seves Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 dobry Pany po meczu :banan::banan::banan:
A4 Mario Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Polska mistrzem Polski !!!!!!!!!!!!! :polew::polew::polew::polew: Mogli wczoraj wygrac... wystarczyło zamknac dach stadionu a wtedy ruscy by popadali kondycyjnie .... takie komentarze poszly od komentatorów w tv ... żenada... szkoda że nie dostali 4:0 ... bo za pierwsza połowe im sie należało ...
tomaszstn Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Siemanko Mario, ważne ze nie dostali w d*pę, bo ja już liczyłem że po ptokach będzie po pierwszej połowie. Może pepiki dadzą nam wygrać bo jak nie to i tak nie przejdziemy dalej
A4 Mario Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Siemanko Mario, ważne ze nie dostali w d*pę, bo ja już liczyłem że po ptokach będzie po pierwszej połowie. Może pepiki dadzą nam wygrać bo jak nie to i tak nie przejdziemy dalej Dokładnie:whistling::whistling:
akjam Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 ALe był szał we Wrocku... I teraz meczyk z Czechami... Może chce ktoś bilet?
stanley Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Kędzior, to tego starego rubina wyrzuciłeś, czy nowe LCD ? Po straconej bramce wyrzucił przez okno telewizor - Wiadomości - Polska Lokalna w Interia.pl - Wiadomości, informacje lokalne : Warszawa, Kraków, Poznań
Miszka82 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 ALe był szał we Wrocku... I teraz meczyk z Czechami... Może chce ktoś bilet? Hał macz ?
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Kędzior, to tego starego rubina wyrzuciłeś, czy nowe LCD ? Po straconej bramce wyrzucił przez okno telewizor - Wiadomości - Polska Lokalna w Interia.pl - Wiadomości, informacje lokalne : Warszawa, Kraków, Poznań rubina, przeciez pisza ze kineskop tylko zanizyli wynik promili bo bylo grubo ponad 4 pozatym niemam LCD tylko LED :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 ja pier**le niewierze przemowil a teraz nadrabiaj spam :polew::polew::polew:
keżor Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 najpierw bym musiał nadrobić zmiany na forum , ale już widze , że c**jówka troche ;/
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 najpierw bym musiał nadrobić zmiany na forum , ale już widze , że c**jówka troche ;/ takie ale fejs jak dla mnie, powinno ci sie spodobac
akjam Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Każdy na począku się wqrwiał ale teraz jest już ok. Jak będziesz częściej na forum niż raz do roku to się przyzwyczaisz.
Kędzior Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Każdy na począku się wqrwiał ale teraz jest już ok. Jak będziesz częściej na forum niż raz do roku to się przyzwyczaisz. no mnie do tej pary niepasuje duzo rzeczy:kwasny:
stanley Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 ja już przywykłem do nowego wyglądu i funkcjonalności
oprych Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Samochód: Przegląd Auta z Pieczątką do Dowodu Rejestracyjnego i Więcej moze sie komuś przyda taki grupon
Rekomendowane odpowiedzi