Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Spiżdżam powoli na chatę.Miszka jakbyś coś potrzebował to dzwoń. kilo koksu
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Spiżdżam powoli na chatę.Miszka jakbyś coś potrzebował to dzwoń. kilo koksu Burżuazja
Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Spiżdżam powoli na chatę.Miszka jakbyś coś potrzebował to dzwoń. kilo koksu Burżuazja i narkomania
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zblizaja Ci sie urodziny? Zapraszasz wszystkich znajomych z fb ? Zapas na Bukowine ? Czy po prostu wychodzisz na miasto w piatek , a ze masz gest to nie chcesz by :decayed:braklo ?
krzysieksc83 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 dopiero teraz wstałem po spocie masakra
akjam Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Spiżdżam powoli na chatę.Miszka jakbyś coś potrzebował to dzwoń. kilo koksu Burżuazja i narkomania Pamiętaj, że All Inclusive jest dla ludzi!Zblizaja Ci sie urodziny?Zapraszasz wszystkich znajomych z fb ? Zapas na Bukowine ? Czy po prostu wychodzisz na miasto w piatek , a ze masz gest to nie chcesz by :decayed:braklo ? na użytek własny
adadur Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 No to za tydzień we wtorek na spocie macie gościa ... powinno mi się udać zajechać
stanley Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 No to za tydzień we wtorek na spocie macie gościa ... powinno mi się udać zajechać zapraszamy PS. Strój dowolny
adadur Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Będę miał trochę czasu ... co można zobaczyć na południe od Tych ... Myślałem do Wisły się wybrać i do czech po piwko ... koleś mówił coś by w stronę Żywca jechać i może słowacja
akjam Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Będę miał trochę czasu ... co można zobaczyć na południe od Tych ... Myślałem do Wisły się wybrać i do czech po piwko ... koleś mówił coś by w stronę Żywca jechać i może słowacja Do Wisły możesz jechać i zobaczyć muzeum Adama Małysza i wjechać na jakąś górkę. Po piffko na Słowacje też można jechać. P.S. Zapraszamy. P.S2. AUTKO ODEBRANE!!! :banan:W przyszłym tygodniu korekta i wio!
Wandet15 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Będę miał trochę czasu ... co można zobaczyć na południe od Tych ... Myślałem do Wisły się wybrać i do czech po piwko ... koleś mówił coś by w stronę Żywca jechać i może słowacja Do Wisły możesz jechać i zobaczyć muzeum Adama Małysza i wjechać na jakąś górkę. Po piffko na Słowacje też można jechać. P.S. Zapraszamy. P.S2. AUTKO ODEBRANE!!! :banan:W przyszłym tygodniu korekta i wio! No to w ile koników celujesz
krzysieksc83 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 miszka znalazłem powóz dla ciebie żeby ci smutno nie było:naughty:Oferta - Audi A4 - Audi tuningowane przez niemiecka firme, gwintowane zawieszenie firmy koni. Alufelgi 18'. Navi w liczniku, kolorowy FIS. Dobre granie (o
Rekomendowane odpowiedzi