A4 Mario Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 pany wzialby ktos na wtorek kompa bo chicalem sprawdzic czarnulke 2x :grin::grin: Nie fajnie jak by ktoś tak na serio zabrał bo mam jakiś problem z heblami :wallbash: A Kędzior też by sobie sprawdził Kupcie sobie na pół kabel :decayed: Oprócz kabla trza miec jeszcze cos w glowie ... :whistling::whistling::whistling:
Kędzior Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Mario, Grzesiek, Akjam, Arturo wp***dol ciebie Pucek nie bede lal bo wystarczy ze Anka to robi jakis moderator mi napisal ze do vagowanie trzeba byc 4razy pod rzad hehe niewiem czy mi sie uda to zrobic jeszcze w tym roku :polew::polew: a macie moze jakies ramki lub naklejke? :polew::polew:
stanley Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Mario, Grzesiek, Akjam, Arturo wp***dol ciebie Pucek nie bede lal bo wystarczy ze Anka to robi jakis moderator mi napisal ze do vagowanie trzeba byc 4razy pod rzad hehe niewiem czy mi sie uda to zrobic jeszcze w tym roku :polew::polew: a macie moze jakies ramki lub naklejke? :polew::polew: nie jakiś - tylko reżyser kina akcji
Kędzior Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Mario, Grzesiek, Akjam, Arturo wp***dol ciebie Pucek nie bede lal bo wystarczy ze Anka to robi jakis moderator mi napisal ze do vagowanie trzeba byc 4razy pod rzad hehe niewiem czy mi sie uda to zrobic jeszcze w tym roku :polew::polew: a macie moze jakies ramki lub naklejke? :polew::polew: nie jakiś - tylko reżyser kina akcji ta wiadomo Rocco
stanley Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Mario, Grzesiek, Akjam, Arturo wp***dol ciebie Pucek nie bede lal bo wystarczy ze Anka to robi jakis moderator mi napisal ze do vagowanie trzeba byc 4razy pod rzad hehe niewiem czy mi sie uda to zrobic jeszcze w tym roku :polew::polew: a macie moze jakies ramki lub naklejke? :polew::polew: nie jakiś - tylko reżyser kina akcji ta wiadomo Rocco nie znam gościa
pajda Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Szyba na Stół stolik z silnika TOP GEAR v6 Tychy (2771748787) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. fajny stolik - po kilku flaszkach ze znajomymi można rozrząd wymieniać :polew:
stanley Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Szyba na Stół stolik z silnika TOP GEAR v6 Tychy (2771748787) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.fajny stolik - po kilku flaszkach ze znajomymi można rozrząd wymieniać :polew: byle oleju nie wymieniać :decayed:
akjam Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Mój kumpel na garażu ma zrobiony na wzór tego stolik. Pod szybą ma jakiś silnik z crossa... Zrobił sobie z nudów ale za***iście wygląda.
pajda Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Stolik z bloku silnika V8 / V12 Audi,Mercedes,BMW (2780535734) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kędzior Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Stolik z bloku silnika V8 / V12 Audi,Mercedes,BMW (2780535734) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten fajniejszy mozna w niego flaszki od razu powkladac
pajda Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Stolik z bloku silnika V8 / V12 Audi,Mercedes,BMW (2780535734) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten fajniejszy mozna w niego flaszki od razu powkladac no mi też sie podoba
stanley Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 F1 szkoda, że nie live, ale widać Szklana Pułapka była ważniejsza...
akjam Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zawsze dobre wybory w TV jeśli chodzi o ramówke...
Rekomendowane odpowiedzi