stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 czarny jest superrr nie ma to jak czarna smoła :> tylko każdą ryska widać nom ale wrażenie jest cudne :> dobra czas na drina niedam rady czegoś niegulnąć wiedziałem cheers
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 czarny jest ble :gwizdanie: wyblakły niebieski jest gites Kamil, Ty wiesz czemu, z samej zasady Łeee... A ja Ci chciałem rurki przygotować do odbioru... :gwizdanie: odbiorę je na spocie, tam u Ciebie na tej wsi
bakuś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 czarny jest ble :gwizdanie: wyblakły niebieski jest gites Kamil, Ty wiesz czemu, z samej zasady Łeee... A ja Ci chciałem rurki przygotować do odbioru... :gwizdanie: odbiorę je na spocie, tam u Ciebie na tej wsi Spot dopiero za tydzień. Wytrzymasz?
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 czarny jest superrr nie ma to jak czarna smoła :> tylko każdą ryska widać nom ale wrażenie jest cudne :> dobra czas na drina niedam rady czegoś niegulnąć wiedziałem cheers [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:14_________________________________________________ooo takkkk tego właśnie mi brakowało mmmmmmm
Bulczas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 To bawcie się dziewczyny ja spadam spać
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 czarny jest ble :gwizdanie: wyblakły niebieski jest gites Kamil, Ty wiesz czemu, z samej zasady Łeee... A ja Ci chciałem rurki przygotować do odbioru... :gwizdanie: odbiorę je na spocie, tam u Ciebie na tej wsi Spot dopiero za tydzień. Wytrzymasz? jaaaasne :gwizdanie: ja dopiero za tydzień w sobotę mogę wyciągać ten mój a wkładać ten z respektu, bo jeszcze coś muszę z Gregorym zrobić [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:20_________________________________________________to narazie Rafał
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 czarny jest ble :gwizdanie: wyblakły niebieski jest gites Kamil, Ty wiesz czemu, z samej zasady Łeee... A ja Ci chciałem rurki przygotować do odbioru... :gwizdanie: odbiorę je na spocie, tam u Ciebie na tej wsi Spot dopiero za tydzień. Wytrzymasz? jaaaasne :gwizdanie: ja dopiero za tydzień w sobotę mogę wyciągać ten mój a wkładać ten z respektu, bo jeszcze coś muszę z Gregorym zrobić ławeczkowe tajemnice hehehehehehe [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:21_________________________________________________Rafał jaki śpioch hehehe
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 nie no Pany, po prostu chcemy zrobić test porównawczy jakie są różnice między tym małym ori a tym chińskim coś dla potomnych :>
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 :polew: :polew: wczoraj był niezły klimat muhehehe w niektórych momentach to myślałem ze padnę ze śmiechu hehehe :polew:
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 :polew: :polew: wczoraj był niezły klimat muhehehe w niektórych momentach to myślałem ze padnę ze śmiechu hehehe :polew: jak Ci ten tłumik odleciał?
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 :polew: :polew: wczoraj był niezły klimat muhehehe w niektórych momentach to myślałem ze padnę ze śmiechu hehehe :polew: jak Ci ten tłumik odleciał? to akurat jest sprawa do przemilczenia :gwizdanie: :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 siemka przebrnąłem przez te wypociny troche pojechali z tymi stronami i po mnie :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: ja mam kaloryfer w zabudowie a nie bojler jak go nazwałeś ty jak będziesz wpieprzał te chisburgry w Macu to zawias strzeli Tłumik już poszedł
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 siemka przebrnąłem przez te wypociny troche pojechali z tymi stronami i po mnie :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: ja mam kaloryfer w zabudowie a nie bojler jak go nazwałeś ty jak będziesz wpieprzał te chisburgry w Macu to zawias strzeli Tłumik już poszedł siema Max Ty to chyba dziś 50 km przepłynąłeś chyba ze preferujesz jacuzzi
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 właśnie a propos dziś na wysokości go sport o 16 50 widziałem czarne b6 rej SK i nie wiem kto to mógł być ale miał nasze klubowe tablice [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:30_________________________________________________ siemka przebrnąłem przez te wypociny troche pojechali z tymi stronami i po mnie :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: ja mam kaloryfer w zabudowie a nie bojler jak go nazwałeś ty jak będziesz wpieprzał te chisburgry w Macu to zawias strzeli Tłumik już poszedł siema Max Ty to chyba dziś 50 km przepłynąłeś chyba ze preferujesz jacuzzi ta 50 ja na brodziku siedze i wiesz po warszawsku daje rade :polew:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 siemka przebrnąłem przez te wypociny troche pojechali z tymi stronami i po mnie :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: ja mam kaloryfer w zabudowie a nie bojler jak go nazwałeś ty jak będziesz wpieprzał te chisburgry w Macu to zawias strzeli Tłumik już poszedł z tym bojlerem to chodziło o mnie, czytaj dokładnie Max
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pany, może Ci co jadą na SG w piątek zadeklarowali by się w odpowiednim temacie i u odpowiedniego Prezesa :>
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 właśnie a propos dziś na wysokości go sport o 16 50 widziałem czarne b6 rej SK i nie wiem kto to mógł być ale miał nasze klubowe tablice [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:30_________________________________________________ siemka przebrnąłem przez te wypociny troche pojechali z tymi stronami i po mnie :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: ja mam kaloryfer w zabudowie a nie bojler jak go nazwałeś ty jak będziesz wpieprzał te chisburgry w Macu to zawias strzeli Tłumik już poszedł siema Max Ty to chyba dziś 50 km przepłynąłeś chyba ze preferujesz jacuzzi ta 50 ja na brodziku siedze i wiesz po warszawsku daje rade :polew: skąd ci ludzie maja nasz ramki ?
Rekomendowane odpowiedzi