akjam Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Cisnę na turniej, pobiegać trochę za piłeczką. Pozdro...
Miszka82 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 no witka ja się też za niedługo zbieram na koło
Kędzior Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 siemanko, nom i pracowita sobota zleciala, jeszcze tylko niedziela iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii znowu caly tydzien
talib1990 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witka chłopaki.... znacie jakiegoś dobrego lakiernika.... jakaś k**wa porysowała mi auto gwoździem... 10 elementów do malowania... więc będe malował całe auto :/ ...
Miszka82 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witka chłopaki.... znacie jakiegoś dobrego lakiernika.... jakaś k**wa porysowała mi auto gwoździem... 10 elementów do malowania... więc będe malował całe auto :/ ... albo masz takiego pecha do tych aut albo ktoś Cie nie lubi bardzo, swoją drogą czyste k**estwo
stanley Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witka chłopaki.... znacie jakiegoś dobrego lakiernika.... jakaś k**wa porysowała mi auto gwoździem... 10 elementów do malowania... więc będe malował całe auto :/ ... ASO
talib1990 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 wbrew pozorom myśle nad tym... ciekawe jaki koszt... wtedy pewnie bezgotówkowo by wchodziło w gre
A4 Mario Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Jutro z d*py pogoda a w fashion house ponoc ostre wyprzedaze... Wie ktos cos... Ja jutro jade dzis znajoma byla to ponoc ceny mega
talib1990 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Jutro z d*py pogoda a w fashion house ponoc ostre wyprzedaze... Wie ktos cos... Ja jutro jade dzis znajoma byla to ponoc ceny mega i ma racje.... podjedź do mnie pod uczelnie... studiuje 2 km od fashion
Bulik Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Jutro z d*py pogoda a w fashion house ponoc ostre wyprzedaze... Wie ktos cos... Ja jutro jade dzis znajoma byla to ponoc ceny mega i ma racje.... podjedź do mnie pod uczelnie... studiuje 2 km od fashion a co u Ciebie jest w przecenie ????
addassko Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witka chłopaki.... znacie jakiegoś dobrego lakiernika.... jakaś k**wa porysowała mi auto gwoździem... 10 elementów do malowania... więc będe malował całe auto :/ ... ASO :decayed::decayed:
oprych Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Jutro z d*py pogoda a w fashion house ponoc ostre wyprzedaze... Wie ktos cos... Ja jutro jade dzis znajoma byla to ponoc ceny mega Galerianek Wysłane z mojego GT-I9100
akjam Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 No i po turnieju a teraz spadam na pifffkoo....
Kędzior Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 to moze jutro tam podjade do FH Talib musiales kogos ostro wk***ic, masakra
Rekomendowane odpowiedzi