turzol Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja obalam bro i spadam poczytać . Jutro wrzucam letnie bo jazda na zimówkach zaczyna mnie dobijac
ucho.77 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja dzisiaj dzień bez alko chory jesteś
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja dzisiaj dzień bez alko chory jesteś tak, jakoś wyszło mam tylko wódę w domu
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja obalam bro i spadam poczytać . Jutro wrzucam letnie bo jazda na zimówkach zaczyna mnie dobijacDlatego nie zmieniłem jeszcze na zimówki. ja dzisiaj dzień bez alko chory jesteś tak, jakoś wyszło mam tylko wódę w domu Zróbsobie dobrą herbatkę. P.S. Spamu z poprzedniej strony nie nadrabiam.
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja też mam letnie zimówki wrzuciłem do garażu
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 http://s13.postimage.org/9jjxysxpv/10bd81c49358.jpg Krótko i na temat. ja też mam letnie zimówki wrzuciłem do garażu Cza poczekać na większe śniegi.
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Raport mneijszości na TVN właśnie się zaczął.
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 akjam Ty sprzedałeś ten swój aku ? ile dostałeś ?
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 przehuje jak kupujesz aku to stary musisz im zdac, a co chcesz kupic?
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 nie, dostałem drugi w prezencie ale padnięty i myślałem żeby go pogonić ale to pewnie grosze
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 akjam Ty sprzedałeś ten swój aku ? ile dostałeś ?Oddałem przy zakupie nowego. Jak nie oddajesz to płacisz 40 dychy więcej za nowy. Mój był szrot pełen! P.S. Wreszcie można z Tobą pogadać na temat motoryzacji! ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:18 ---------- nie, dostałem drugi w prezencie ale padnięty i myślałem żeby go pogonić ale to pewnie grosze A jednak dalej o handlu a nie motoryzacji.
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 przehuje jak kupujesz aku to stary musisz im zdac, a co chcesz kupic? Dobre fest! Ale na przyszłość to Wrzucaj żesz krótsze filmiki. :naughty
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 przehuje jak kupujesz aku to stary musisz im zdac, a co chcesz kupic? Dobre fest! Ale na przyszłość to Wrzucaj żesz krótsze filmiki. :naughty no dlugi ale jest miazga co? hehehe
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Oglądam to jeszcze raz Ricz... FAAAKKK :polew: Miszka szkoda ze nie ustrzeliles jej w q
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 1, 2 3 taki Michał... Najlepsza kryjówka w mojej karierze chowanego... Co text to lepszy!!!
Rekomendowane odpowiedzi