Kędzior Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 może i nie musi być A4 ale z mojego będziecie sie nabijać na pewno, choć też należy do klubu w swojej marce no co ty, nigdy zesmy sie niesmiali z drgiej osoby ---------- Post dopisany at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ---------- niemusisz przjechac a4 zeby byc na spocie zobacz na Miszke czy Maria... dokładnie liczą się Ci wszyscy ludzie , te ciekawe rozmowy , doświadczenia ja yhym
silje Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 już ja słyszałam jak sie nabijaliście z Mario ze przyjechał Leonem motor Miszki to co innego..
Kędzior Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 już ja słyszałam jak sie nabijaliście z Mario ze przyjechał Leonem motor Miszki to co innego..Miszka jezdzi golfem
Miszka82 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 już ja słyszałam jak sie nabijaliście z Mario ze przyjechał Leonem motor Miszki to co innego..Miszka jezdzi golfem Ssij
oprych Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 ja bym może wpadła bo mam urlop, ale sama jak już no i nie wiem czy sie Soprano ze mną na autka zamieni z tego względu ktoś musi robić, żeby ktoś inny miał wolne narazie to ty musisz być grzeczna a potem pomyślimy ---------- Post dopisany at 15:47 ---------- Poprzedni post napisany at 15:41 ---------- uwidziane na parkingu WV golf RS13 tuning oto moto zgrabne auto wiocha onet.pl
stanley Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 sprzedana, mam mieszane odczucia to pijemy
silje Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Miszka jezdzi golfem golf to też ta sama grupa,a ja mam.. ja mam.. no tego,ja mam.. :sly: Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
silje Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 narazie to ty musisz być grzeczna a potem pomyślimy dajesz strusia i tyle w zamian dam Ci karnąć moim cudem a jak nie to nie,ale z Zatoru wracasz ty., Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
stanley Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Miszka jezdzi golfem golf to też ta sama grupa,a ja mam.. ja mam.. no tego,ja mam.. :sly: Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk a jaki kolor ?
Bulik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Z kobietą nie wygrasz bry lejdis and dzentelmens
silje Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 a jaki kolor ? srebrna kulka ;] ---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ---------- Z kobietą nie wygrasz bry lejdis and dzentelmens nie ma tak źle ;] ja tam jestem kompromisowa
Bulik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 a jaki kolor ? Z kobietą nie wygrasz bry lejdis and dzentelmens nie ma tak źle ;] ja tam jestem kompromisowa ja yhymmn
diman Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 ale lipa bez piwka ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ---------- Pany, kto mi pomoże ogarnąć lusterko fotochrom ? :embarrassed: a chcesz ogarniać wszystko czy tylko ściemnianie bo jak tylko ściemnianie to mogę pomóc nawet w zatorze możemy to ogarnąć
akjam Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 JUż Was widzę jak w Zatorze coś rezacie przy furkach...
tolek85 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 na 3 stawach w centrum, tam jest house czy croop?
diman Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 JUż Was widzę jak w Zatorze coś rezacie przy furkach... a co letko ja nie piję
akjam Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 na 3 stawach w centrum, tam jest house czy croop? 3 Stawy JUż Was widzę jak w Zatorze coś rezacie przy furkach... a co letko ja nie piję
tomaszstn Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 A gdzie dzisiaj będziecie? Pod go sportem czy pod SCC?
Rekomendowane odpowiedzi