Kędzior Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Nogę mi qr** prawie urwali! Teraz zimne okłady... Ale pograne zaebiście! a tam oklady, pamietaj ze zlamania trzeba rozchodzic
pajda Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 no i po basenie, aż sie lepiej człowiek czuje
akjam Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Nogę mi qr** prawie urwali! Teraz zimne okłady... Ale pograne zaebiście! a tam oklady, pamietaj ze zlamania trzeba rozchodzic Na szczęście nie złamana ale naqrwia fest! no i po basenie, aż sie lepiej człowiek czuje Basenik to jest to.
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 no i po basenie, aż sie lepiej człowiek czuje wy po ja się zbieram trzeba się wygrzac w saunie po zlocie mikołajkowym
krzysieksc83 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 oj gruby był ten zlot mikołajkowy ucho:wink:
pajda Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 ja pierdziele ta SCC to jakaś porażka, ludzi w chu... , objazd parkingu 2 razy - brak miejsca nawrót i do domu - jakie wkurwie.....
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 ja pierdziele ta SCC to jakaś porażka, ludzi w chu... , objazd parkingu 2 razy - brak miejsca nawrót i do domu - jakie wkurwie..... mówiłem Ci ostatnio, że tam w weekend nie ma co jechać
pajda Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 ja pierdziele ta SCC to jakaś porażka, ludzi w chu... , objazd parkingu 2 razy - brak miejsca nawrót i do domu - jakie wkurwie..... mówiłem Ci ostatnio, że tam w weekend nie ma co jechać no coś wspominałeś, ale masakra nie myslałem że aż tak , jeszcze jest przed 10 więc co dopiero będzie po
akjam Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ludzie zwariowani i już zaczynają przedświąteczne szopki odstawiać! Ja wczoraj byłem około 14ej ale miejsce na parkingu znalazłem.
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 ja pierdziele ta SCC to jakaś porażka, ludzi w chu... , objazd parkingu 2 razy - brak miejsca nawrót i do domu - jakie wkurwie..... mówiłem Ci ostatnio, że tam w weekend nie ma co jechać no coś wspominałeś, ale masakra nie myslałem że aż tak , jeszcze jest przed 10 więc co dopiero będzie po czasem widzę te weekendowe korki obok SCC
A4 Mario Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 wniosek jest jeden ...... ludzie mają za dużo siana ...
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 pewnie 80% ludzi jedzie tam na spacer trochę się polansować
A4 Mario Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Pewnie tak .. dlatego ja dzisiaj nigdzie ni ebyłem i od samego rana wale browary ... :polew:
akjam Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 pewnie 80% ludzi jedzie tam na spacer trochę się polansować No nie ma nic lepszego jak lans w SCC w weekend.
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Pewnie tak .. dlatego ja dzisiaj nigdzie ni ebyłem i od samego rana wale browary ... :polew: no to pssyt
A4 Mario Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Pewnie tak .. dlatego ja dzisiaj nigdzie ni ebyłem i od samego rana wale browary ... :polew: no to pssyt To pssyytt
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 ja już zrobiłem psyt i już mi się skończyło
tomaszstn Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 A ja z teściową cztery flaszki obaliliśmy
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 ja już zrobiłem psyt i już mi się skończyło kurfa stary współczuje ...... ja mam zdobyczne jeszcze 5 sztuk w lodówce
Rekomendowane odpowiedzi