oprych Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Dzięki za spocika. Nadal się zastanawiam czy te dwie przemile Panie które addassko przekręcil na zgrzewke soku z gumi jagód, dotarły do domu. Wysłane z mojego GT-I9100
stanley Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 addassko = "Czaruś" :polew: jest z Niego model...
Kędzior Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 PS. Kędzior, Ty byś nawet nie umiał podpalić stodoły z sianem sie nieznasz, to sie ma zarzyc, a ogien ma jebac jak jest ognisko a nie grill ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- Dzięki za spocika. Nadal się zastanawiam czy te dwie przemile Panie które addassko przekręcil na zgrzewke soku z gumi jagód, dotarły do domu. Wysłane z mojego GT-I9100 jak ok jak to ja zrobilem im auto i to ja powiedzialem o tej zgrzewce
akjam Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 A i jeszcze jedno addassko niedowiarku... Jak mówię, że 4kg to tak było... 4 kg amfetaminy w samochodzie kuriera z Holandii - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości
stanley Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 PS. Kędzior, Ty byś nawet nie umiał podpalić stodoły z sianem sie nieznasz, to sie ma zarzyc, a ogien ma jebac jak jest ognisko a nie grill tam nawet płomyka nadziei nie było.....
Kędzior Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 PS. Kędzior, Ty byś nawet nie umiał podpalić stodoły z sianem sie nieznasz, to sie ma zarzyc, a ogien ma jebac jak jest ognisko a nie grill tam nawet płomyka nadziei nie było..... nieznacie sie
Miszka82 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Pajda bier B7 ale tak pod koniec roku Akjam gadałeś, że Koksu a nie amfy spadam w kime
akjam Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Pajda bier B7 ale tak pod koniec roku Akjam gadałeś, że Koksu a nie amfy spadam w kime Mówiłem, że procha...
oprych Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 PS. Kędzior, Ty byś nawet nie umiał podpalić stodoły z sianem sie nieznasz, to sie ma zarzyc, a ogien ma jebac jak jest ognisko a nie grill ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- Dzięki za spocika. Nadal się zastanawiam czy te dwie przemile Panie które addassko przekręcil na zgrzewke soku z gumi jagód, dotarły do domu. Wysłane z mojego GT-I9100 jak ok jak to ja zrobilem im auto i to ja powiedzialem o tej zgrzewce Ale to ja dałem bezpiecznik Wysłane z mojego GT-I9100
oprych Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Zanim przyjechałes to adaś już ją tam bajerowal Wysłane z mojego GT-I9100
oprych Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Nie ważne ilu pracowało nad modem ważne ilu było statystów i każdy dostał dziale Wysłane z mojego GT-I9100
Kędzior Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Zanim przyjechałes to adaś już ją tam bajerowal Wysłane z mojego GT-I9100 dobra dobra mnei interesuje to co sie dzialo jak przyjechalem wszystko wczesniej mnie nie interesuje ---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 23:15 ---------- wazne ze nagroda byla czas spadac do wyrka
Rekomendowane odpowiedzi