Pucek Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 siema,Mario daj mi 0,7 i taki helikopter a zobaczysz takie cuda o jakich ci sie nie snilo Piter 2 fotka niedziala. pewnie sie dogadal ze Staskiem i stasiek mu to w paincie zrobil ze niby jakas roznica Jakbyś dostał flaszkę 0,7 i ten popter to byś był kilka tysięcy w plecy bo byś go rozdupił w pierwszych 15 sekundach! ja yhym chyba ściebie ja jak wypije to jestem najbardziej opanowanym czlowiekiem w promieniu 300km Dokładnie, widziałem nie raz jakim spokojnym człowiekiem jest Przemek
Kędzior Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 siema,Mario daj mi 0,7 i taki helikopter a zobaczysz takie cuda o jakich ci sie nie snilo Piter 2 fotka niedziala. pewnie sie dogadal ze Staskiem i stasiek mu to w paincie zrobil ze niby jakas roznica Jakbyś dostał flaszkę 0,7 i ten popter to byś był kilka tysięcy w plecy bo byś go rozdupił w pierwszych 15 sekundach! ja yhym chyba ściebie ja jak wypije to jestem najbardziej opanowanym czlowiekiem w promieniu 300km Dokładnie, widziałem nie raz jakim spokojnym człowiekiem jest Przemek Dziękuje ci Mateuszu za szczere i dobre słowo gdzies ty byl jak cie nie bylo? kopa lat
Arturoo Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 siema,Mario daj mi 0,7 i taki helikopter a zobaczysz takie cuda o jakich ci sie nie snilo Piter 2 fotka niedziala. pewnie sie dogadal ze Staskiem i stasiek mu to w paincie zrobil ze niby jakas roznica Jakbyś dostał flaszkę 0,7 i ten popter to byś był kilka tysięcy w plecy bo byś go rozdupił w pierwszych 15 sekundach! ja yhym chyba ściebie ja jak wypije to jestem najbardziej opanowanym czlowiekiem w promieniu 300km Dokładnie, widziałem nie raz jakim spokojnym człowiekiem jest Przemek Dziękuje ci Mateuszu za szczere i dobre słowo gdzies ty byl jak cie nie bylo? kopa lat Ty gadasz jak ksiądz u mnie na kazaniu
akjam Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 siema,Mario daj mi 0,7 i taki helikopter a zobaczysz takie cuda o jakich ci sie nie snilo Piter 2 fotka niedziala. pewnie sie dogadal ze Staskiem i stasiek mu to w paincie zrobil ze niby jakas roznica Jakbyś dostał flaszkę 0,7 i ten popter to byś był kilka tysięcy w plecy bo byś go rozdupił w pierwszych 15 sekundach! ja yhym chyba ściebie ja jak wypije to jestem najbardziej opanowanym czlowiekiem w promieniu 300km Taaa yhym...
Kędzior Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 siema,Mario daj mi 0,7 i taki helikopter a zobaczysz takie cuda o jakich ci sie nie snilo Piter 2 fotka niedziala. pewnie sie dogadal ze Staskiem i stasiek mu to w paincie zrobil ze niby jakas roznica Jakbyś dostał flaszkę 0,7 i ten popter to byś był kilka tysięcy w plecy bo byś go rozdupił w pierwszych 15 sekundach! ja yhym chyba ściebie ja jak wypije to jestem najbardziej opanowanym czlowiekiem w promieniu 300km Dokładnie, widziałem nie raz jakim spokojnym człowiekiem jest Przemek Dziękuje ci Mateuszu za szczere i dobre słowo gdzies ty byl jak cie nie bylo? kopa lat Ty gadasz jak ksiądz u mnie na kazaniu za mlodu bardzo chcialem byc ministrantem
Pucek Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 siema,Mario daj mi 0,7 i taki helikopter a zobaczysz takie cuda o jakich ci sie nie snilo Piter 2 fotka niedziala. pewnie sie dogadal ze Staskiem i stasiek mu to w paincie zrobil ze niby jakas roznica Jakbyś dostał flaszkę 0,7 i ten popter to byś był kilka tysięcy w plecy bo byś go rozdupił w pierwszych 15 sekundach! ja yhym chyba ściebie ja jak wypije to jestem najbardziej opanowanym czlowiekiem w promieniu 300km Dokładnie, widziałem nie raz jakim spokojnym człowiekiem jest Przemek Dziękuje ci Mateuszu za szczere i dobre słowo gdzies ty byl jak cie nie bylo? kopa lat A Przemku tu i tam, dużo pracy i mało czasu, już niebawem ZATOR :kox:
Kędzior Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 A Przemku tu i tam, dużo pracy i mało czasu, już niebawem ZATOR :kox: przyznaj sie Anka cie wykancza i masz jej juz dosc? Nooo ale dopier**limy co? :kox:
Pucek Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 A Przemku tu i tam, dużo pracy i mało czasu, już niebawem ZATOR :kox: przyznaj sie Anka cie wykancza i masz jej juz dosc? Nooo ale dopier**limy co? :kox: Żadna laska mnie nie wykończy, prędzej ja Ją Skurwimy się jak świnie
Arturoo Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 siema,Mario daj mi 0,7 i taki helikopter a zobaczysz takie cuda o jakich ci sie nie snilo Piter 2 fotka niedziala. pewnie sie dogadal ze Staskiem i stasiek mu to w paincie zrobil ze niby jakas roznica Jakbyś dostał flaszkę 0,7 i ten popter to byś był kilka tysięcy w plecy bo byś go rozdupił w pierwszych 15 sekundach! ja yhym chyba ściebie ja jak wypije to jestem najbardziej opanowanym czlowiekiem w promieniu 300km Dokładnie, widziałem nie raz jakim spokojnym człowiekiem jest Przemek Dziękuje ci Mateuszu za szczere i dobre słowo gdzies ty byl jak cie nie bylo? kopa lat Ty gadasz jak ksiądz u mnie na kazaniu za mlodu bardzo chcialem byc ministrantem :grin::grin:
Kędzior Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Żadna laska mnie nie wykończy, prędzej ja Ją Skurwimy się jak świnie Amen i Amen
PiterA4 Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 siema,Mario daj mi 0,7 i taki helikopter a zobaczysz takie cuda o jakich ci sie nie snilo Piter 2 fotka niedziala. pewnie sie dogadal ze Staskiem i stasiek mu to w paincie zrobil ze niby jakas roznica teraz sprobuj:wink: <br /><br />
PiterA4 Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 no nawet nawet ile godz potrzebowales ? 8godz:facepalm: ale lakier jak na rocznik 2009 byl zniszczony:kwasny:
hornet Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Witajcie, Mam prośbę a mianowicie czy możecie prosić swoje Kobiety o to, żeby kliknęły lubię ? Dizao Polska | Facebook Jak, któraś będzie zainteresowana kosmetykami to proszę o info. Na chwilę obecną mało informacji bo dopiero patent odebraliśmy ale do wakacji mam nadzieję będzie już wszystko latało jak złoto
PiterA4 Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 8godz to i tak w sumie nie dlugo hehe Na ta operacje to dlamnie dlugo swojego robilem 4godz a wiadomo jak sie robi swoje:jerk:
akjam Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Jak tylko ogarnę temat nadkoli to się do Ciebie zgłoszę tak jak mówiliśmy i mój lakierek też ogarniesz.
PiterA4 Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Jak tylko ogarnę temat nadkoli to się do Ciebie zgłoszę tak jak mówiliśmy i mój lakierek też ogarniesz. Spoko zapraszam :decayed:ciekawe kiedy znajde czas na detaling mojego wozidla:slina:
akjam Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Ważne żebyś znalazł czas na moje i robił jak swoje.
Rekomendowane odpowiedzi