takie foty wje... obok głośników

ja też sprawdze głosniki może kiedyś to było a2 anie a4 :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fura z rosji mistrzostwo świata i te komentarze gość mił tupet żeby takie foty wje... obok głośników

ja też sprawdze głosniki może kiedyś to było a2 anie a4 :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Max - sprawdź też dokładnie swojego kaseciaka - może tam jest jakieś stare nagranie byłego właściciela i wytłumaczył wszystko dosłownie :tongue4::polew:

Opublikowano

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

Max - sprawdź też dokładnie swojego kaseciaka - może tam jest jakieś stare nagranie byłego właściciela i wytłumaczył wszystko dosłownie :tongue4::polew:

[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:40_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:

z kolekcji keżora polecam

gość jes przeje.... :slina:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:41_________________________________________________keżor for you o tym gadałem

Opublikowano

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:40_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:

gość jes przeje.... :slina:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:41_________________________________________________keżor for you o tym gadałem

Ken :wink4: wymiata :naughty: dosłownie :gwizdanie:

Opublikowano

i ostatnie SPRZEDAM BMW prawie nie jeżdżona :evil:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:55_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=cAjkNYqD3F8&feature=related

nie wkleiłem

Opublikowano

Koles niezle wymiata..

Opublikowano

qr** sprawdzalem glosniki i mam jakis list :shocked:

jest po angielsku a ja nie rozumiem ;( ale moze ktos mi przetlumaczy ;(

"Hi, my name is Ivan. I want to say that your friend, Miszka82, has bought a car that was welded from 4 different cars. Say to him that I'm sorry. Ivan from Russia."

Mam tez fotki ale nic z tego nie kumam bo auto po zrobieniu jest srebrne i ma silnik benzynowy, chyba 1,8 ADR :blink:

Opublikowano

q***wa sprawdzalem glosniki i mam jakis list :shocked:

jest po angielsku a ja nie rozumiem ;( ale moze ktos mi przetlumaczy ;(

"Hi, my name is Ivan. I want to say that your friend, Miszka82, has bought a car that was welded from 4 different cars. Say to him that I'm sorry. Ivan from Russia."

Mam tez fotki ale nic z tego nie kumam bo auto po zrobieniu jest srebrne i ma silnik benzynowy, chyba 1,8 ADR :blink:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

brawo, chłopaki :polew: :polew:, nieźle pojechaliście prawie 3 strony dziś :oklaski: :oklaski:, trzeba gliwickie przegonić :decayed:

@Miszka: shit happends ... :decayed: m

Opublikowano

królu...a Ty sie lepiej zdeklaruj na Gliwickich czy pasuje Ci ten weekend na balowanie!

pamiętaj, ja Cię obserwuję :naughty:

Opublikowano

to co przetlumaczy mi ktos ten text "zza" mojego glosnika :decayed:

Opublikowano

królu...a Ty sie lepiej zdeklaruj na Gliwickich czy pasuje Ci ten weekend na balowanie!

pamiętaj, ja Cię obserwuję :naughty:

Pucek... ja pisałem, że mi to jedno :) może byc nawet w tygodniu :decayed:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 23:45_________________________________________________

to co przetlumaczy mi ktos ten text "zza" mojego glosnika :decayed:

tłumaczenie: Miszka ma super wóz... 300 koni w serii :tongue4::wink4:

Opublikowano

dzieki tak wlasnie myslalem, bo skumalem tylko slowo "Miszka82" i tak mi sie wydawalo, ze to o naszym koledze, no i o 300 kuniach w serii tez cos tam chyba naskrobal :polew:

Opublikowano

no co wy...chlopaki ? ? ? powaga Tzieland ? ? ? o kur.. ale dol, a cos mi nie pasowala ta izolacja pod podsufitka, nie wiedzialem do konca co ona izoluje a mechanik mi powiedzial, ze to wersja pakiet wypas i ze kabel od navi tam szedl ale przed sprzedaza widocznie niemiec zabral antene razem z kablem :polew:

a tak powaznie to zmasakrowalem dzis ten mechanizm wycieraczek, efekt-kosz ale to chyba bylo pospawane wiec wymianka na nowy,

Opublikowano

no co wy...chlopaki ? ? ? powaga Tzieland ? ? ? o kur.. ale dol, a cos mi nie pasowala ta izolacja pod podsufitka, nie wiedzialem do konca co ona izoluje a mechanik mi powiedzial, ze to wersja pakiet wypas i ze kabel od navi tam szedl ale przed sprzedaza widocznie niemiec zabral antene razem z kablem :polew:

a tak powaznie to zmasakrowalem dzis ten mechanizm wycieraczek, efekt-kosz ale to chyba bylo pospawane wiec wymianka na nowy,

To niezły, z Ciebie mechanik, zepsułeś coś czego się nie da popsuć ... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

To niezły, z Ciebie mechanik, zepsułeś coś czego się nie da popsuć ... :polew: :polew: :polew:

no jasne jedna srobka mi zostala razem z kawalkiem tego mechanizmu w karoserii, juz mnie kur...wziela, pozniej te trzpienie...no comments,

Opublikowano

Tzieland. Sprawdź jeszcze drugi głośnik. Może bedzie jeszcze jakaś historia po niemiecku i może będzie dotyczyć auta innego naszego kolegi. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

siemka z rana wszystkim :hi: Cis, wracasz w końcu na ślunsk , czy ten Twój zacny plan sie udał i zostajesz w Gdańsku :evil: ?

widziałem swój plan i kurrrrrr... mam we wtorek do 20.30 ;( ale albo nie będe chodził na te przedmioty , albo je jakoś przełoże na inny dzień :decayed:

Opublikowano

pytanko jako że jestem nowy chciałem zapytać czy spoty w KATOWICACH są we wtorki co tydzień ????

Opublikowano

tak obecnie spotykamy się pod realem - parking zielony godzina 19 :)

a dziś miałem bliskie spotkanie z pewnym czerwonym yarisem 1.0 :gwizdanie:

Opublikowano

Kanar co Ty nie powiesz... Jade sobie ktos mnie wyprzedza(w Yarisie 1.0 mam to w pakiecie) a pozniej jeszcze awaryjne...i tutaj zdziwko- mysle sobie o co chodzi, wiec redukcja na jeden i patrze Kanar w Palio Weekend. Te| si przyczailes z furka heh,

Pracuje dzi[ nad spalanie tego pascia i zszedlem do 4,8 ale jaka to jest gimnastyka |eby wykrecic takie spalanie.

Nadrobie wieczorem bo robie wlew-z ziomkiem z pracy... Wlew wody bo mu si 2 synek urodzil pozdr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.