turzol Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 powitać Ma ktoś sprawdzonego fachowca na terenie Oberschlesien, który ma diesle w jednym palcu ?
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 powitać Ma ktoś sprawdzonego fachowca na terenie Oberschlesien, który ma diesle w jednym palcu ? Danecki ? ew. tutaj zadzwoń CARTECH MYSŁOWICE Damian Duda- Warsztat elektromechaniki, Mechaniki Pojazdowej, Serwis klimatyzacji, Specjalizacja Mercedes
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 siemanko powitać Ma ktoś sprawdzonego fachowca na terenie Oberschlesien, który ma diesle w jednym palcu ? a ja bym polecil mechanika u aligatora, ogarniety koles
turzol Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Danecki ? ew. tutaj zadzwoń CARTECH MYSŁOWICE Damian Duda- Warsztat elektromechaniki, Mechaniki Pojazdowej, Serwis klimatyzacji, Specjalizacja Mercedes O Daneckim sporo dobrego słyszałem. Ktoś, gdzies mi jeszcze mówił, że na Bogucicach dorabiają po godzinach mechaniory z ASO Audi tylko ciężko się do nich dostać i nie mam namiarów.
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Danecki ? ew. tutaj zadzwoń CARTECH MYSŁOWICE Damian Duda- Warsztat elektromechaniki, Mechaniki Pojazdowej, Serwis klimatyzacji, Specjalizacja Mercedes O Daneckim sporo dobrego słyszałem. Ktoś, gdzies mi jeszcze mówił, że na Bogucicach dorabiają po godzinach mechaniory z ASO Audi tylko ciężko się do nich dostać i nie mam namiarów. Oni już w ASO nie robią poszli na swoje , ogarniają bardzo dobrze, mogę polecić z czystym sumieniem masz tu nr koles ma na imię Artur 602726395, robiłem u niego Golfa i ziomek Passata b6 ---------- Post dopisany at 15:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:04 ---------- on sam jeździ z resztą b7 3.0
mech15 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 miszka kupiłeś to auto w Rzeszowie??
turzol Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Oni już w ASO nie robią poszli na swoje , ogarniają bardzo dobrze, mogę polecić z czystym sumieniem masz tu nr koles ma na imię Artur 602726395, robiłem u niego Golfa i ziomek Passata b6 ---------- Post dopisany at 15:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:04 ---------- on sam jeździ z resztą b7 3.0 No to będzie to Tez słyszałem że jeden to mój imiennik a drugi to Jacek? Z nieba mi spadł
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 miszka kupiłeś to auto w Rzeszowie?? mech gdzies ty byl czlowieku jak cie nie bylo hehehehe
mech15 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 miszka kupiłeś to auto w Rzeszowie?? mech gdzies ty byl czlowieku jak cie nie bylo hehehehe nie pokazałeś się na ostatniej Bukowinie to foch
Rekomendowane odpowiedzi