Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 teraz to za 100zł spokojnie się gwinta "klubowego" kupi muhehehe
WOLF A4 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 hehe kto rezygnuje ty i kto ?[br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 12:33_________________________________________________to moze jakas licytacja ? kto chce mniej
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 hehe kto rezygnuje ty i kto ? ja narazie jeszcze niezrezygnowałem hehehe, ale Rafał odpadł że tak powiem hehe
keżor Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 a Rafał ma ośke, także Wolf działaj ja zdupiam
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 a Rafał ma ośke, także Wolf działaj ja zdupiam edukacja najważniejsza powodzenia
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Rafał kupił uzywany ten gwint ? tak ale z tego co mi wiadomo to gwincik był mało co używany i jest w super stanie, ale o szczegóły pytaj jego i to szybko bo podobno ma już kupca na niego więc zagaduj zagaduj
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 siema Panowie możemy zrobić zawody, kto wjedzie pod wyższy krawężnik "im wyżej, tym lepiej" A moja niunia już po oględzianch: do wymiany: reflektory (prawy+lewy), zderzak, kratka ta obok halogenu do naprawy: maska i błotnik chciałem żeby wsadzili mi zderzak pod spryski ale za duzo dla nich roboty, a w audi to pracują lenie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 siema Panowie możemy zrobić zawody, kto wjedzie pod wyższy krawężnik "im wyżej, tym lepiej" A moja niunia już po oględzianch: do wymiany: reflektory (prawy+lewy), zderzak, kratka ta obok halogenu do naprawy: maska i błotnik chciałem żeby wsadzili mi zderzak pod spryski ale za duzo dla nich roboty, a w audi to pracują lenie :gwizdanie: przecież reflektory są nie naruszone ?? [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 16:38_________________________________________________Wynegocjuj żeby ci dali ze spryskiwaczami a samo sobie je podłączysz :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 możemy zrobić zawody, kto wjedzie pod wyższy krawężnik "im wyżej, tym lepiej" masz dwóch poważnych konkurentów :gwizdanie: Krola i Miszke to masz lampki na sprzedaż ? to Krolu bier :gwizdanie:
krolu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 możemy zrobić zawody, kto wjedzie pod wyższy krawężnik "im wyżej, tym lepiej" masz dwóch poważnych konkurentów :gwizdanie: Krola i Miszke to masz lampki na sprzedaż ? to Krolu bier :gwizdanie: jak je sprzedaje to biore
keżor Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 ejjjj , zrób tak żeby Ci nową maske dali a ja biore tą
krolu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 ejjjj , zrób tak żeby Ci nową maske dali a ja biore tą i kierownicę z esy
keżor Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 ejjjj , zrób tak żeby Ci nową maske dali a ja biore tą i kierownicę z esy z małym wieloklinem do polifta :polew:
Bulczas Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam panowie Gwint już jest tak jakby sprzedany chyba że kupiec się rozmyśli :gwizdanie: Dziś mi doszły sprężyny i muszę działać. Gdyby nie taki h*j...y dojazd do pracy to nie jest zle
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 siema Panowie możemy zrobić zawody, kto wjedzie pod wyższy krawężnik "im wyżej, tym lepiej" A moja niunia już po oględzianch: do wymiany: reflektory (prawy+lewy), zderzak, kratka ta obok halogenu do naprawy: maska i błotnik chciałem żeby wsadzili mi zderzak pod spryski ale za duzo dla nich roboty, a w audi to pracują lenie :gwizdanie: przecież reflektory są nie naruszone ?? [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 16:38_________________________________________________Wynegocjuj żeby ci dali ze spryskiwaczami a samo sobie je podłączysz :gwizdanie: :gwizdanie: reflektory właśnie były ruszone postaram się je wziąść, tylko, że mają wyłamane mocowania maska ma lekkie wgięcie i dlatego dali tylko do naprawy [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 16:59_________________________________________________Krolu, jak mi oddadzą lampy to mogę Ci je dać W Piekarach Śl regenerują coś takiego
krolu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 a to ty miałeś wieje stłuczek niż ta a na slizganiu ?
diman Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Oko, jak żeś to zrobił ? :doh1: siema, ładnie sobie forum w pręta poleciało i sie wyłączyło , aż nie wiedziałem co ze sobą zrobić ale chyba poza mną nikt nie czekał aż sie włączy to ide w kime [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 01:35_________________________________________________AMNESIA IBIZA ( Video Oficial HD ) ♫ ♫ ♫ 2/2 zabierz mnie tam nastepnym razem :slina: siemacie może zamiast do Somesa sie tam wybierzemy jestem za spoko klimat a d*py jeszcze lepsze
Rekomendowane odpowiedzi