turzol Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 o ciul. Gamoń z aso zadzwonił, że tajle przywiezie lakiernik osobiscie do mojej roboty bo oni już zamykają Miało być na piątek, więc będzie. ---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:04 ---------- i mam graty, jutro rezam skoro świt
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 o ciul. Gamoń z aso zadzwonił, że tajle przywiezie lakiernik osobiscie do mojej roboty bo oni już zamykają Miało być na piątek, więc będzie. ---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:04 ---------- i mam graty, jutro rezam skoro świt http://i.imgur.com/R2tOK.jpg jeszcze musi je dowieź
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 No to jak sanepid zamknął no to musiał być miodzio dostawca sosu podobno był właścicielem tego sex shopu obok To jest w Sosnowcu więc możliwe http://image14.spreadshirt.net/image-server/v1/compositions/17437710/views/1,width=178,height=178,appearanceId=2/Czarny-f*ck-you-finger-mittelfinger-stinkefinger-Topy.png jak zawsze rodzinna i koleżeńska atmsfera hehehe staramy sie jak mozemy hehe
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dzwonił gosc ze moje tajle będa na jutro bo lakiernicy jeszcze nie przywieźli. ASO Audi, a nie mają gamonie własnej lakierni gdzie oddałeś? PS. Mało ASO ( i mam tutaj na myśli różne marki) mają swoje lakiernie
turzol Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dzwonił gosc ze moje tajle będa na jutro bo lakiernicy jeszcze nie przywieźli. ASO Audi, a nie mają gamonie własnej lakierni gdzie oddałeś? PS. Mało ASO ( i mam tutaj na myśli różne marki) mają swoje lakiernie Noma2 na Kościuszki Już wiem gdzie malują Lakiernik mi sprzedał info. Z resztą pomalowane naprawdę profi
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dzwonił gosc ze moje tajle będa na jutro bo lakiernicy jeszcze nie przywieźli. ASO Audi, a nie mają gamonie własnej lakierni gdzie oddałeś? PS. Mało ASO ( i mam tutaj na myśli różne marki) mają swoje lakiernie Noma2 na Kościuszki Już wiem gdzie malują Lakiernik mi sprzedał info. Z resztą pomalowane naprawdę profi Malują m.in w Łaziskach Górnych ( tam gdzie Magro z Tychów)
turzol Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Malują m.in w Łaziskach Górnych ( tam gdzie Magro z Tychów) true
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Pajda też mówił, że on nie modzi bo ma wszystko... zaczęło się od żarówki LED, a teraz już szuka Recaro true no jakoś mnie wzieło, ale recaro to ciężki temat Ciężki fest! Ja czekałem z 2 lata!
pajda Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Pajda też mówił, że on nie modzi bo ma wszystko... zaczęło się od żarówki LED, a teraz już szuka Recaro true no jakoś mnie wzieło, ale recaro to ciężki temat Ciężki fest! Ja czekałem z 2 lata! są ważniejsze rzeczy do ogranięcia
ucho.77 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- Pajda też mówił, że on nie modzi bo ma wszystko... zaczęło się od żarówki LED, a teraz już szuka Recaro true no jakoś mnie wzieło, ale recaro to ciężki temat Ciężki fest! Ja czekałem z 2 lata! są ważniejsze rzeczy do ogranięcia do wszystkiego trzeba dorosnąć
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dawaj qr** foty a nie pierdool! za to Cię lubię ...krótko i na temat Pajda też mówił, że on nie modzi bo ma wszystko... zaczęło się od żarówki LED, a teraz już szuka Recaro true no jakoś mnie wzieło, ale recaro to ciężki temat no....z 15 kg do wkładania samemu ...ujowo ku*wa napilbym sie dajesz do sjz ....weź 2L Coli...reszta jest ....mojej powiem ,że z trasy jedziesz i auto nawaliło akurat w Jastrzębiu :decayed::decayed::decayed::decayed: nocleg się ogarnie ......balkon mam od zawietrznej ...., Kasia i tak nie lubi jak jest ciepło w sypialni :decayed::decayed:
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 dajesz do sjz ....weź 2L Coli...reszta jest ....mojej powiem ,że z trasy jedziesz i auto nawaliło akurat w Jastrzębiu :decayed::decayed::decayed::decayed: nocleg się ogarnie ......balkon mam od zawietrznej ...., Kasia i tak nie lubi jak jest ciepło w sypialni :decayed::decayed: wyjedz po mnie do sosnowca hehehee
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja już po jednym jestem ,a Cola mi się kończy ---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ---------- także drugi pójdzie bez
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 luz ....rano w niedzielę Cię mogę odwieźć pod A1....Hammer poleci do Kasi to Cię rzuci ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- zdrówko panowiedziś rum z kolą czysta finka z zamrażarki (ze 40h nabierała odpowiedniej temperaturki )się uśmiecha do mnie
pajda Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 zdrówko panowiedziś rum z kolą nie rób smaków
Rekomendowane odpowiedzi