Kędzior Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 i tak najlepszy jest gnoj ok ja stawiam pierwsza flaszke a ty kolejna kupiles auto jestes bogaty hehe ---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- Stasiek odpal gg
Bulczas Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Ja tam teraz myślę inaczej to co będziesz po to recaro bo zaraz idę spać
Kędzior Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 ok ale ty zalatwiasz mi na jutro urlop hehe
stanley Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 to młotek dał pewnie zwykłe amory
Kędzior Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 amory na sprzedac a i tak wejdzie pewnei gwint hehe masz plany rezania czy poki co seria? ps: fajna dokladka na przednim zderzaku hehe
Bulczas Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 to młotek dał pewnie zwykłe amory No pewnie tak. Na zimę jak znalazł a na wiosnę na bank wleci gwint ---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ---------- Daj spokój dokładka musi jak najszybciej wylecieć bo wstyd wyjechać
Kędzior Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 zostaw na zime:P moze sie przydac jak bedzie duzo sniegu hehe
Bulczas Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 A nie ma ktoś kółeczek na grill audi bo u mnie cep pomalował
akjam Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Bry! Swap na 3.0 wchodzi grę ale pod warunkiem, że zmieszcze się w 3 tysiach A tak na serio to nie wiem co robić Bulczas kratki zakupu.
addassko Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 no to chwal się tym 1.8TQ Stasiu jak tam wizytacje ? oglądaliśmy to koło ronda.... myślę, że ze 100tyś to optymalna kwota na kapitalny remont tego syfu, a może troche by brakło Drugie na Korfantego, na Słonecznej Pętli i tamto dosyć ładne, ale bez balkonu Za tydzień oglądamy jakieś dwa w Mysło... Jechaliśmy firmowym Fiatem pincet, od razu wsiadłem do tyłu Się dzisiaj ta laska wypięła..... nie pamiętam jak ona ma na imię ---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- Bulczas dawaj fotki hehe Akjam wsadzaj 3.0 Stasiek jakie info? jutro zadzwonimy Marlena czy Milena
stanley Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 A nie ma ktoś kółeczek na grill audi bo u mnie cep pomalował zobacze czy nie mamy jakiś używek Te fele to 17" ?
stanley Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 no to chwal się tym 1.8TQ Stasiu jak tam wizytacje ? oglądaliśmy to koło ronda.... myślę, że ze 100tyś to optymalna kwota na kapitalny remont tego syfu, a może troche by brakło Drugie na Korfantego, na Słonecznej Pętli i tamto dosyć ładne, ale bez balkonu Za tydzień oglądamy jakieś dwa w Mysło... Jechaliśmy firmowym Fiatem pincet, od razu wsiadłem do tyłu Się dzisiaj ta laska wypięła..... nie pamiętam jak ona ma na imię ---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- Bulczas dawaj fotki hehe Akjam wsadzaj 3.0 Stasiek jakie info? jutro zadzwonimy Marlena czy Milena Milena Gajdzińska
Bulczas Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 A nie ma ktoś kółeczek na grill audi bo u mnie cep pomalował zobacze czy nie mamy jakiś używek Te fele to 17" ? Tak 17" ale wylatują przy najbliższej okazji
addassko Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 A nie ma ktoś kółeczek na grill audi bo u mnie cep pomalował zobacze czy nie mamy jakiś używek Te fele to 17" ? Tak 17" ale wylatują przy najbliższej okazji gratki zakupu ---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:57 ---------- no to chwal się tym 1.8TQ Stasiu jak tam wizytacje ? oglądaliśmy to koło ronda.... myślę, że ze 100tyś to optymalna kwota na kapitalny remont tego syfu, a może troche by brakło Drugie na Korfantego, na Słonecznej Pętli i tamto dosyć ładne, ale bez balkonu Za tydzień oglądamy jakieś dwa w Mysło... Jechaliśmy firmowym Fiatem pincet, od razu wsiadłem do tyłu Się dzisiaj ta laska wypięła..... nie pamiętam jak ona ma na imię ---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- Bulczas dawaj fotki hehe Akjam wsadzaj 3.0 Stasiek jakie info? jutro zadzwonimy Marlena czy Milena no dokladnie
Bulczas Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 za 200zl je biore jak proste:P Za 600 je mam zamiar puścić 5szt
stanley Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Bry!Swap na 3.0 wchodzi grę ale pod warunkiem, że zmieszcze się w 3 tysiach A tak na serio to nie wiem co robić Bulczas kratki zakupu. ładuj jakiś 3.0. najlepiej ASB
akjam Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Akjam ładuj CAHA turbo albo BRDNo właśnie o tym myślałem ale chciałem popytać jak to wygląda? Jak z przeróbka, sterowaniem? Jak z funduszami...
Rekomendowane odpowiedzi