Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Kędzior dla Ciebie Lech free bo będzie potrójna opłata paliwowa :polew:
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Stanley ja was mogę zabrać mam w sumie po drodze [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:44_________________________________________________ dla mnie też Żywiec A ty nie masz czasem siłki ? :mysli: siłke mam PN, Śr, PT - we wtorek Hala Krolu....Hala :doh1: :doh1: fakt
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 hehe Krolu coś wspominał, że po mnie podjedzie nom to co K.O ? :polew: Pucek przyjeżdzaj co ci na paliwo szkoda? jak Ty będziesz pił to ja będę powoli zjeżdżał w dół :gwizdanie:
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Stanley ja was mogę zabrać mam w sumie po drodze [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:44_________________________________________________ dla mnie też Żywiec A ty nie masz czasem siłki ? :mysli: silki nie ale hale tak
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 a tak w ogóle, Kędzior, ile razy byłeś w Gliwicach??? co, łyso Ci teraz??? :>
Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 hehe Krolu coś wspominał, że po mnie podjedzie nom to co K.O ? :polew: Pucek przyjeżdzaj co ci na paliwo szkoda? jak Ty będziesz pił to ja będę powoli zjeżdżał w dół :gwizdanie: ty zboczeńcu co ty mi chcesz zrobić muhehehe Kędzior dla Ciebie Lech free bo będzie potrójna opłata paliwowa :polew: a jak będę w bagażniku to będzie taniej? hehehe
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 hehe Krolu coś wspominał, że po mnie podjedzie nom to co K.O ? :polew: Pucek przyjeżdzaj co ci na paliwo szkoda? jak Ty będziesz pił to ja będę powoli zjeżdżał w dół :gwizdanie: ty zboczeńcu co ty mi chcesz zrobić muhehehe Kędzior dla Ciebie Lech free bo będzie potrójna opłata paliwowa :polew: a jak będę w bagażniku to będzie taniej? hehehe W bagażniku 5 razy tyle jeszcze To Cie Pucek pojechał :polew:
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Stanley ja was mogę zabrać mam w sumie po drodze [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:44_________________________________________________ dla mnie też Żywiec A ty nie masz czasem siłki ? :mysli: silki nie ale hale tak
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 bo mi tu kozaczy że szkoda mi kasy na paliwo a sam w Gliwicach tego pyska nie pokazał :gwizdanie: jak by mi zmiana pasowała to bym wpadł
Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 a tak w ogóle, Kędzior, ile razy byłeś w Gliwicach??? co, łyso Ci teraz??? :> prawie byłem hehe wtedy co hamownia była hehe spoko spoko odwiedzę gliwice odwiedzę
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 a tak w ogóle, Kędzior, ile razy byłeś w Gliwicach??? co, łyso Ci teraz??? :> prawie byłem hehe wtedy co hamownia była hehe spoko spoko odwiedzę gliwice odwiedzę już nie chcemy
Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 a tak w ogóle, Kędzior, ile razy byłeś w Gliwicach??? co, łyso Ci teraz??? :> prawie byłem hehe wtedy co hamownia była hehe spoko spoko odwiedzę gliwice odwiedzę już nie chcemy hmm to ja chyba wrzucę pare fotek na forum :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja w gliwicach nie byłem tylko w Knurowie. Niestety gdyby nie zmiany to pewnie bym cześciej odwiedział gliwice :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 a tak w ogóle, Kędzior, ile razy byłeś w Gliwicach??? co, łyso Ci teraz??? :> prawie byłem hehe wtedy co hamownia była hehe spoko spoko odwiedzę gliwice odwiedzę już nie chcemy właśnie, teraz to wiesz gdzie sobie te odwiedziny wsadź :gwizdanie: jak 3 razy nie wpadniesz w lutym to automatycznie możesz spodziewać się najazdu i skopania dupska :>
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 a tak w ogóle, Kędzior, ile razy byłeś w Gliwicach??? co, łyso Ci teraz??? :> prawie byłem hehe wtedy co hamownia była hehe spoko spoko odwiedzę gliwice odwiedzę już nie chcemy hmm to ja chyba wrzucę pare fotek na forum :gwizdanie: :gwizdanie: oczywiście wpadaj - zapraszamy i czekamy :polew:
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja w gliwicach nie byłem tylko w Knurowie. Niestety gdyby nie zmiany to pewnie bym cześciej odwiedział gliwice :gwizdanie: to wpadaj jak masz na rano ja przecież tak robię, bo też nie mam innej możliwości
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 bo mi tu kozaczy że szkoda mi kasy na paliwo a sam w Gliwicach tego pyska nie pokazał :gwizdanie: jak by mi zmiana pasowała to bym wpadł ty to pucek kochany jestes
Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 a tak w ogóle, Kędzior, ile razy byłeś w Gliwicach??? co, łyso Ci teraz??? :> prawie byłem hehe wtedy co hamownia była hehe spoko spoko odwiedzę gliwice odwiedzę już nie chcemy hmm to ja chyba wrzucę pare fotek na forum :gwizdanie: :gwizdanie: oczywiście wpadaj - zapraszamy i czekamy :polew: jednak mnie ktoś z gliwic jeszcze lubi... muehehhee :polew: Pucek spoko myślę że da rade [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:58_________________________________________________ bo mi tu kozaczy że szkoda mi kasy na paliwo a sam w Gliwicach tego pyska nie pokazał :gwizdanie: jak by mi zmiana pasowała to bym wpadł ty to pucek kochany jestes pisss and loofff not łooorrr hehehe
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 bo mi tu kozaczy że szkoda mi kasy na paliwo a sam w Gliwicach tego pyska nie pokazał :gwizdanie: jak by mi zmiana pasowała to bym wpadł ty to pucek kochany jestes teraz Ty się zakochałeś? pamiętaj że ja bawić się "kuleczkami" nie lubię
Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Diman uważaj bo Pucek jakieś zjeżdżanie na dół proponuje hehehe :polew:
Rekomendowane odpowiedzi