Kędzior Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Soprano mnie chyba niebedzie bo moja ma urodziny wiec sie pewnie niewywine hehe
stanley Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Soprano mnie chyba niebedzie bo moja ma urodziny wiec sie pewnie niewywine hehe leszcz
Bulczas Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Soprano mnie chyba niebedzie bo moja ma urodziny wiec sie pewnie niewywine hehe leszcz Ja kiedyś Monikę zabrałem na spota w jej urodziny jakos prezent
addassko Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Soprano mnie chyba niebedzie bo moja ma urodziny wiec sie pewnie niewywine hehe leszcz Ja kiedyś Monikę zabrałem na spota w jej urodziny jakos prezent hahahaha mega ori :naughty:
Kędzior Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Soprano mnie chyba niebedzie bo moja ma urodziny wiec sie pewnie niewywine hehe leszcz Ja kiedyś Monikę zabrałem na spota w jej urodziny jakos prezent az tak bardzo niezasluzyla na taki prezent hehe ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- Kedzior nie badz miętki podobno raz na jakis czas (max 2razy w roku) tak trzeba
addassko Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Soprano mnie chyba niebedzie bo moja ma urodziny wiec sie pewnie niewywine hehe leszcz Ja kiedyś Monikę zabrałem na spota w jej urodziny jakos prezent az tak bardzo niezasluzyla na taki prezent hehe ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- Kedzior nie badz miętki podobno raz na jakis czas (max 2razy w roku) tak trzeba :whistling:bawcie sie
pajda Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 AUDI S4 4.2 420 PS * SREWISOWANY * ZAREJESTROWANY (2718636224) - motoAllegro miszka bierz
Arturoo Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Soprano mnie chyba niebedzie bo moja ma urodziny wiec sie pewnie niewywine hehe Kędzior ...Ty nie myślałeś zabrać się za pisanie ksiażek......ilość wymówek masz odwrotnie proporcjonalną do mocy mojego auta Soprano mnie chyba niebedzie bo moja ma urodziny wiec sie pewnie niewywine hehe leszcz :decayed::decayed::decayed::decayed:
Kędzior Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 ok powiem prawde. doszly mnie sluchy ze Mario ma przyjechac wiec mi sie odechcialo hehe
Arturoo Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 ok powiem prawde. doszly mnie sluchy ze Mario ma przyjechac wiec mi sie odechcialo hehe Mario wybywa z młodą kosteczki na Słowacji wymoczyć
stanley Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 ok powiem prawde. doszly mnie sluchy ze Mario ma przyjechac wiec mi sie odechcialo hehe Mario wybywa z młodą kosteczki na Słowacji wymoczyć no to go wjebałeś, teraz Kędzior musi przyjechać
Arturoo Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 tyle ,że chyba w piątek dopiero.... ale są plusy....ja jestem do 21 w pracy więc możesz jechać spokojnie
akjam Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 "Qrrwa ale zimno" :decayed: Wróciłem właśnie z meczu ale słaby fciulll!
stanley Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 "Qrrwa ale zimno" :decayed:Wróciłem właśnie z meczu ale słaby fciulll! oglądałem w TV Mecz średni, ale obie ekipy zagrały dobrze taktycznie, widać było, że zespołyh rozpracowały siebie nawzajem
stanley Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 R słabo z przodu. mecz wyrównany Obie ekipy prezentują inny styl gry
akjam Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Wyrównany i niestety bez wielu sytuacji.
Kędzior Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 ok powiem prawde. doszly mnie sluchy ze Mario ma przyjechac wiec mi sie odechcialo hehe Mario wybywa z młodą kosteczki na Słowacji wymoczyć no to go wjebałeś, teraz Kędzior musi przyjechać wymysle inna wymowke hehe u ciebie Artur bede chcial sprawdzic jak ci gra przedni zestaw glosniczkow
Rekomendowane odpowiedzi