Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 DołączyłDec 2008Wiek30ImięFMiejscowośćSK/STPosty801ModelA4 B6NadwozieAvantRocznik2002Silnik1.8 TNapędFWDSkrzyniaMultitronicSpalaniejeszcze nie wiemMiszka...teraz to ten profil wygląda:kox: jest Audi i od razu życie stało się piękniejsze ale przez to, że masz audi oczywiście a nie, że nie pijesz?! Tak tylko pytam:decayed:
pajda Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 miszka Przełącznik szyb Audi A4 A-4 8K0 A5 A-5 8T0 (2920396263) - motoAllegro Przełącznik szyb Audi A4 A-4 2008r (2861963787) - motoAllegro 70 zeta i masz przód cały to bedzie pierwszy mod, potem juz z górki miszka zapodaj se z A3 w chromie, dużo lepiej to wyglada , ja u siebie też bede robił chrom
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ja tu jestem 3 rok, a A4 mam od roku . Teraz mysle jak to mozliwe czasem człowiek żyje w nieświadomości, popełnia błędy, błądzi ale grunt to odnaleźć dobrą drogę Gdzieś to słyszał? W klubie AA?
turzol Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ja tu jestem 3 rok, a A4 mam od roku . Teraz mysle jak to mozliwe czasem człowiek żyje w nieświadomości, popełnia błędy, błądzi ale grunt to odnaleźć dobrą drogę tja, coś w tym jest bo przez prawie rok bujałem się autem na 3-litery
pajda Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 qurwa , za***ali mi z roweru klocki , rower stał na klatce spięty łańcuchem, ale klocki za***ali tył a przod probowali ale odkręcili jedna srubke tylko. jak tu nie pić,
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ja tu jestem 3 rok, a A4 mam od roku . Teraz mysle jak to mozliwe czasem człowiek żyje w nieświadomości, popełnia błędy, błądzi ale grunt to odnaleźć dobrą drogę tja, coś w tym jest bo przez prawie rok bujałem się autem na 3-litery KIA ??
ucho.77 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 a są takie w chromie ?? oj są i ładnie wyglądają
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 a są takie w chromie ?? oj są i ładnie wyglądają poka bo nie umiem znaleźć
ucho.77 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 a są takie w chromie ?? oj są i ładnie wyglądają http://a4-klub.pl/wnetrze-99/swap-przelacznikow-szyb-a8-b7-242939/
turzol Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 tja, coś w tym jest bo przez prawie rok bujałem się autem na 3-litery KIA ??muaheheh , no tego bym qr** nie zniósł. Chociaż szef kupil żonie nową Sportage i nachwalić się nie może
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 qurwa , za***ali mi z roweru klocki , rower stał na klatce spięty łańcuchem, ale klocki za***ali tył a przod probowali ale odkręcili jedna srubke tylko. jak tu nie pić, Jaka qr** patologia!
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 qurwa , za***ali mi z roweru klocki , rower stał na klatce spięty łańcuchem, ale klocki za***ali tył a przod probowali ale odkręcili jedna srubke tylko. jak tu nie pić, napisz do mirona...on potrafi znaleźć zgubę
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ja tu jestem 3 rok, a A4 mam od roku . Teraz mysle jak to mozliwe czasem człowiek żyje w nieświadomości, popełnia błędy, błądzi ale grunt to odnaleźć dobrą drogę Gdzieś to słyszał? W klubie AA? w d*pie k**wa
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ja tu jestem 3 rok, a A4 mam od roku . Teraz mysle jak to mozliwe czasem człowiek żyje w nieświadomości, popełnia błędy, błądzi ale grunt to odnaleźć dobrą drogę Gdzieś to słyszał? W klubie AA? w d*pie k**wa Emocje na bok. Widzę, że spotkania nie pomagają...
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 a są takie w chromie ?? oj są i ładnie wyglądają http://a4-klub.pl/wnetrze-99/swap-przelacznikow-szyb-a8-b7-242939/ łaa...zayebiste:slina:
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ja tu jestem 3 rok, a A4 mam od roku . Teraz mysle jak to mozliwe czasem człowiek żyje w nieświadomości, popełnia błędy, błądzi ale grunt to odnaleźć dobrą drogę Gdzieś to słyszał? W klubie AA? w d*pie k**wa Emocje na bok. Widzę, że spotkania nie pomagają... mam bronka w lodówce - trenuję silną wolę choć jakby tam stała gorzała to już by było po zawodach
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 turzol to co to za auto było na 3 litery ?? ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- ja tu jestem 3 rok, a A4 mam od roku . Teraz mysle jak to mozliwe czasem człowiek żyje w nieświadomości, popełnia błędy, błądzi ale grunt to odnaleźć dobrą drogę Gdzieś to słyszał? W klubie AA? w d*pie k**wa Emocje na bok. Widzę, że spotkania nie pomagają... mam bronka w lodówce - trenuję silną wolę choć jakby tam stała gorzała to już by było po zawodach a to ja miałbym dokładnie odwrotnie:wink:
Rekomendowane odpowiedzi