stanley Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 ale wczoraj w domu przyjebałem głową o zol....
akjam Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Jakaś duża przeszkoda pewnie musiała nagle wyrosnąć...
diman Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 siemano kolorowi widzę, że tu vipów przybyło, że hoho graty dla Hamera i Stanleya ---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- a i miałem pytać Akjam jeździsz już tym twoim wozidłem ile wyszło ??
akjam Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 W tym tygodniu jadę na korektę i wycięcie kata. Dimanku zamknij na konkurs foto Do kalendarza i kliknij głosik na moją fotke jak się podoba.
diman Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 W tym tygodniu jadę na korektę i wycięcie kata. Dimanku zamknij na konkurs foto Do kalendarza i kliknij głosik na moją fotke jak się podoba. może mało się teraz udzielam bracie ale już głosik dawno oddany
stanley Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Jakaś duża przeszkoda pewnie musiała nagle wyrosnąć... nie, chciałem się huśtać na sprzęcie od Ali ---------- Post dopisany at 15:30 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ---------- siemano kolorowi widzę, że tu vipów przybyło, że hoho graty dla Hamera i Stanleya ---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- a i miałem pytać Akjam jeździsz już tym twoim wozidłem ile wyszło ?? dzięki ojcze
akjam Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 W tym tygodniu jadę na korektę i wycięcie kata. Dimanku zamknij na konkurs foto Do kalendarza i kliknij głosik na moją fotke jak się podoba. może mało się teraz udzielam bracie ale już głosik dawno oddany Jakaś duża przeszkoda pewnie musiała nagle wyrosnąć... nie, chciałem się huśtać na sprzęcie od Ali
Kędzior Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 noi Vettel znowu zostal mistrzem F1 ---------- Post dopisany at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ---------- "Jak donosi prestiżowy portal Goal.com szefowie PSG złożyli Realowi i samemu piłkarzowi lukratywną ofertę. "Królewscy" mieliby zarobić na transferze 125 milionów euro, a Ronaldo w Paryżu mógłby liczyć na tygodniówkę w wysokości 500 tysięcy euro, czyli przeliczając na złotówki za siedem dni pracy Portugalczyk zgarniałby 2 miliony!" masakra takie pieniadze moglby sie podzielic hehe
akjam Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 I gdzie jest qr** sprawiedliwość?!
pajda Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 kedzior i jak sie zakończyło wczoraj ? jak wrażenia ? ---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ---------- <br /><br />
pajda Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Jak tam? Jak się skończyło? flacha u ciebie?
Kędzior Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 kedzior i jak sie zakończyło wczoraj ? jak wrażenia ?---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ---------- http://s13.postimage.org/vmdymbq1v/IMAG0290.jpg <br /><br /> ale jestem k**wa przystojny zakonczenie wczorajszego wieczoru mnie rozczarowalo stasiek sie chyba starzeje karczma spoko, rak super prowadzil postanowilem ze pojde na karczme ze swoich zwiazkow :decayed::decayed:
pajda Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 kedzior i jak sie zakończyło wczoraj ? jak wrażenia ?---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ---------- http://s13.postimage.org/vmdymbq1v/IMAG0290.jpg <br /><br /> ale jestem k**wa przystojny zakonczenie wczorajszego wieczoru mnie rozczarowalo stasiek sie chyba starzeje karczma spoko, rak super prowadzil postanowilem ze pojde na karczme ze swoich zwiazkow :decayed::decayed: ja jestem zakończeniem zdegustowany, liczyłem na coś więcej, że zaszalejemy mam wrażenie że poprzednie karczmy były lepsze
Kędzior Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 stasiek zalacz gg ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ---------- Pajda nom myslalem ze jakas flaszke zrobimy po karczmie
Rekomendowane odpowiedzi