addassko Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Akjam ładuj CAHA turbo albo BRDNo właśnie o tym myślałem ale chciałem popytać jak to wygląda? Jak z przeróbka, sterowaniem? Jak z funduszami... kasa to drugorzedna sprawa - najwazniejsza pasja
Bulczas Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Akjam ładuj CAHA turbo albo BRDNo właśnie o tym myślałem ale chciałem popytać jak to wygląda? Jak z przeróbka, sterowaniem? Jak z funduszami... Zagadaj do Dimka on wkładał CAHA chyba. BRD chyba wchodzi Plug&play a w CAhA trzeba rzeźbić kolektor wydechowy chyba
stanley Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Akjam ładuj CAHA turbo albo BRDNo właśnie o tym myślałem ale chciałem popytać jak to wygląda? Jak z przeróbka, sterowaniem? Jak z funduszami... kasa to drugorzedna sprawa - najwazniejsza pasja
akjam Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Akjam ładuj CAHA turbo albo BRDNo właśnie o tym myślałem ale chciałem popytać jak to wygląda? Jak z przeróbka, sterowaniem? Jak z funduszami... Zagadaj do Dimka on wkładał CAHA chyba. BRD chyba wchodzi Plug&play a w CAhA trzeba rzeźbić kolektor wydechowy chybaNo właśnie pisałem do niego a jutro zadzwonie. Jest ktoś w okolicy kto by ogarnął temat?P.S. Pasja bardzo ważna.
addassko Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 akjam przyjacielu jak chcesz ogarniemy razem temat baaa nawet stasia, kedziora, miszke i reszte w to wciagniemy bedzie za***iście
stanley Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Akjam SILNIK AUDI A4 3.0 TDI ASB GWARANCJA WYMIANA RATY (2613751378) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Załatwiałem części Dimanowi i wyszło coś ok 450zł po zniżkach ( bez turbiny)
stanley Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Akjam, o BRD zapominj. Albo CAHA, albo swap na ASB ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- no i wypadałoby od razu quattro zamontować, bo bez q, to taka lipa
akjam Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 akjam przyjacielu jak chcesz ogarniemy razem temat baaa nawet stasia, kedziora, miszke i reszte w to wciagniemy bedzie za***iście Taaaaa ...AkjamSILNIK AUDI A4 3.0 TDI ASB GWARANCJA WYMIANA RATY (2613751378) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Załatwiałem części Dimanowi i wyszło coś ok 450zł po zniżkach ( bez turbiny) To by nie było źle + turbo... A Swap silnika to już grubsza sprawa i chyba nie chce się w to pchać. Turbo pewnie 1000-1500złSzukać nowej czy używki?
Kędzior Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 postawisz karton wódy i ci to ogarniemy w weekend:decayed:
akjam Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 postawisz karton wódy i ci to ogarniemy w weekend:decayed:Kropla Beskidu?
Bulczas Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 No ja podałem ceny za używki nowe zaczynają się pewnie od 2 albo 3 tys
stanley Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 akjam przyjacielu jak chcesz ogarniemy razem temat baaa nawet stasia, kedziora, miszke i reszte w to wciagniemy bedzie za***iście Taaaaa ...AkjamSILNIK AUDI A4 3.0 TDI ASB GWARANCJA WYMIANA RATY (2613751378) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Załatwiałem części Dimanowi i wyszło coś ok 450zł po zniżkach ( bez turbiny) To by nie było źle + turbo... A Swap silnika to już grubsza sprawa i chyba nie chce się w to pchać. Turbo pewnie 1000-1500złSzukać nowej czy używki? Myślę, że tylko nową Zagadaj do Wąskiego czy nie ma
addassko Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 postawisz karton wódy i ci to ogarniemy w weekend:decayed: no pewnie jestem ZAA :decayed:
diman Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Siema! Turbo mi chyba padło! Diman może bym poszedł w ta stronę co ty... Dużo przeróbek? Dużo kasy? wszystko w dobrych pieniądzach wychaczysz ja kupiłem turbo CAHA używkę 1200zł cooler 500zł o rurowanie dokładnie już nie pamiętam ale nie więcej niż 500zł z opaskami i pierdołami robocizną znaczy się spawaniem ja jeszcze wywaliłem kata tu coś dostaniesz za swój kat jak sprzedasz chodź jak kiedyś pytałem o sprzedaż to zaproponował mi 150zl bo mały więc położyłem sobie go do garażu niech leży no i korekta u Aligatora 400zł ale tu muszę powiedzieć że roboty miał kupę bo nabiłem mu klina że chłopaki wystroili już taki setap na 218KM więc on nie mógł być gorszy i się bawił 3 godziny więc jakieś ok. 2600zł chyba że pójdziesz w dwa coolery od BRD ale tam nie wyjdzie ci tyle co w centralnym coolerze
akjam Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Siema! Turbo mi chyba padło! Diman może bym poszedł w ta stronę co ty... Dużo przeróbek? Dużo kasy? wszystko w dobrych pieniądzach wychaczysz ja kupiłem turbo CAHA używkę 1200zł cooler 500zł o rurowanie dokładnie już nie pamiętam ale nie więcej niż 500zł z opaskami i pierdołami robocizną znaczy się spawaniem ja jeszcze wywaliłem kata tu coś dostaniesz za swój kat jak sprzedasz chodź jak kiedyś pytałem o sprzedaż to zaproponował mi 150zl bo mały więc położyłem sobie go do garażu niech leży no i korekta u Aligatora 400zł ale tu muszę powiedzieć że roboty miał kupę bo nabiłem mu klina że chłopaki wystroili już taki setap na 218KM więc on nie mógł być gorszy i się bawił 3 godziny więc jakieś ok. 2600zł chyba że pójdziesz w dwa coolery od BRD ale tam nie wyjdzie ci tyle co w centralnym coolerze No i wszystko jasne jeśli chodzi o fundusze. A kto Ci to wszystko robił?
diman Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Akjam ładuj CAHA turbo albo BRDNo właśnie o tym myślałem ale chciałem popytać jak to wygląda? Jak z przeróbka, sterowaniem? Jak z funduszami... Zagadaj do Dimka on wkładał CAHA chyba. BRD chyba wchodzi Plug&play a w CAhA trzeba rzeźbić kolektor wydechowy chyba wchodzi tylko flanszę trzeba przerobić <br /><br /> ---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- Siema! Turbo mi chyba padło! Diman może bym poszedł w ta stronę co ty... Dużo przeróbek? Dużo kasy? wszystko w dobrych pieniądzach wychaczysz ja kupiłem turbo CAHA używkę 1200zł cooler 500zł o rurowanie dokładnie już nie pamiętam ale nie więcej niż 500zł z opaskami i pierdołami robocizną znaczy się spawaniem ja jeszcze wywaliłem kata tu coś dostaniesz za swój kat jak sprzedasz chodź jak kiedyś pytałem o sprzedaż to zaproponował mi 150zl bo mały więc położyłem sobie go do garażu niech leży no i korekta u Aligatora 400zł ale tu muszę powiedzieć że roboty miał kupę bo nabiłem mu klina że chłopaki wystroili już taki setap na 218KM więc on nie mógł być gorszy i się bawił 3 godziny więc jakieś ok. 2600zł chyba że pójdziesz w dwa coolery od BRD ale tam nie wyjdzie ci tyle co w centralnym coolerze No i wszystko jasne jeśli chodzi o fundusze. A kto Ci to wszystko robił? sam to robiłem jedyne co to krolu mi pochytal w robocie flanszę i gregor o rurowanie mi pospawał a reszta moja montaż i tp.
akjam Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Taki z Ciebie spec? Ja na bank się za to nie będę brał sam bo pojęcia nie mam!
diman Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Taki z Ciebie spec? Ja na bank się za to nie będę brał sam bo pojęcia nie mam! mogę służyć radą bądź pomóc jak trzeba
Rekomendowane odpowiedzi