stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 kabaret pierwsza liga idzie sie z nimi usmiac ale spadam juz zgascie swiatlo basia i stanley 3maj sie, i grzecznie tam... rączki na kołderce [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 02:27_________________________________________________coś a'la BOSE http://soundoff.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=47[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 02:31_________________________________________________Diman dzisiaj przodujemy w statystykach hehe :kox:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 02:34_________________________________________________gasimy światło i idziemy spać
OKO Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Właśnie dobrnąłem do końca spamu. Widzę że impreza udana. :brawo:
Kanar Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 w tą jakże piękną i mroźną sobotę.. pozobiłem sobie w końcu wtyczki do lamp także plan prac na dziś wykonany
Bulczas Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 za co dzisiaj się tu zabrać Mogę wpaść Stanely na Tequile z cynamonem i pomarańczą
Kanar Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 proponowałbym tą wieżę Eifla z prawej ciekawe jak smakuje
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 za co dzisiaj się tu zabrać Mogę wpaść Stanely na Tequile z cynamonem i pomarańczą hmmm a może lepiej sól+ cytryna [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 15:47_________________________________________________mam nowego avatara dla Kędziora
Bulczas Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 za co dzisiaj się tu zabrać Mogę wpaść Stanely na Tequile z cynamonem i pomarańczą hmmm a może lepiej sól+ cytryna Też zawsze tak piłem ale kiedyś w barze spróbowałem kombinacji cynamon plus pomarańcza i przynajmniej mi lepiej smakuje
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 za co dzisiaj się tu zabrać Mogę wpaść Stanely na Tequile z cynamonem i pomarańczą hmmm a może lepiej sól+ cytryna Też zawsze tak piłem ale kiedyś w barze spróbowałem kombinacji cynamon plus pomarańcza i przynajmniej mi lepiej smakuje ja kiedyś w barze spróbowałem pomarańcza + cynamon, ale jednak wolę sól i cytryna
keżor Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 siema wszystkim w to sobotnie popołudnie ja dziś troche powalczyłem z zegarami i coś mi nie idzie
Rekomendowane odpowiedzi