PiterA4 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 miszka to zes pojezdzil:polew: ja zreszta tez:doh:
PiterA4 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 JU ES ale masz pofatkowany ten przód wszystko z innej parafi Piter ja jutro śmigam na koło z samego rana jak wstanę koło 9-10 MiszkA slepoto niedziwie sie ze przewracasz sie na moto:decayed: przyciemnilem lampy folia a komenty do frontu pozostawiam do wlasnej opini jak wygladales po dentyscie:grin:
Kędzior Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 JU ES ale masz pofatkowany ten przód wszystko z innej parafi Piter ja jutro śmigam na koło z samego rana jak wstanę koło 9-10 MiszkA slepoto niedziwie sie ze przewracasz sie na moto:decayed: przyciemnilem lampy folia a komenty do frontu pozostawiam do wlasnej opini jak wygladales po dentyscie:grin: a swaitla swieca ci tak samo? niepogorszyl sie ich zasieg przez ta folie?
Kuna Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Teraz pracuję na 2 zmiany i akurat miałem 2x 2 zmianę ostatnio. Co do bogatego - to Tobie to się bardziej przyda bo te Twoje 2.5TDI często mechanika odwiedza jeździ to i się psuje... A Ty jak chcesz zepsuć auto ,które stoi w garażu ? Nie mam garażu
hubtychy Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 a ja niestety w pracy i to jutro jeszcze na południe
PiterA4 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 JU ES ale masz pofatkowany ten przód wszystko z innej parafi Piter ja jutro śmigam na koło z samego rana jak wstanę koło 9-10 MiszkA slepoto niedziwie sie ze przewracasz sie na moto:decayed: przyciemnilem lampy folia a komenty do frontu pozostawiam do wlasnej opini jak wygladales po dentyscie:grin: a swaitla swieca ci tak samo? niepogorszyl sie ich zasieg przez ta folie? nie jest spoko xenon daje rade sciemnilem bo chcialem porownania do malowania:wink: wnek lamp
Miszka82 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 i co pośmigałem od 14 praktycznie do teraz z ziomkami pomykaliśmy jeszcze basenik zaliczyłem wcześniej, a teraz małe co nie co
PiterA4 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 ty jechales w tej rozowej kanizelce z pomponami??
PiterA4 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 jutro oldtimer bazar na postepie w kato:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi