Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oj tam oj tam ... piszcie co chcecie ale nie ma nic przyjemniejszego niz pogonic od swiateł czy na A4 cfaniaka w E46 ... :grin:

mi tam się nie chce wysiadać i gonić kolesi z innych samochodów za każdym razem jak nie potrafię im odjechać ze świateł :polew:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Oj tam oj tam ... piszcie co chcecie ale nie ma nic przyjemniejszego niz pogonic od swiateł czy na A4 cfaniaka w E46 ... :grin:

mi tam się nie chce wysiadać i gonić kolesi z innych samochodów za każdym razem jak nie potrafię im odjechać ze świateł :polew:

I jak zwykle hu...a zrozumialeś ... :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

:decayed:

---------- Post dopisany at 09:19 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ----------

Druga sprawa Tobie sie nie ma co dziwic że Ci się z auta nie chce wysiadać bez konkretnego powodu bo i tak co chwile musisz wysiadac i zaglądać pod maske .... :decayed:

Opublikowano

osiole na przekór Ci na napisałem :doh::decayed:

Druga sprawa Tobie sie nie ma co dziwic że Ci się z auta nie chce wysiadać bez konkretnego powodu bo i tak co chwile musisz wysiadac i zaglądać pod maske .... :decayed:

nie zazdrość ,że podziwiam ....może se taką też kiedyś kupisz :decayed:

Opublikowano

:grin:

Opublikowano

:grin:

:cool1::wink::decayed:

Opublikowano
Oferta - BMW 323 - 210

tą oglądałem w Tychach :naughty:

no proszę Cię, chyba szukasz przedłużenia h....a:grin:

Opublikowano
Oferta - BMW 323 - 210

no proszę Cię, chyba szukasz przedłużenia h....a:grin:

:thumbup1:

Opublikowano

nie brzydka furmanka :decayed:

a jaka różnica ,czy kombi ,sedan ,czy cabrio ,jak to ma tylko zadek wozić z punktu A do punku B i do tego ma jeszcze się trochę chociaż podobać

:wink::whistling::decayed:

Opublikowano

:hi:

Oferta - BMW 323 - 210

Jak ja kupisz to po drodze wejdz do Fashion House po dres i czapeczke z daszkiem ... :wink::decayed:

Ty tam masz podobno rabat, bo leonem jeździsz :decayed:

nie Hammer ....Mario mi to kiedyś tłumaczył ..........przy zakupie Leona procedura wyląda po prostu bardzo podobnie do tej co w BMW :decayed: ......

strój kierowcy jest w pewien sposób narzucany przez markę :decayed::decayed:( inaczej...w dobrym tonie jest pewne standardy podtrzymywać )

kierowcy Leonów mają tą przewagę ,że mogą zamiast adidasów nosić klapki mając skarpetki

:thumbup1::decayed::polew::polew:

Opublikowano

A podoba Ci sie środek tego auta ??? :whistling::whistling::whistling::whistling:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
A podoba Ci sie środek tego auta ??? :whistling::whistling::whistling::whistling:

jak najbardziej ,a Tobie nie ?

Opublikowano

jak najbardziej ,a Tobie nie ?

Jest tak samo plastikowo jak w autach typu Leon Golf Vectra C .... mi się to nie podoba ... i zwróc uwage na to chyba kremowe drewno na drzwiach gałce zmiany biegów i pod climatronikiem ... do tego automat...wolnossak... i opis aukcji kiepski i malo konkretny... z resztą skoro Miszka był go oglądać to niech się wypowie ... jak to na zywo wygląda...:wink:

---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:35 ----------

Jedynie co to podobaja mi się te fotele bo w skórze... ale też te fotele są stare i od wielu wielu lat wkladane do różnych modeli BMW

Opublikowano

Opla nie pisz bo to wogóle mi nie podchodzi.

Dekory jak znam życie to pewnie idzie podmienić jak w audi :wink:

Opublikowano

siemanko

Miszka ladna betka, ciekawe czy w komplecie ma hard topa, ale silnika to bym jakiegos innego szukal :decayed: najlepiej w Mpower :kox:

Opublikowano

doberek :decayed:

Opublikowano

mi tam się podoba ta betka wizualnie w c**j, a że stereotyp jest jaki jest to wiem i nic tego nie zmieni, na pewno jest ładniejsza niż np A4 B6 w cabrio , jest to solidny samochód i to jest pewne i jeszcze jedno Mario czy objechałbyś 330D...wątpię więc nie pisz głupot bo objechane przez Ciebie E46-tki to zapewne 320 i mniej :decayed: acha i jeszcze jedno :ssij:pyte :decayed:

poza tym wklejam auto które mi się podoba i nie oznacza to, że chcę je od razu kupić :facepalm:

Opublikowano
mi tam się podoba ta betka wizualnie w c**j, a że stereotyp jest jaki jest to wiem i nic tego nie zmieni, na pewno jest ładniejsza niż np A4 B6 w cabrio , jest to solidny samochód i to jest pewne i jeszcze jedno Mario czy objechałbyś 330D...wątpię więc nie pisz głupot bo objechane przez Ciebie E46-tki to zapewne 320 i mniej :decayed: acha i jeszcze jedno :ssij:pyte :decayed:

poza tym wklejam auto które mi się podoba i nie oznacza to, że chcę je od razu kupić :facepalm:

miszka skoncz psuc zdrowie na te poczwary w sobote i niedziele jest parada moto w parku chorzowskim bedzie oddzial zamkniety i fc**j moto:kox: