Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz z Keżorem pojechać, on do SGL lata :wink4:

Wypraszam sobie :no: nie do SGL tylko do SG :tongue4:

:polew: Aahhh....., no tak SGL to te wszystkie wioski wkoło Gliwic, a wy jesteście z Centrum to już co innego, jesteście lepsi :polew::tongue4:

Nie mów tego na głos bo ci z SGL się poczują gorsi :polew::decayed:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Lampki DEPO Black :kox:

dscn8547.th.jpg dscn8554c.th.jpg dscn8559.th.jpg

Opublikowano

Witam :hi:

Lampki DEPO Black

Kolego samorobki czsy mozna takie kupic?? Jesli mozna kupic to poprosimy o link na pewno kilku osobom przypadna do gustu.. :)

Opublikowano

:hi:

http://moto.allegro.pl/item743077631_audi_a4_a6_alufelgi_17_igla_stan.html

kupić czy nie kupiś 17" mi sie podobaja pls o komentarze ewentulane sugestie na co mam zwrócić uwagę przy zakupie jak rozpoznać malowane odnowione fele i ewentualnie nie daj bóg spawane :no:

:hi: :hi: czekam na info

Opublikowano

Kupuj 17-stki bez wahania. Miernik grubosci lakieru :tongue4: A tak na powaznie najlepiej jedz do wulkanizatora przed kupnem to jakosci felgi a co do malowania hmm dobrze pogladaj czy nie maja jakis niedociagniec bo zazwyczaj orginalny lakier a malowany pozniej zawsze sie rozni. Te z aukcji wygladaja ladnie :)

Opublikowano

:hi:

http://moto.allegro.pl/item743077631_audi_a4_a6_alufelgi_17_igla_stan.html

kupić czy nie kupiś 17" mi sie podobaja pls o komentarze ewentulane sugestie na co mam zwrócić uwagę przy zakupie jak rozpoznać malowane odnowione fele i ewentualnie nie daj bóg spawane :no:

:hi: :hi: czekam na info

Ładne klasyczne fele a jak wygląda sprawa grubości bieżnika ??

Powiem szczerze, że ładnie u Ciebie wyglądały by lekko chromowane :) - rzucisz dziś okiem na autko Majkiego ...

Opublikowano

Moskal czekam na fotke jak wygladaja na aucie :gwizdanie:

Opublikowano

Kolego samorobki czsy mozna takie kupic?? Jesli mozna kupic to poprosimy o link na pewno kilku osobom przypadna do gustu.. :)

Proszzz

http://cgi.ebay.pl/SATZ-SCHEINWERFER-AUDI-A4-FACELIFT-DE-KLARGLAS-SCHWARZ_W0QQitemZ310164985897QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%25C3%25B6r?hash=item4837461829&_trksid=p3911.c0.m14

Moskal czekam na fotke jak wygladaja na aucie :gwizdanie:

W niedziele montaż , obserwuj temat parówy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

moskal , jak zrobią takie lampki , żeby jeszcze to naokoło soczewki było czarne to biore :wink4: tak to jakoś tak dziwnie , ale chętnie bym obaczył na żywo jak to będzie wyglądać ;)

Opublikowano

:bry:

witam po urlopie, forum doczytane :polew: oczywisce we wtorek melduje sie na spota, mam jednak pytanie wymienial ktos z was klocki i tarcze z tylu samemu ? ? ? poczytalem troche na forum ale udalo mi sie zdjac z jednej mańki klocki i tyle, i dalej juz nie dalem rady heh i nie mam z jednej strony wcale klockow teraz. dajcie znac czy ktos to robil i czy ewentualnie pomoze ?

Rafal87 i jak z ta centralka zrobione czy jeszcze nie ? ? ?

Opublikowano

lem troche na forum ale udalo mi sie zdjac z jednej mańki klocki i tyle, i dalej juz nie dalem rady heh i nie mam z jednej strony wcale klockow teraz. dajcie znac czy ktos to robil i czy ewentualnie pomoze ?

Ja nie robiłem ale mam ta książkę "Sam naprawiam" w wersji *pdf. mogę Ci przesłać, może coś pomoże...

Opublikowano

lem troche na forum ale udalo mi sie zdjac z jednej mańki klocki i tyle, i dalej juz nie dalem rady heh i nie mam z jednej strony wcale klockow teraz. dajcie znac czy ktos to robil i czy ewentualnie pomoze ?

Ja nie robiłem ale mam ta książkę "Sam naprawiam" w wersji *pdf. mogę Ci przesłać, może coś pomoże...

zapodaj na [email protected]

Opublikowano

Witam po urlopie :hi: Wypoczety ;) Zamek zrobiony otwiera sie i zamyka tylko nie umialem podlaczyc domykania szyb tylko tak ze jak podlaczalem kabel za to odpowiedzialny to domykal szyby ale tylko raz a potem juz lipa byla pewnie trzeba tam jakis impuls zrobic albo cos

Opublikowano

Witam po urlopie :hi: Wypoczety ;) Zamek zrobiony otwiera sie i zamyka tylko nie umialem podlaczyc domykania szyb tylko tak ze jak podlaczalem kabel za to odpowiedzialny to domykal szyby ale tylko raz a potem juz lipa byla pewnie trzeba tam jakis impuls zrobic albo cos

hmmm powiem Ci tak: u mnie domykanie szyb dziala kiedy chce heheh kable tez dobrze podpiete na poczatku dzialalo za kazdym razem a teraz jakias lipa wtargnela, tez bede musial to rozkrecic

Opublikowano
hmmm powiem Ci tak: u mnie domykanie szyb dziala kiedy chce heheh kable tez dobrze podpiete na poczatku dzialalo za kazdym razem a teraz jakias lipa wtargnela, tez bede musial to rozkrecic

Mi dzialalo tylko jak dotykalem brazowo bialego kabelka ktory jest odpowiedzialny za zamykanie a w kazdym opisie pisze ze za domykanie odpowiedzialny jest czerwony z brazowym paskiem..

Opublikowano

zapodaj na [email protected]

Kurcze nie da rady ponad 100 mega zajmuje...

Opublikowano

podeśle Ci to podzielone na 2 części adres rozumiem jest z o2.pl tak?? czy 02.pl (zero2.pl)?

Opublikowano

o2

:good:

Opublikowano

poszło :)

wczoraj w końcu zmieniłem termostat przy użyciu lewarka i lekkiej nierówności podłoża.. nie obyło się bez komplikacji bo włożyłem oring ze złej strony skutkiem czego jakiś litr płynu poszedł w ziemie :embarrassed: ale podejście numer 2 przyniosło żądany efekt.

Oprócz tego zrobiło mi sie zwarcie we wzmacniaczu i "podziwiałem jak sie iskrzi" :disgust:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.