diman Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 no i nie dałem rady dotrzec niestety rodzina przede wszystkim I tak ma być no niby tak ale miałem dostarczyć dla Pajdy te czapki no i będzie musiał jeszcze na nie poczekać
pajda Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 no i nie dałem rady dotrzec niestety rodzina przede wszystkim I tak ma być no niby tak ale miałem dostarczyć dla Pajdy te czapki no i będzie musiał jeszcze na nie poczekać no dam rade, spox
Miszka82 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 dobrze było a ktoś się odgrażał, że wpadnie dziś na dziewiczego spota
diman Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 dobrze było a ktoś się odgrażał, że wpadnie dziś na dziewiczego spota i co wyszło jak zawsze
Miszka82 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Pajda posłałem Ci maila odczytaj bo ważne info tam
Kędzior Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Miszka, Pajda mi ostatnio gadal ze go juz mecza PW od ciebie z propozycjami za 18tys
Miszka82 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Miszka, Pajda mi ostatnio gadal ze go juz mecza PW od ciebie z propozycjami za 18tys dlatego zszedłem z ceną do15k
Kędzior Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Miszka, Pajda mi ostatnio gadal ze go juz mecza PW od ciebie z propozycjami za 18tys dlatego zszedłem z ceną do15k :kox:
Pucek Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Chociaż byłem praktycznie na miejscu to nie mogłem podjechać bo Akjam na start mi doj**ał że się spasłem, więc żarcie było nie wskazane
pajda Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Pajda posłałem Ci maila odczytaj bo ważne info tam poszlo pw
stanley Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Chociaż byłem praktycznie na miejscu to nie mogłem podjechać bo Akjam na start mi doj**ał że się spasłem, więc żarcie było nie wskazane i jeszcze oglądasz się za d*pami ( ) w towarzystwie swojej Kobiety
Miszka82 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Chociaż byłem praktycznie na miejscu to nie mogłem podjechać bo Akjam na start mi doj**ał że się spasłem, więc żarcie było nie wskazane i jeszcze oglądasz się za d*pami ( ) w towarzystwie swojej Kobiety czyli synek jest zdrowy
stanley Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Chociaż byłem praktycznie na miejscu to nie mogłem podjechać bo Akjam na start mi doj**ał że się spasłem, więc żarcie było nie wskazane i jeszcze oglądasz się za d*pami ( ) w towarzystwie swojej Kobiety czyli synek jest zdrowy tak samo został przez nas usprawiedliwiony
PiterA4 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 <br /><br /> ---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ----------
akjam Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Dopiero teraz dotarłem na chatę. Dzięx za spota! Kiełbaski dobre fest. Chociaż byłem praktycznie na miejscu to nie mogłem podjechać bo Akjam na start mi doj**ał że się spasłem, więc żarcie było nie wskazane Tak źle nie jest. Chociaż byłem praktycznie na miejscu to nie mogłem podjechać bo Akjam na start mi doj**ał że się spasłem, więc żarcie było nie wskazane i jeszcze oglądasz się za d*pami ( ) w towarzystwie swojej Kobiety Chociaż byłem praktycznie na miejscu to nie mogłem podjechać bo Akjam na start mi doj**ał że się spasłem, więc żarcie było nie wskazane i jeszcze oglądasz się za d*pami ( ) w towarzystwie swojej Kobiety czyli synek jest zdrowy tak samo został przez nas usprawiedliwiony Dokładnie.
Rekomendowane odpowiedzi