akjam Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 No ebnie deszczem pewnie! BYłem właśnie w Chorzowie to już grzmi...
hubtychy Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Miszka OKO coś dla Was dzisiejsza produkcja na Holandię :slina::slina:
wookash Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 dobrze było a ktoś się odgrażał, że wpadnie dziś na dziewiczego spota i co wyszło jak zawsze Sorry chłopaki ale małżonka wymysliła " konieczny" wyjazd do teściowej
Kędzior Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 siema, i male rezanko zakonczone i od razu autko inaczej wyglada dobrze było a ktoś się odgrażał, że wpadnie dziś na dziewiczego spota i co wyszło jak zawsze Sorry chłopaki ale małżonka wymysliła " konieczny" wyjazd do teściowej czyli do mamusi
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 jebli mnie na 70 miałem 92 i nie chciał w łapę yebany psikutas bez s Kędzior coś listwę założył ?
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Soprano gadam Ci listwa bo widziałem, że nie ma...w ogóle takie jakieś niejakie to jego B5 PO LIFCIE
Kędzior Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 spalila mi sie zarowka w tylniej lampie i ja wymienilem i przy okazji dopompowalem kola :polew::polew: tak jak niektorzy battalionowcy maja zapisane w rezaniu hehe :polew:
Rekomendowane odpowiedzi