akjam Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Siema! Wróciłem właśnie z basenu. Byłem trochę popływać i poszaleć z młodą. dokładnie widziałem jeszcze akjama, za tydzień mam nadzieje że dam rade:) No właśnie się zastanawiałem kto to był... siemanko, co tam slychowac? Przemek... Masz już jakieś wykroczenia na swoim koncie w dniu dzisiejszym?
addassko Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 a ja zaraz sie zbieram na 18 do pracy...
Kędzior Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 tak juz 2 i w tym jedno powazne a drugie bardzo powazne :grin::grin: PS. ostatni raz ja wzialem na spota:polew:
akjam Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Ale się bajerka kleiiiiiii z wieczora..... tak juz 2 i w tym jedno powazne a drugie bardzo powazne :grin::grin:PS. ostatni raz ja wzialem na spota:polew:
addassko Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 P.S. Szaszłyka nie było? N I E byla pileczka i sklad prawe klubowy
stanley Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 i po pileczce wygrana nasza dobrze się grało po deszczyku, a teraz psyt i do dna
akjam Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 P.S. Szaszłyka nie było? N I E byla pileczka i sklad prawe klubowy Następnym razem postaram się dotrzeć jak nie będę w pracy. Kto był? i po pileczce wygrana nasza dobrze się grało po deszczyku, a teraz psyt i do dna
akjam Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 To następnym razem dołącze do Was jak tylko pozwoli czas.
Miszka82 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 chopy co tam słychać w wielkim świecie
Rekomendowane odpowiedzi