Miszka82 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 :wallbash: musze neta zapodać nie nadążam tego doczytać :wallbash: i po ostatnim spocie stwierdzam, że zacofany jestem i nie wiem co się dzieje na świecie
keżor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Jak sie nazywa ten koles co był ostatnio na spocie tym ciemnym avantem z Mysłowic ? Stanley ?
krolu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Jak sie nazywa ten koles co był ostatnio na spocie tym ciemnym avantem z Mysłowic ? Stanley ? on jest z Katowic :gwizdanie: jego kolega jest z myslowic ale nie wiem czy był i nie znam nicku
Miszka82 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Jak sie nazywa ten koles co był ostatnio na spocie tym ciemnym avantem z Mysłowic ? Stanley ? nie chyba chodziło o jakiegos nowego Zioma z batalionu
keżor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Jak sie nazywa ten koles co był ostatnio na spocie tym ciemnym avantem z Mysłowic ? Stanley ? on jest z Katowic :gwizdanie: jego kolega jest z myslowic ale nie wiem czy był i nie znam nicku ale tablice ma chyba SM
Bulczas Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Jak sie nazywa ten koles co był ostatnio na spocie tym ciemnym avantem z Mysłowic ? Stanley ? on jest z Katowic :gwizdanie: jego kolega jest z myslowic ale nie wiem czy był i nie znam nicku ale tablice ma chyba SM Tak ma SM. Chyba chodzi o Olafus :gwizdanie:
viktor098 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 kezor umisz wymienic nagrzewnica bo ta szmata sie rozciekla
keżor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 kezor umisz wymienic nagrzewnica bo ta szmata sie rozciekla Gracjan wymieniał w secie , to może będzie umiał , ja jeszcze swojej nie ruszałem także Ci nie pomoge
Bulczas Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 kezor umisz wymienic nagrzewnica bo ta szmata sie rozciekla Kolega ostatnio zmieniał wentylator dmuchawy :gwizdanie: Jeśli to o to chodzi to trzeba rozebrać praktycznie cały kokpit
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 kolega, który był na ostatnim spocie ciemnym avantem na SM to Olafus a ten, który co tydzień wągiel ściepuje, albo geodeci do niego przyjeżdzają to dawids212
keżor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ten, który co tydzień wągiel ściepuje, albo geodeci do niego przyjeżdzają to dawids212 ale on ma sedana
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ten, który co tydzień wągiel ściepuje, albo geodeci do niego przyjeżdzają to dawids212 ale on ma sedana tak, wiem ale chciałem o nim wspomnieć słówko Keżor widziałem twojego "kolege" z działu części
keżor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ten, który co tydzień wągiel ściepuje, albo geodeci do niego przyjeżdzają to dawids212 ale on ma sedana tak, wiem ale chciałem o nim wspomnieć słówko Keżor widziałem twojego "kolege" z działu części tam jest dwóch , ten starszy pan to ten mój
Bulczas Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ja mam dzisiaj kolędę hehehe Dopiero :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ja mam dzisiaj kolędę hehehe Dopiero :gwizdanie: nom niestety hehhe a wogóle jak tam wrażenia na glebie Rafał jeździ sie tak jak oczekiwałeś czy lipa, jesteś zadowolony?
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ten, który co tydzień wągiel ściepuje, albo geodeci do niego przyjeżdzają to dawids212 ale on ma sedana tak, wiem ale chciałem o nim wspomnieć słówko Keżor widziałem twojego "kolege" z działu części tam jest dwóch , ten starszy pan to ten mój wiem, wiem[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 15:59_________________________________________________ a ja mam dzisiaj kolędę hehehe zeszyt ze szkoły księdzu przygotuj
Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ja mam dzisiaj kolędę hehehe Wszystkim ta woda święcona Cie zabije
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ja mam dzisiaj kolędę hehehe Wszystkim ta woda święcona Cie zabije Pucek do Kędzior pewnie idzie cały zestęp księży :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 chyba się zaraz gdzieś pójdę przejść czy coś hehehe nom zeszyt już gotowy elegancko przepisany i pięknie pokolorowany święconej niepiję więc mnie niezabije
Rekomendowane odpowiedzi