stanley Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 zguba nie zguba proponuje się zając swoim życiem...naprawdę nie macie swoich problemów Miszka, już prawie wróżbita Maciej zajmował się twoim zaginięciem
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 zguba nie zguba proponuje się zając swoim życiem...naprawdę nie macie swoich problemów Miszka, już prawie wróżbita Maciej zajmował się twoim zaginięciem A Adaś mówił że Rutkowskiego załatwi, by Cię znalazł
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 zguba nie zguba proponuje się zając swoim życiem...naprawdę nie macie swoich problemów Miszka, już prawie wróżbita Maciej zajmował się twoim zaginięciem A Adaś mówił że Rutkowskiego załatwi, by Cię znalazł już mnie odnaleziono w woj. podlaskim z matką Madzi
stanley Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Musiałbym Ci wtedy naebać. dokładnie, a jakbyś się ocknął to znowu wpierdl
stanley Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 co tam ochlapusy dzisiaj kupiłem czteropak żubra w puszcze, bo miałem w kapsie tylk 10zł co to jest za syf.....
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 co tam ochlapusy dzisiaj kupiłem czteropak żubra w puszcze, bo miałem w kapsie tylk 10zł co to jest za syf..... rano kawka wieczorem żubr
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 co tam ochlapusy dzisiaj kupiłem czteropak żubra w puszcze, bo miałem w kapsie tylk 10zł co to jest za syf..... nom zubr w puszcze to kicha ale w szklanej daje rade, harnas tez
stanley Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 co tam ochlapusy dzisiaj kupiłem czteropak żubra w puszcze, bo miałem w kapsie tylk 10zł co to jest za syf..... nom zubr w puszcze to kicha ale w szklanej daje rade, harnas tez jako znawca, koneser, smakosz, degustator i *uj wie co jeszcze... myślę, że jesteś w błędzie
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 co tam ochlapusy dzisiaj kupiłem czteropak żubra w puszcze, bo miałem w kapsie tylk 10zł co to jest za syf..... nom zubr w puszcze to kicha ale w szklanej daje rade, harnas tez jako znawca, koneser, smakosz, degustator i *uj wie co jeszcze... myślę, że jesteś w błędzie a h*j tam z piwem i tak wole wóde piwo to tylko przystawka hehehe no chyba ze w upalne dni to wtedy tak, bele jakie byle zimne
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 HBO Comedy niechwal sie ze masz co leci
Rekomendowane odpowiedzi