Bulczas Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Stasiu ta listwa ma wyjść z boku głowicy? Bo jeśli tak to na moje oko chyba trzeba by głowicę wyjąć
stanley Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Stasiu ta listwa ma wyjść z boku głowicy? Bo jeśli tak to na moje oko chyba trzeba by głowicę wyjąć wsadza się ją i wyciąga od strony ściany grodziowej Właśnie jestem po jeździe próbnej i może nie będe musiał tego wymieniać
Bulczas Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Stasiu ta listwa ma wyjść z boku głowicy? Bo jeśli tak to na moje oko chyba trzeba by głowicę wyjąć wsadza się ją i wyciąga od strony ściany grodziowej Właśnie jestem po jeździe próbnej i może nie będe musiał tego wymieniać Obyś nie musiał bo ja nie widzę innej opcji jak wyjęcie głowicy albo połamanie listy
stanley Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Stasiu ta listwa ma wyjść z boku głowicy? Bo jeśli tak to na moje oko chyba trzeba by głowicę wyjąć wsadza się ją i wyciąga od strony ściany grodziowej Właśnie jestem po jeździe próbnej i może nie będe musiał tego wymieniać Obyś nie musiał bo ja nie widzę innej opcji jak wyjęcie głowicy albo połamanie listy mam taką nadzieję .... i kolejny raz wychodzi na to, że silnik umieszczony poprzecznie jest łatwiejszy i wygodniejszy w serwisowaniu
Polko_V Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Stasiu ta listwa ma wyjść z boku głowicy? Bo jeśli tak to na moje oko chyba trzeba by głowicę wyjąć wsadza się ją i wyciąga od strony ściany grodziowej Właśnie jestem po jeździe próbnej i może nie będe musiał tego wymieniać Obyś nie musiał bo ja nie widzę innej opcji jak wyjęcie głowicy albo połamanie listy mam taką nadzieję .... i kolejny raz wychodzi na to, że silnik umieszczony poprzecznie jest łatwiejszy i wygodniejszy w serwisowaniu nie dam se ręki odciąć, ale czy zamiast demontowania głowicy nie lepiej popuścić silnik i skrzynię z poduszek i podnieść silnik?? Mnie się wydaję, że dużo więcej miejsca mnie się zrobiło jak podniosłem silnik. Około 2 lata temu przy wymianie simeringa na wale od skrzyni. Bo aby wyjąć miskę silnik trzeba dość ładnie podnieść. . Ale jak mówiłem nie chciałbym zostać bez ręki:decayed:
RS Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Ale swoja drogo to "genialnie" to wymyslili.... Zeby wymienic listwe to musisz wyjechac silnikiem..... eh....
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Stan a w ASO nie wiedzo jak to zrobić ? jak chcesz mogę Ci podać nr do speców na Bogucicach pracowali w ASO itp i na prawdę siedzą mocno w temacie
stanley Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Stan a w ASO nie wiedzo jak to zrobić ? jak chcesz mogę Ci podać nr do speców na Bogucicach pracowali w ASO itp i na prawdę siedzą mocno w temacie Miszka, wiedzą jak to zrobić, ale wiąże się to z czasem i kosztami dla mnie. Póki co jestem po dwóch jazdach próbnych i jest ok. Auto za***rdala, błędy nie wyskakują
Maxito Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 SIEMA Pany jak się nazywa ten ziomek co był a4 b6 w s-lainie w czapeczce klubowej i kurtce bmw miał mi cos sprawdzić i dał ciała i nie wiem kogo mam zj***ć
stanley Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 SIEMA Pany jak się nazywa ten ziomek co był a4 b6 w s-lainie w czapeczce klubowej i kurtce bmw miał mi cos sprawdzić i dał ciała i nie wiem kogo mam zj***ć sir pajda
adadur Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 ---------- Post dopisany at 08:08 ---------- Poprzedni post napisany at 08:07 ---------- Parking zielony pod Realem gdzie to "Zielony parking z królikiem pod SCC" ... bo wyczuwam tu niezły skrót myślowy dla miejscowych wiedzą tylko wtajemniczeni :bicz:no mówić ... bo jak mam dojechać
stanley Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 ---------- Post dopisany at 08:08 ---------- Poprzedni post napisany at 08:07 ---------- Parking zielony pod Realem gdzie to "Zielony parking z królikiem pod SCC" ... bo wyczuwam tu niezły skrót myślowy dla miejscowych wiedzą tylko wtajemniczeni :bicz:no mówić ... bo jak mam dojechać Silesia City Center - centrum handlowe, sklepy, rozrywka, restauracje, kino wjazd na parking zaznaczyłem strzałkami
Kędzior Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 siemanko ---------- Post dopisany at 08:08 ---------- Poprzedni post napisany at 08:07 ---------- Parking zielony pod Realem gdzie to "Zielony parking z królikiem pod SCC" ... bo wyczuwam tu niezły skrót myślowy dla miejscowych wiedzą tylko wtajemniczeni :bicz:no mówić ... bo jak mam dojechać Silesia City Center - centrum handlowe, sklepy, rozrywka, restauracje, kino wjazd na parking zaznaczyłem strzałkami http://s4.ifotos.pl/img/1643913jp_xxsnqqp.jpg Stasiu narysuj dojazd w paincie
Kędzior Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Pany jest ktos od nas z Myszkowa? lub kto ma blisko? znalazlem tam felunek i chcialbym zeby ktos rzucil na niego oko
Pucek Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Pany jest ktos od nas z Myszkowa? lub kto ma blisko? znalazlem tam felunek i chcialbym zeby ktos rzucil na niego oko https://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl Średnio 40km, masz diesla i jeszcze się szczypiesz, kup mniej piwa i zwróci Ci się dojazd:decayed:
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 właśnie Kędzior jak żyd jesteś
Arturoo Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Pany jest ktos od nas z Myszkowa? lub kto ma blisko? znalazlem tam felunek i chcialbym zeby ktos rzucil na niego oko https://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl Średnio 40km, masz diesla i jeszcze się szczypiesz, kup mniej piwa i zwróci Ci się dojazd:decayed: ..........koledzy
Rekomendowane odpowiedzi