stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=126050772&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=74&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=109&maxPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&minFirstRegistrationDate=1997-01-01&maxFirstRegistrationDate=2001-12-31&transmission=MANUAL_GEAR&siteId=GERMANY&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=2 ale w cipke kolor
Bulczas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=126050772&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=74&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=109&maxPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&minFirstRegistrationDate=1997-01-01&maxFirstRegistrationDate=2001-12-31&transmission=MANUAL_GEAR&siteId=GERMANY&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=2 ale w cipke kolor Mi się nawet podoba
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 beznadziejny :gwizdanie: to wole 15 razy srebrny
Bulczas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 beznadziejny :gwizdanie: to wole 15 razy srebrny Srebrne są :>
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 a gdzie KędziSAN uciekł? Max pewnie jeszcze pływa :gwizdanie:
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 to Ty z Puckiem chciałeś hehe pozatym mowa jest o tej którą pokazałem na fotce hehehehe Też nie jest jakoś zniewalająca. Wolę blondynki a ja różne musi mi wpaść w oko, żeby nie było :gwizdanie: a i po takich którym musiał bym zakładać reklamówki na głowę to nie patrzę a ja wole brunetki bo blondynke mam w domu :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 srebrny jest pedalski ;p hej zboki a Ty wiesz że już prawie nie żyjesz
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 to Ty z Puckiem chciałeś hehe pozatym mowa jest o tej którą pokazałem na fotce hehehehe Też nie jest jakoś zniewalająca. Wolę blondynki a ja różne musi mi wpaść w oko, żeby nie było :gwizdanie: a i po takich którym musiał bym zakładać reklamówki na głowę to nie patrzę a ja wole brunetki bo blondynke mam w domu :gwizdanie: łączę się z Tobą Diman
Bulczas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 srebrny jest pedalski ;p hej zboki Tylko pokaż się na spocie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 srebrny jest pedalski ;p hej zboki a czarny jest jaki ?
bakuś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 srebrny jest pedalski ;p hej zboki a Ty wiesz że już prawie nie żyjesz Jaaaaaaaa??? Czeeeeemuuuuu???
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 to Ty z Puckiem chciałeś hehe pozatym mowa jest o tej którą pokazałem na fotce hehehehe Też nie jest jakoś zniewalająca. Wolę blondynki a ja różne musi mi wpaść w oko, żeby nie było :gwizdanie: a i po takich którym musiał bym zakładać reklamówki na głowę to nie patrzę a ja wole brunetki bo blondynke mam w domu :gwizdanie: łączę się z Tobą Diman to se musimy cos w bukowinie znalesc czarnego
bakuś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 srebrny jest pedalski ;p hej zboki Tylko pokaż się na spocie :gwizdanie: srebrny jest pedalski ;p hej zboki a czarny jest jaki ? Czarny jest czarny i taki jak powinien być
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 srebrny jest pedalski ;p hej zboki Tylko pokaż się na spocie :gwizdanie: srebrny jest pedalski ;p hej zboki a czarny jest jaki ? Czarny jest czarny i taki jak powinien być
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Stanley żeś znalazł kolorr hehehe niema to jak granatowa hehehe a co do lasek to chyba blondi preferuje hehehe
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 czarny jest ble :gwizdanie: wyblakły niebieski jest gites Kamil, Ty wiesz czemu, z samej zasady
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 czarny jest superrr nie ma to jak czarna smoła :> tylko każdą ryska widać nom ale wrażenie jest cudne :> dobra czas na drina niedam rady czegoś niegulnąć
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Stanley żeś znalazł kolorr hehehe niema to jak granatowa hehehe a co do lasek to chyba blondi preferuje hehehe fajny, ja byłem bliski, żeby jechać do Niemiec po A4 koloru pomaranczowego miała dosłownie wszystko tylko korby z tyłu
bakuś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 czarny jest ble :gwizdanie: wyblakły niebieski jest gites Kamil, Ty wiesz czemu, z samej zasady Łeee... A ja Ci chciałem rurki przygotować do odbioru... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi