Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Idę za chwilę rezać furę sprężynki będziesz zakładał?
Bulczas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Idę za chwilę rezać furę sprężynki będziesz zakładał? Nom :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Idę za chwilę rezać furę sprężynki będziesz zakładał? Nom :gwizdanie: zrób dobre foty jak ci teraz siedzi niunia i dla porównania byś zrobił jak na springach
Bulczas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Idę za chwilę rezać furę sprężynki będziesz zakładał? Nom :gwizdanie: zrób dobre foty jak ci teraz siedzi niunia i dla porównania byś zrobił jak na springach Co raz bardziej sie boję że nie będę zadowolony z efektu wizualnego tak jak teraz ;( Bo na pewno nie będzie siedzieć tak fajnie jak teraz :gwizdanie:
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 To może ja też dziś coś zrobie przy autku? Ale potrzebuje VAGa bo będę musiał zvagować tempomat i FISa. Dzis dokończe podłączać i tylko VAG...
krolu Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 To może ja też dziś coś zrobie przy autku? Ale potrzebuje VAGa bo będę musiał zvagować tempomat i FISa. Dzis dokończe podłączać i tylko VAG... taki kabelek tylko 1499 zł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 To może ja też dziś coś zrobie przy autku? Ale potrzebuje VAGa bo będę musiał zvagować tempomat i FISa. Dzis dokończe podłączać i tylko VAG... taki kabelek tylko 1499 zł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Hm... tą końcówkę mogę dać...
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Idę za chwilę rezać furę sprężynki będziesz zakładał? Nom :gwizdanie: zrób dobre foty jak ci teraz siedzi niunia i dla porównania byś zrobił jak na springach Co raz bardziej sie boję że nie będę zadowolony z efektu wizualnego tak jak teraz ;( Bo na pewno nie będzie siedzieć tak fajnie jak teraz :gwizdanie: że tak powiem przekonasz się na własnej skórze
Bulczas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 To może ja też dziś coś zrobie przy autku? Ale potrzebuje VAGa bo będę musiał zvagować tempomat i FISa. Dzis dokończe podłączać i tylko VAG... taki kabelek tylko 1499 zł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Jeździ B7 to go stać
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 To może ja też dziś coś zrobie przy autku? Ale potrzebuje VAGa bo będę musiał zvagować tempomat i FISa. Dzis dokończe podłączać i tylko VAG... taki kabelek tylko 1499 zł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Jeździ B7 to go stać j.w.
Bulczas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Idę za chwilę rezać furę sprężynki będziesz zakładał? Nom :gwizdanie: zrób dobre foty jak ci teraz siedzi niunia i dla porównania byś zrobił jak na springach Co raz bardziej sie boję że nie będę zadowolony z efektu wizualnego tak jak teraz ;( Bo na pewno nie będzie siedzieć tak fajnie jak teraz :gwizdanie: że tak powiem przekonasz się na własnej skórze Jak nie będzie dużej różnicy w komforcie to wrócę do gwintu
Bulczas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 nom ciekawy jestem co wybierzesz Sam też jestem ciekaw
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 zrób fotki dla porównania jeśli możesz
Bulczas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 zrób fotki dla porównania jeśli możesz
keżor Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 co do samych sprężyn do seryjnych amorów to ja miałem -30 i było gorzej niż na sportowym zawiasie -60 :gwizdanie: częściej przycierałem itp a jak już założyłem gwint na -60 to już w ogóle rewelacja . aż dziwne nie i napewno gwinta bym nie zamienił na springi
Gość elvis80 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 aha no pięknei kolego....keżor toś mnie pocieszył.....
Kanar Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 konkret że forum wstało dziś się widzimy pod realem czy na placu na muchowcu??
Rekomendowane odpowiedzi