Kędzior Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 leszcze ja nawet niemam jeszcze kupionych zimowek hehe
ucho.77 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 leszcze ja nawet niemam jeszcze kupionych zimowek hehe czekasz aż śnieg spadnie ---------- Post dopisany at 15:09 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- u mnie noje zimówki trafiły na stare alu
Miszka82 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 leszcze ja nawet niemam jeszcze kupionych zimowek hehe ja nawet auta nie mam
Kędzior Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 leszcze ja nawet niemam jeszcze kupionych zimowek hehe ja nawet auta nie mam to jestes wiekszy kozak niz ja hehee nie to ze czekam na snieg, poprostu czekam na jakas przyzwoita oferte zakupu alu+opon zima hehehe
pajda Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 leszcze ja nawet niemam jeszcze kupionych zimowek hehe ja nawet auta nie mam to jestes wiekszy kozak niz ja hehee nie to ze czekam na snieg, poprostu czekam na jakas przyzwoita oferte zakupu alu+opon zima hehehe czyli do wiosny, wtedy są najlepsze okazje, po sezonie 70% taniej
stanley Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 leszcze ja nawet niemam jeszcze kupionych zimowek hehe ja nawet auta nie mam to jestes wiekszy kozak niz ja hehee nie to ze czekam na snieg, poprostu czekam na jakas przyzwoita oferte zakupu alu+opon zima hehehe w ASO są promocje
Kędzior Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 leszcze ja nawet niemam jeszcze kupionych zimowek hehe ja nawet auta nie mam to jestes wiekszy kozak niz ja hehee nie to ze czekam na snieg, poprostu czekam na jakas przyzwoita oferte zakupu alu+opon zima hehehe czyli do wiosny, wtedy są najlepsze okazje, po sezonie 70% taniej moze zima w tym roku bedzie lagodna hehe
Arturoo Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 leszcze ja nawet niemam jeszcze kupionych zimowek hehe ja nawet auta nie mam to jestes wiekszy kozak niz ja hehee nie to ze czekam na snieg, poprostu czekam na jakas przyzwoita oferte zakupu alu+opon zima hehehe w ASO są promocje jakbym w ASO kupił na zimę alu i gumy to bym potroił wartość hebla
stanley Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 leszcze ja nawet niemam jeszcze kupionych zimowek hehe ja nawet auta nie mam to jestes wiekszy kozak niz ja hehee nie to ze czekam na snieg, poprostu czekam na jakas przyzwoita oferte zakupu alu+opon zima hehehe w ASO są promocje jakbym w ASO kupił na zimę alu i gumy to bym potroił wartość hebla oczywiście nie mniejsze niż 18"
pajda Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 wszyscy pija? cisza jak makiem zasiał
Arturoo Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 wszyscy pija? cisza jak makiem zasiał ja na sucho ...pod tel. w pracy jestem
addassko Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 a ja na 20-sta do CSF`u spadam Stasiu niedaleko bede
Kędzior Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 zamułka w doma mam to samo ---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:26 ----------
stanley Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 wszyscy pija? cisza jak makiem zasiał piwko jest na wieczór
pajda Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 mnie odwiedził jameson <br /><br /> ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- zamułka w doma co ty gadasz, bez kielonka poszedł maile do Ciebie
Miszka82 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 mnie odwiedził jameson http://s10.postimage.org/pujl5e485/jamesons.jpg <br /><br /> ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- zamułka w doma co ty gadasz, bez kielonka poszedł maile do Ciebie no bez bez, dziś spokój spoko zaraz obczaję maila bo w sumie ciekawy jestem
stanley Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Wy lepiej żadnych dilów nie róbcie ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ---------- Oferta - Audi A4 - pełna książka serwisowa, uszkodzona tylko karoseria, zawieszenie nienaruszone, możliwość transportu do klienta, myślę, że się opłaca
Rekomendowane odpowiedzi