Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kupię komplet zimówek lub 2+2 205/55/16, w miare swieze i z dobrym bieżnikiem :wink:

Opublikowano

Pany ile teraz trzeba dać za polifta ale nie szrota ?

Opublikowano

:hi:

Miszka dasz 2 dychy to oddam swojego w dobre ręce........wiem wiem ...w tej cenie to powoli b7 zaczynają chodzić :polew:

Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

siemanko,

Opublikowano

jest ktos z okolic kto pomoglby z wymiana kiery ? -,- bo albo klucze sprawiaja mi problemy i jakiegos nie ma albo cos nie chce odejsc ;d

bo o tej sprezynce w klamce juz nie mowie, za zimno na te zabawy w taka pogode ;d

Opublikowano

jest ktos z okolic kto pomoglby z wymiana kiery ? -,- bo albo klucze sprawiaja mi problemy i jakiegos nie ma albo cos nie chce odejsc ;d

bo o tej sprezynce w klamce juz nie mowie, za zimno na te zabawy w taka pogode ;d

klucz do kiery mam jak cos

Opublikowano

Dobra Pany! Spiżdżam na meczyk. :kox:

Opublikowano

Stanley mam prośbę sprawdziłbyś mi cenę dokładki zderzak przód do mojego strusia - chodzi o ta czarna z dołu jakbyś nie wiedział :kox:

Opublikowano

klucz do kiery mam jak cos

jaki tam dokladnie trzeba ? bo juz oglupialem. Wszystko poodczepiane ino sama kiera zostala

Tak z innej beczki, jest tu ktos kto smiga na gwincie FK/MTS/TA ? Bo chcialem poznac opinie po ok. roku uzywania ? Wiem ze to jzu byl walkowany temat milion razy ale mam dylemaciki co z tych trzech wybrac? Nie proponujcie mi uzywki czy zebym odkladal na jakiegos KW czy inne. Mam do dyspozycji 1400/1500zl na to :wink: nie mam zamiaru zapierdzielac po torze (choc wsumie sadze, ze na Mysłowicach bedzie bardziej wyeksploatowany niz tam xd)

Z gory dzieki :wink:

Opublikowano

bylem na poczcie i ja pier**le chce moje quattro spowrotem:confused4: ledwo co sie jedzie oska na letnich hehehe

Kamilus ja jezdzilem na FK teraz obecnie na TA wiec jak przyjedziesz na spota to pogadamy :wink: MTS nawet nie bierz pod uwage.

Opublikowano

zrobie skurwiałą kierownice to wpadne -,-. musze cwiczyc cierpliwosc..

Opublikowano

wbij na spota i na spocie ci ktos wymieni hehe

Opublikowano
Stanley mam prośbę sprawdziłbyś mi cenę dokładki zderzak przód do mojego strusia - chodzi o ta czarna z dołu jakbyś nie wiedział :kox:

do polifta jakieś pół roku temu zapłaciłem 220-230 pln jakkoś :wallbash:

bo jakiś ściul mi zayebał pod blokiem:thumbdown: