krolu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja sie zbieram panowie, jutro musze sporo zrobic CO masz zrobić jutro zrób po-pojutrze - będziesz miał 2 dni wolnego
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Kędzior, zobacz statystyki [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:29_________________________________________________siwy dym i czarne chmury :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 już sam się zmienił powiem ci nie głupi pomysł jak pijesz to myślisz dlatego pije :gwizdanie: Stanley czekaj jeszcze wytrzymaj chcociaz do 24 :>
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja sie zbieram panowie, jutro musze sporo zrobic stanley kiedy będzie coś wiadomo z on a i jeszcze jedno a nie dało by sie tak zrobić żę byś podjechał moim furaczemi zatankował a ja bym ci zapłacił w piątek dymam do wa wy a mam pół zbiornika
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 już sam się zmienił powiem ci nie głupi pomysł jak pijesz to myślisz dlatego pije :gwizdanie: Stanley czekaj jeszcze wytrzymaj chcociaz do 24 :> nie mam juz piwa
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 sie krolu odnalazł ja tam piątego już szrpnąłeś czy 4 jeszcze nie skończony
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja sie zbieram panowie, jutro musze sporo zrobic stanley kiedy będzie coś wiadomo z on a i jeszcze jedno a nie dało by sie tak zrobić żę byś podjechał moim furaczemi zatankował a ja bym ci zapłacił w piątek dymam do wa wy a mam pół zbiornika Max, pomyśle o tym jutro i zadzwonie do Ciebie tymczasem mykam do wyra [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:33_________________________________________________dzis nie nabije z wami spamu ;(
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 a ja mam juz drina na dnie także jesteśmy w d*pie ale do 24 chyba na sucho jakoś damy rade wytrzymać? ehehe idziemy łeb w łeb w statach hehehe i widzę że jeszcze trochę i przegonimy rzeszowskie Max takiś kasiasty i ci na paliwo szkoda wydawać? hehe
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 już sam się zmienił powiem ci nie głupi pomysł jak pijesz to myślisz dlatego pije :gwizdanie: Stanley czekaj jeszcze wytrzymaj chcociaz do 24 :> nie mam juz piwa a odp na zadanie przezemnie jakże ważne i istotne pytanie gdzie jest sie pytam? pytam się ja
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Stanley może to cię zatrzyma na dłużej hehehe [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:36_________________________________________________ już sam się zmienił powiem ci nie głupi pomysł jak pijesz to myślisz dlatego pije :gwizdanie: Stanley czekaj jeszcze wytrzymaj chcociaz do 24 :> nie mam juz piwa a odp na zadanie przezemnie jakże ważne i istotne pytanie gdzie jest sie pytam? pytam się ja hehahaha Max dobree
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 a ja mam juz drina na dnie także jesteśmy w pupie ale do 24 chyba na sucho jakoś damy rade wytrzymać? ehehe idziemy łeb w łeb w statach hehehe i widzę że jeszcze trochę i przegonimy rzeszowskie Max takiś kasiasty i ci na paliwo szkoda wydawać? hehe po czym wnosisz ??? chłopie jak byś mógł zaoszczędzić 50-60 pln na zbiorniku to zobacz przeliczając na twoje to masz 3 flaszki wyborowej a to drogą nie chodzi i tym o to sposobem nazbierałem na b7 ale tarma się nabywać z pewnych i sprawdzonych źródełk[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:38_________________________________________________ Stanley może to cię zatrzyma na dłużej hehehe [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:36_________________________________________________ już sam się zmienił powiem ci nie głupi pomysł jak pijesz to myślisz dlatego pije :gwizdanie: Stanley czekaj jeszcze wytrzymaj chcociaz do 24 :> nie mam juz piwa a odp na zadanie przezemnie jakże ważne i istotne pytanie gdzie jest sie pytam? pytam się ja hehahaha Max dobree powiem ci niezłe te bimboły
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 nieprzepadam za wyborową muhehehehe :polew: tak sobie żartuję Max chyba się niegniewasz?
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 nieprzepadam za wyborową muhehehehe :polew: tak sobie żartuję Max chyba się niegniewasz? a piłeś kiedyś wyborową a widzisz ja kogoś znam kto pił i wiem że to nie ten sam syf co kiedyś można ja porównać do finlandii[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:42_________________________________________________ nieprzepadam za wyborową muhehehehe :polew: tak sobie żartuję Max chyba się niegniewasz? na ciebie nigdy chłpie pełen luz :good: :good:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 piłem piłem i mi właśnie jakoś niepodchodzi w sumie jak będzie przepitka coś do jedzenia to rodzaj wódki mało znaczący :>[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 23:43_________________________________________________jak by mi kto teraz zrobił zdjęcie to wyglądam jak mój avatar muhehehehe dobrałem sobie go wsam raz hehehe
Maxito Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 kędzirek ja to powoli zwijam żagle bo mnie sie już spać chce i tak więc dzieki za dzisiejszy spam a ty weź zmień strone na www.ostre..... i poprzeglądaj coś czołgiem
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 obczajcie tooo hehehehe za każdym razem mnei to rozwala na łopatki hehehe :polew: spoko Max odwiedze strony o podobnej tematycę hehehe szkoda że już idziesz mi też się drin kończy to chyba za jakiś czas też pójdę
Kanar Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Dżizas przebrnąłem przez kolejne 10 stron spamu a mogłem tylko przeczytać streszczenieKędziora i bym wszystko wiedział
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Dżizas przebrnąłem przez kolejne 10 stron spamu a mogłem tylko przeczytać streszczenieKędziora i bym wszystko wiedział jhehehe mogłbym iść do teleexpersu co nie? hehehe
Rekomendowane odpowiedzi